LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
Siuta spune:
Ei, mai avem o serie de 3 ani !!!
La Multi ani bondarasi Stefan, Alexandru, Sebi, Adrian , David, Rares !!!!
La multi ani albinute Daria, Adelina, Maria, Delia !!!
Sa va dea doamne doamne numai noroc in viata !
Doina, si Anastasia se uita prin mine ca prin sticla cateodata . Eu vorbesc si ea habar nu are.. mai ales cand discutiile sunt legate de mancare !
Si tot canta Mos Craciun cu plete dalbe pentru ca a venit iarna, si ea il asteapta pe Mosu
.Daca nu vine mai repede primavara iar ne pregatim de un Craciun!
Tzuna, nu mai dai nici un semn ? Cum mai stati cu raceala?
Sa fiti sanatosi si voiosi
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
gaia.nevia spune:
Diana, imi pare rau de patania cu masina.
Pisik, tocmai asta e farmecul, spinarea mea e praf!!! Nu puteam sa-l duc pe Teo in marsupii (am incercat vreo 5 modele) nici 10min fara dureri cumplite si uneori crize de ramaneam teapana si dureroasa cateva zile. Si asta cand era bebe, sub 8kg.
Si iata ca wrapul distribuie atat de bine greutatea ca o face sa dispara. Si pouch-ul e ok, daca e masura buna, insa e doar pe un umar.
(cine, mah, nu te-a bagat pe tine in seama?
)
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ralualexandrei spune:
La multi multi ani cu sanatate si bucurii pentru:
Stefan
Alexandru
Sebastian
Adrian
Daria Elena
Adelina
David Gabriel
Rares
Maria
Delia
Laura pt scaderea colesterolului f bun este un ceai de la Fares ,costa 3,50lei,ceai medicinal colesterol.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
elpower spune:
Multi ani cu muulta sanatate tuturor voinicilor si printeselor care au implinit deja 3 anisori! Fericire si un dram de noroc va dorim si noi!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
Votati pentru mine:D!
Va multumesc!
elpower spune:
Thea a fost tare bolnavioara. Cu nas infundat definitiv, dar fara sa curga sau sa iasa nimic din el, cu febra peste 39, cu 4 zile nemancata deloc, doar hidratata, nopti nedormite la greu... Slava Domnului ca am scapat de tura asta de raceala! Din pacate si de data asta mi-a fost confirmata lipsa de profesionalism a medicilor. Zic asta pentru ca cu 2 zile inainte de a face febra am fost cu ea la ORL, la un medic la cabinet particular. Dupa parerea lui fata are polipi care trebuie scosi, ca el pe fiica lui a operat-o de 2 ori deja pe principiul ca nu conteaza ca se refac, important e sa nu aiba efecte negative prea mari asupra organismului. Nu zic ca nu or fi polipi, insa ne-a trimis acasa fara niciun tratament pe considerentul ca nu e nevoie, desi pana si eu am vazut ca una dintre amigdale arata destul de rau. Dar dupa opinia dumnealui "calificata" fata mea care in 2 zile a facut febra mare ce a cedat abia dupa ce i-am dat 8 ml de zinnat la 12 ore si nu 5 cum ii dadusem initial, dupa sfatul dr ei de familie, nu avea nevoie de niciun tratament. Pentru ca la polipi nu se da tratament.
Asta e! Bine ca am scapat. Sunt asa rele racelile astea de acum ca nu stiu unde vom ajunge. Daca acum se imbolnaveste asa, cum o fi la gradinita?
In rest e ok. Creste, vrea numai papusi, cu care se joaca, prin rotatie, dar pe care le mai si rupe sau le tranteste si se sparg. E uraganul meu scump care in continuare nu arata niciun interes pentru puzzle sau desenat, daca nu e pe perete, evident.
Ziua ei va fi in familie, preferabil la ai mei, la casa. Sper sa se mai imbuneze vremea pana atunci. Nu facem mare tambalau, doar "ne distram intre noi" cum spune Thea. Cadou i-am luat deja de la quelle niste chestii care erau la reducere: papusele, un carucior pt ele, patut. De data asta au ajuns destul de repede, nu stiu ce-a fost cu ei. Desi a stat vreo 4 zile pe la curier. Oameni seriosi, nu gluma!
Cam astea ar fi despre noi.
Doina si eu am uneori impresia ca e absenta, nu numai cand ii vorbesc eu, dar si cand o intreb ce s-a petrecut in vreun desen pe care il priveste. Daca n-are chef ea, nu smulg nimic.
Laura colesterolul scade cu regim chilibrat, fara grasimi saturate, adica numai carne slaba, fara piele si, daca-ti place peste mult. Dar in prima faza nu cred ca se poate fara tratament. Eu i-am luat sotului cholestone de la CaliVita. E naturist si mi s-a parut bun. Ai mei au consumat mult timp si fulgi de ovaz cu lapte sau iaurt degresat. Si asta scade colesterolul. Si avocado, chiar daca pare gras scade colesterolul rau din organism. Oricum, toate astea presupun schimbarea stilului alimentar pentru ca nu exista garantii ca odata scazut nu reapare daca revii la vechile obiceiuri. Si, bineinteles ca si stressul are contributia lui, dar fara el nu se poate in lumea asta, asa ca invata sa convietuiesti cu el. Si uite www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14576/MANCARURI-in-cura-de-reducere-a-colesterolului/" target="_blank">aici niste papa bun in lupta cu colesterolul. Pofta buna!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
Votati pentru mine:D!
Va multumesc!
ane2200 spune:
La multi ani David, Maria, Delia si Rares! 
La multi ani Stefan!
Ela - Sanatate multa lui Thea 
Diana - sper ca doar masina a patit ceva si voi sunteti bine cu totii. Masina, stii cum e - fier - se repara.
. Hai, capul sus, doar te pregatesti de maraton.
Doina - deficit de atentie se cheama chestia asta? Eu as fi zis ca se cheama "sindrom de copil de 3 ani". Eu vorbesc, eu aud. Dar, sa ma fereasca Doamne-Doamne sa nu aud eu cand zice el ceva. Mai ales propozitiile care incep cu "vreau" ![]()
La wrap si alte alea - m-ati pierdut. Imi placea cum arata, dar n-am folosit niciodata. In schimb am fost bun a prietena cu hamurile (gen rucsacel) spre disperarea doctoritei lui Raul.
Va pup, ma bag sa vad inca un episod din Anatomia lui Grey - ritual de seara - 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
gabi78 spune:
Am bagat un ochi fara sa citesc nimic si am vazut ca a intrebat Pisik de mine.
Imi cer scuze pentru absenta, maine promit sa revin in forta.
Situatia este cam asa:
- Tudor de luni voma, scaune moi, febra, apoi a dat in tuse si tusesteeeee de se trezeste din somn;
- Bianca de ieri dupa-amiaza febra 39,3 constant, scade numa la nurofen dar cand astepta noua "doza" creste iar ...
- eu de ieri stranut, imi curge nasul, ma doare in gat si capul
Si ca sa fie cap peste toate MAINE DE DIMINEATA SUSTIN LUCRAREA DE DIZERTATIE caci m-am apucat sa ma specializez la batranete si tare greu e.
Va pup si va tin maine la curent.
Noapte buna!
Sa il ajutam pe Andrei!
ane2200 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi78 Am bagat un ochi fara sa citesc nimic si am vazut ca a intrebat Pisik de mine. Imi cer scuze pentru absenta, maine promit sa revin in forta. Situatia este cam asa: - Tudor de luni voma, scaune moi, febra, apoi a dat in tuse si tusesteeeee de se trezeste din somn; - Bianca de ieri dupa-amiaza febra 39,3 constant, scade numa la nurofen dar cand astepta noua "doza" creste iar ... ![]() - eu de ieri stranut, imi curge nasul, ma doare in gat si capul Si ca sa fie cap peste toate MAINE DE DIMINEATA SUSTIN LUCRAREA DE DIZERTATIE caci m-am apucat sa ma specializez la batranete si tare greu e. Va pup si va tin maine la curent. Noapte buna! Sa il ajutam pe Andrei! Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
Sanatate multa puiutilor si tie bafta maine. Tinem pumnii

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
gaia.nevia spune:
Sanatate multa si bafta maine!
La cate ore ii dai antitermicul?
Radu mi-a facut la ultima viroza (cu laringita, si tuse) 39.6 sub antitermic la 4 ore, nurofen alternativ cu panadol... i-am dat novocalmin.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Kitty spune:

Adrian, David, Maria!! 

Imi fac mea culpa, de ieri pana azi dupamasa n-am avut net si acum sunt in febra pregatirilor si nu stiu de ce nu sunt in stare sa ma mobilizez suficient.
Bafta Gabi!!
Sanatate pt toti bolnaviorii!!
Fug la tort si daca nu-mi cad ochii in crema, poate revin!