Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 13
danasor spune:
A venit primavara !!!!
Ghiocei, viorele, frezii, zambile, narcise, toate florile pentru fetele dragute de la pufuleti

.

Va multumesc pentru ca ati facut aceata odisee atat de frumoasa.
Va multumesc pentru ca prin mesajele voastre am invatat atatea.
Va multumesc pentru ca ati fost tot timpul aici atunci cand am simtit nevoia unui prieten.
Va multumesc pentru ca m-ati facut sa zambesc.
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa aleg numele bobocelului meu.
Va multumesc pentru cafeaua de dimineata..... pentru ca existati.
De esti frumoasa sau urata, de esti grasa sau slaba, de esti bogata sau saraca aducerea pe lume a unui copil te face sa te simti cel mai important om de pe planeta
.
danasor spune:
Gata lasam sentimentalismul si trecem la lucruri serioase( poate reusesc si eu sa dorm in noptea asta ca m-ati prins tare cu ultima zi din februarie
):
Haide Lorex!!!! Curaj fetita scumpa!!

myky791 spune:
putina luma la schimbul 3. asta e bine somn mai mult si colici mai putini.
LOREX NASTERE USOARA!

ASTEPTAM SA VEDEM POZECU BEBELINA TA.
si puiul meu e vomitacios, mam obisnuit. pe unde trecem lasam o urma.....
in dormitor pe pat, in sufragerie, in bucat.... dak nu e o gura de lapte este de pisu,,, are un talent atunci kand e cu puta goala probabil de la servetelul umed simte rece si face pisu chiar dak sunt pregatita cu un scutec sa nu ude patul are un jet....
de martisor un
pentru toate mamicile!
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo nu inchidem....le asteptam si pe fete sa mergem cu ele la scutece ![]() ...numai ca eu cel putin asa simt ...ca timpul nostru s-a scurs si e momentul sa lasam alti bblusi de iepurasi sa vina pe lume.vremea pufuletilor s-a dus...!![]() ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
neatza fetili....nu cafea ca e prea dimi...poate mai furam o ora de somn...
jiji se chinuie de o ora juma sa traga niste beshe,,,si-i greu, dragul de el...
bea..mi ns-a facut pielea de gaina cand am citit ce-ai patit...oricarei dintre noi i se putea intampla...bine ca nu te-ai pierdut..
cami...nu ne ademeni la scutece...io mai vreau in odisee...ma desprind asa de greu..

....multumim oricum ca ai trecut pe la noi...si cu sfaturi pe deasupra
danyelena..poate cristies are dreptate...si io zic ca jiji nu doarme ziua..dar sta muuult la tt si motaie...putin dar bun k acolo ii place,,.
FETELE, V-ATI ALES O BABA?????????/ GATA IO DA!
iar tre sa zic neste treburi si nu ma pricep...
sa aveti o primavara frumoasa...voi insiva sunteti de fapt niste primaveri frumoase si puternice...sunteti..MAXIME...
SI PT CA , la targul de joburi...v-ati aruncat toate ca inecatele spre cel mai greu....cel de MAMA (prost platit, devotament,odihna putina, frumoase di devreme acasa).....meritati din plin tot ce e mai bun si mai frumos din lumea asta.....si ,desi...cadoul deja l-ati primit...(momentan, colicos) eu va ofer cele ma frumoase

pt cele mai frumoase mamicutze.
LOREX...HAI MAMI....ALE TALE SUNT PASTRATE...TU AZI PRIMESTI CAM MULTE SI CADOU SI FLORI...DOAMNE AJUTA..NOROCOAS-O
JIJI a aformit..sta pe burta cu fata in jos intre mana sio corpul meu...nu-i f comod , dar nu conteaza pt el....masa sa fie...
mai fur si io o ora daca mai pot..

hm..l-am pus jos...sa steavsi el ca omul...de unde, nu-i place..o luam de la capat...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
dastefa spune:
am ratat o asa frumoasa zi de sarbatoare pt odiseea noastra ....de fapt am citit ce s-a scris dar eu sa apuc sa zic ceva nu prea am mai apucat
felicitari fetelor care asa de frumos au scris pt predarea STAFETEI
unde e talent e domle si asta se vede de la o posta-pt fiecare

si daca tot am fost ieri dupa cortina ies azi la interval sa va ofer cate o floricica si un martisor

Hai lorex -sa primesti azi cel mai frumos martisor din viata ta

Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
decenuela ce fain ca poti scrie cat sta Luca la tzitzi
pai la cat timp se aduna intr-o zi cu alaptatul cred ca am reusi sa scriem un roman
la mine gaza a avut o noapte exemplara, doamne ajuta la mai multe de astea ca tare e bineeeeee
dar am terminat papica si m-am oprit sa scriu si eu ceva ca dupa ce-s treze amandoua s-ar putea iar sa ma fac nevazuta
..si ratam galeria pt lorex
Mihaela
asa creste Daria
dastefa spune:
fug poate mai prind un pui de somnic
sa pastrati si pt mine o gurita de cafea ca sigur ma infiintez aici pt portia de drog
Mihaela
asa creste Daria
alicredo spune:
Buna dimineata primavara!
Bine ai venit! un nou anotimp, anotimpul renasterii...un nou inceput....primul 1 martie ca si parinti, primul martisor ptr minunea mea... primul 8 martie ca si MAMA

Te intampin cu mirosul de cafea proaspat macinata. Le servesc si pe fete cu una.
asa ca poftiti la
, cu lapte, cu zahar, fara....asa cum va place voua,asa cum am invatat sa o bem aici de 9 luni de zile.E calda ! Hai ! Poftiti!
Ma uit zambind pierduta intr-un colt ...sorbind din cafeaua fierbinte si ma gandesc la tot ce-a fost.Bucuroasa ptr ceea ce va urma si cu regrete fata de ceea ce a fost... Nu ma mai intind ca iar o iau pe ulei![]()
Un martisor ptr fiecare!

Decenuela mi-am ales si eu baba .noroc ca mi-ai adus aminte![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!