Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna seara dragelor ,

In sfirsit reusesc sa va scriu si eu macar cateva randuri .Va multumesc pt timpul petrecut impreuna in aceasta odisee pt incurajarile in momentele dificile si alaturi de voi calatoria celor 9 luni a fost ca in poveste .
Lorex , Decenuela , Plateea, Rebiana Cristes va pup sunteti extraordinare........ mesaje si povestiri emotionante .........!!!!!!!!!!!!

Felicitari tuturor mamicilor si multa santate puiutilor si sa va aduca numai bucurii !!!!!!!!!!!

Noi suntem bine insa colicile nu ne lasa in nici un chip de aceea nu am intrat prea des .

Ne chinuim cu dormitul in patut nu stiu ce metoda sa aplic ......Alexandru doarme doar in brate la mine sau la tati ......

Lorex curaj draga mea nastere usoara si o bebita mincacioasa !!!!!

Va pup si ma bucur ca am ramas asa o gasca unita si sa continuam asa si la clubul scutecelor unde sper sa fiu si eu mai activa .

Roxana Alexandru Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cami multumim pt informatii
Fetelor e randu meu sa bantui sg pe aici dar ma bucur ca inseamna ca va odihniti nu?eu am facut nanel dupa-amiaza si se cunoaste

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
poze
poze
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cum azi a fost aglomeratie mare de mamici, poate mai sunt care citesc in spatele cortinei... puneti pe contul comun de webshots o poza a bebelusului vostru sa apara intr-o poza mai mare cu toti ceilalti pufuleti. Daca nu stiti cum, pe mailul comun e un fisier cu instructiuni.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Ioana_fota nu esti singura si eu am tura de noapte Alexandru nu vrea sa doarma ne chinuim cu colicile .

Mergi la inceput

Ioana, eu te las sa bantui in noaptea asta ca ma dor ochii (cred ca de la rimel, ca m-a inspirat coconeta violet).

Maine dimineata mai intru.

Sa aveti o noapte usoara fetelor! Va pup!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Ioana_fota nu esti singura si eu am tura de noapte Alexandru nu vrea sa doarma ne chinuim cu colicile .

Roco, bine ai revenit!

Neaparat sa pui o poza cu bebelinul pe contul comun (in fisierul Poze pentru album pls). Ce-i dai impotriva colicilor? Ai testat cumva colief-ul, ca l-au importat si la noi si vor fetele sa vada daca e ceva de capul lui...

_

Mergi la inceput

Cristies .....eu folosesc infacol si ceai de musetel cate odata.......insa nu prea au efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Mergi la inceput

in primul tand
LOREX

CARMITA

ARWEN

Mergi la inceput

lalitica2000 si David luptatorul
numai de bine