LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina.todor

Ceau fetele!!!!
LA MULTI ANI DOAMNELOR !!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!

Am pus poze la semnatura...

Si noi am fost bolnaviori cu muci si tuse vreo 2 luni, acu a trecut. defapt l-am dus la schi si acolo i-au trecut si muci si tuse. A schiat domnu si i-a placut.A schiat in sensul ca io il tineam intre schiurile mele si asa veneam pana jos. ( au spatele)
In rest sanatos.
Are foarte multa energie si el, mereu face cate o boacana.... is derutata total.. parca nu intelege ce ii explic, io ii zic ca nu e bine sa dea cu ciocanu in perete ca strica peretele etc, etc el se uita la mine zice foarte grav "Da, am inteles ce zici!" dupa care prima miscare jeaps cu ciocanul in perete.... habar nu am cum sa reactionez....
Va pup

la toata lumea de la Doina & Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu

si la noi la fel. lumi, asta are acoperire universala, asa ca intra si problema ta cu jucariile aici. (dar sa stii ca functioneaza aia cu daca nu ti le strangi la final, le arunc la gunoi. si e luna plina pe covor! are o frica ca ramane fara ele, de zici ca se sperie hagi tudose ca ramane fara avere).

poze-noutati, o gramada. rozi, ce par frumos are veve, ma ti innebunit! cat-bicky , intr adevar e deosebit de frumoasa andra ta. m am dus cu gandul la nana peste vreo 10 ani si, desi imi spun mereu sa cultiv in ea valori pozitive si frumusetea trupului s o priveasca doar ca pe un dar pe care l poate avea sau nu, n am putut sa nu mi doresc sa fie o fata macar draguta(bine, eu acum e clar c o vaz ca pe o icoana, cea mai frumoasa fetita din tara...). si cati, are si ea un par...despre mama, blonda cum o stiam, dar mai marilyn ca niciodata
kitty si annes , invidiez w.e. vostru colorat, eu raman la intalnirile in virtual si la privit pe poze. asa e la unii, viata mai aspra...
laures, la voi e reprezentatie non stop, actorul principal va provoaca mereu la istetime, intrucat se pare ca va intrece.

actrita din casa mea ne provoaca, in schimb, la nesomn. ea inca se mai trezeste noaptea de cca 2 ori, plangand. zice ca era un monstru in camera si monstrul se diversifica de la o noapte la alta, pana si omul de zapada ii bantuie somnul in chip de fiara. azinoapte s a sculat de 6 ori, asa ca la ora 4 dimi m am mutat la ea in pat. s a foit si sucit continuu, cadou de 8 martie o noapte de veghe mi a fost, ca tot ii ziceam ca nu ma satur de ea...

pup, sa petreceti fericite!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[url=http://lilypie.com][/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

a! carmen, ce m ai incitat cu picturile alea, maine daca ma tine memoria pun si eu fo doo capodopere. facem concuuurs????
raman in zona artelor si va retin cu experienta de ieri. m-a impresionat tabloul facut de un copil la gradinita. realizat pe panza montata pe cadru de lemn, pictat in culori puternice, rosu, violet, albastru, verde, oranj, tabloul infatiseaza o mama in decor solar, de vara. mana era neformata, de copil fara un talent special, si parea un desen abstract. dar prezentarea profesionista i-a dat o nota de autenticitate si tablouasul putea fi expus pe perete cu mare efect.
mi-a placut atat de mult ideea incat sunt decisa sa merg la magazinul pictor si sa cumpar pentru micuta mea panza si rama. ea este foarte fericita cand picteaza si se straduie sa puna pe hartie, cu acuarela, tot ce o impresioneaza din experienta cotidiana. probabil e o practica tipica varstei de trei ani. imi doresc sa-i expun micile si neindemanaticele lucrari pe peretele din camera ei.

gaia, ce e pupu ala al tau, ma, ca nu m am prins...?

Asa creste o fetita

norah

Mergi la inceput

si lilipaiul meu? dati mana de la mana si poate aflu si eu de ce nue link. se poa'? adica asa ma ignorati voi pe mine...?

Asa creste o fetita

norah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani mamici dragi! Sa aveti o primavara minunata cu copii sanatosi !
La multi ani Ilinca, Ana , Iulia, Maria Cristina , Teodora Ioana !
La multi ani Carmen !
Felicitari Rebiana ! Sa ai bebe sanatos si papacios !
Deci, si care va sa zica... ninge...........mai mult de-atat nu pot sa zic, ca ma apuca jalea !

stupul cu mic cu mare

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pupu adica treaba mare pt copro...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pisikule, e posibil sa fi ales de la lilypie de-acolo linkul gresit? ca sunt mai multe din care poti sa alegi. Initial am crezut ca iti lipsesc ghilimelele, am incercat eu sa le pun dar nu se intampla nimic.
Mai parea a lipsi cuvantul hiperlink, am incercat si acolo, dar n-a mers, uf uf...

edit: uite cum arata la mine "http://lb3f.lilypie.com/FiHEp2.png"

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Va multumim mult pt urari!

La multi ani , iubita noastra!! Te iubim mult de tot...Tu esti cadoul nostru de la Doamne-Doamne !

Noi am serbat-o ieri pe Teodora. A fost casa plina. Ai nostri, nasi, fini, rude...Eu am muncit sambata si duminica...O sa pun poze in albume(cel al teodorei si cel de 3ani)
Nu-mi vine sa cred ca avem 3ani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Winnie si Teodora!

Pisikuta, nu ma bag la concurs cu Nora ca Vlad e un amarat de incepator. Abia sambata a pus prima data mana pe acuarele si pensula.

Cat despre raceala, a "degenerat" si acum e sub antibiotic. Asta e, o sa trecem si peste asta.

Noapte buna tuturor.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani Winnie si Teodora

Carmen - sanatate multa lui Vlad.

Menuet - draguta printesa ta

Ma duc sa-l bag in pat pe fi-miu. Sa vedem, eu pe el sau el pe mine

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

La multi ani mamicilor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput