LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
In dimineata asta dau eu si sampanie si tot ce va mai doriti ,pt ca azi e ziua voastra .
Va doresc La multi ani cu sanatate ,dragoste si multe impliniri si o dedicatie speciala:
La multi ani si toate urarile de bine si pentru:
Albinutzele
Ilinca
Ana
Iulia
Maria Cristina
Teodora Ioana
si mamicile:
Carmen
Siuta
Mihaela
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
daca andra a facut cafeaua mie imi mai ramane doar sa o beau !
La multi ani tuturor mamicilor!!! sa fiti sanatoase, sa va bucurati de viata si de tot ce va ofera ea!
La multi ani albinutelor!!!
sa aveti o zi buna!
Kitty spune:
Multumesc de cafea si dedicatie, Andra!
Acum dimineata am ajuns sa ma uit la pozele Veveritei, care pozeaza ca o adevarata domnisoara.
Am si eu o dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=GUNDdKfTa5A .
gaia.nevia spune:
La multi ani, Winnicule!
La multi ani, Teodora!
La multi ani mamicilor, sa aveti o primavara superba!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ddana spune:
Iata ca, motivat sau nemotivat, am lipsit iar o vreme.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Felicitari noilor duble mamici! Sa va traiasca comorile!
In mod special pentru ziua de astazi, sa fiti fericite si sa va bucurati din plin de viata! La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!
Pentru mine, atat timp cat sunt inca suficient de norocoasa, ziua asta nu e a mea, e a mamei si a bunicii mele. Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere mamelor voastre, iar pe cele care au plecat, sa le bucure cu un strop de rai in plus astazi, de ziua lor.
Lumi_Nag spune:
La muuulti ani mamici!!!
La muuulti ani Maria Cristina si Teodora Ioana!!!
La muuulti ani Carmen94!!!
Felicitari Rebiana pentru pui mic si scump
Ddana bine ai revenit...motivat sau nemotivat, eu te inteleg perfect
Andra, Kitty, multumim pentru dedicatii!
Frumosi copii aveti fetelor. Am vazut toate pozele
Eu nu am net acasa inca si de aceea am lipsit in weekend. Dar am revenit azi sa va povestesc un pic de George. L-a luat mama mea sambata si nu stiu ce are dar nu mai vrea la ea. Ii baga piticii lui de cauciuc in geanta, pe care i-o agata de gat si o impinge la usa sa mearga "la mama, la tata sau tataie" . Asa ca duminica la pranz mi l-a adus inapoi ca deja plangea de dor .Si nu au mai fost nici la teatru si nici la mall la joaca. Ramane pe saptamana viitoare.
Are o placere sinistra de a imprastia toate jucariile prin casa, dar sa nu mai ramana nici una in cutie. Ai vostri tot asa fac? Macar sa-mi iau de-o grija ca e normal asa
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
gaia.nevia spune:
Lumi, la noi vine bunicul (socru-meu) zilnic sa ajute si el cum poate. Si Teo fuge de el. Nu vreau sa ies, nu vreau sa mananc, nu vreau sa ma schimb, nu vreau CU TINE!!! Vreau cu mami.
Asa ca bietul bunic e oleaca inutil, copiii fug de el si ma solicita tot pe mine.... in fine.
Am reusit sa fac programare la dr cu amandoi, mergem lunea viitoare pt vaccin Radu si control pt aviz gradinita.
Sper sa pot duce si analizele la mine(pupu), sa-mi dea trimitere si pac sa impusc doi iepuri cu acelasi glonte daca se poate
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
pisikuta spune:
la multi ani iulia, teo si winnie! sa cresteti fetite mari!
LA MULTI ANI mamici drage mie, sa fim cu toate fericite si mandre de realizarile noastre!
multu' andra dedicatie si cafeaua de dimineata! multu' si la kit, ptr dedicatia ei. sensibiloaselor !
rebiana, sa ti traiasca bebelusa, sa creasca voinica!
revin cu impresii din cele scrise de voi. pe mai tarziu!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
doina.todor spune:
Ceau fetele!!!!
LA MULTI ANI DOAMNELOR !!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!
Am pus poze la semnatura...
Si noi am fost bolnaviori cu muci si tuse vreo 2 luni, acu a trecut. defapt l-am dus la schi si acolo i-au trecut si muci si tuse. A schiat domnu si i-a placut.A schiat in sensul ca io il tineam intre schiurile mele si asa veneam pana jos. ( au spatele)
In rest sanatos.
Are foarte multa energie si el, mereu face cate o boacana.... is derutata total.. parca nu intelege ce ii explic, io ii zic ca nu e bine sa dea cu ciocanu in perete ca strica peretele etc, etc el se uita la mine zice foarte grav "Da, am inteles ce zici!" dupa care prima miscare jeaps cu ciocanul in perete.... habar nu am cum sa reactionez....
Va pup