Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 14
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 SI UITE ASA PIERD EU TOATA SARBATOAREA........SI TOATE MESAJELE FRUMOASE SI TOT TOT TOT.............. fetele noi de cand v-am zis ca e de rau, apoi e de rau.,dupa amiaza e jaleeeeeeeeeee nu doarme deloc ii vine inapoi lapte digerat si nu inteleg de ce.............. maine ii iau Debri........de ala............... si nu stiu ce are sincer...................... ce sa ii fac>???????? cine mai da NAN la bebei ????????????? si ai vostri is constipati?????????????????? eu aici nu am nici un pediatru de treaba care sa ne ajute,..numai medici de familie asa ca nu stiu ce sa zic....... iara s-a iritat habar nua am de la ce............................... ooooofffffff nu mai stiu ce sa ma fac cu el...................... vai fetelor ce sperietura am tras....................... doamnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeee era sa mor de inima.............................. il schimbam, ca era iara pisat nu stiu cum, ca are o puta ca alu tac-su, cand si-l ridica asa sta cum vrea el, nu pot sa i-l pun cumva anume.....si in general se pise asa pe o parte.,, ,mai ales pe partea dr................ l-am schimbt, i-am dat infacol...........si urma sa ii dau sa suga...............si punema acolo cremele la loc.....pe raft acolo langa el.......si odata numa il vad ca se roseste.........................si9 nu respira........si numa vrea sa traga aer si nu poate ....nu stiu cum, dar repede l-am ridicat.......nu stiam ce sa fac cu el.,...citisem ca tre sa il prinzi de nas....sa respire pe gura, sau sa il intorci cu capul in jos...... baiatul meu era rosu ca racul, era deja vanat...........si eu tremuram, il loveam pe spate.........l-am prins de nas, l-am intors cu capul in jos si atunci a inceput sa plamnga dar nu putea inca.....tot incerca sa inghita si nu reusea......................vai de capul meu, tati in camera alaturata nici atata nu am avut putere sa il strig sau ce sa fac cu el.,...................sa mor eu daca nu am crezut ca imi moare acolo in maini....................................... cu greu a inceput sa planga si abia dupa vreo 2 minute si-a revenit singur................................ si plangeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dar s-a speriat si el.................. daca nu eram acolo??????????????????? dar nu stiu de la ce s-a innecat........................... de la saliva..sau iara i-a venit inapoi si de la ala??????????????????? doamneeeeeeeeeeeee nici acuma nu mi-am revenit...................................... Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() CTe cred ca ti-a inghetat sangele....Doamne....era cumva cu capul drept? sau ii dadusei papa cu mai putin de 20 min in urma? Dupa ce papa, noi stam numai pe o parte...si schimbam alternativ dreapta/stanga... Am citit ca in max 20 min poate regurcita, si de aceea trebuie sa stea intr-o parte cu capul... Poze Ivan |
decenuela spune:
mercic de cafea alucredo.....tare buna....
dastefa da ce harnicuta esti de dimi....la cat mai multe nopti fsra colici...io pot sa scriu pt ca mos craciun mi-a adus un notebook( nu mi-a vplacut atunci) care e f usor...
la supt..jiji sta tolanit pe mine, iar eu pe perne...si asa scriu cand cu stanga, cand cu dreapta...merge treaba...ca in rest cand adoRME Putin...nu stiu pe ce sa mai pun mana vprin casa...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
oani_2002 spune:
alicredo,
de cafeluta. Eu o vreau cu mult lapte, intr-o cana imensa si aburinda. M-am servit sa nu se termine, dar nu o beau inca, mai incerc sa dorm putin. Bebe a avut o noapte incredibil de bunuta, acum s-a trezit prima data sa pape, dar, paradoxal, eu n-am putut dormi. Asa ca sunt la fel de obosita
Mai zic o data ca m-ati emotionat tare de tot si va multumesc ca existati. Am avut mari reticiente in a scrie pe forum, desi citesc DC-ul de ceva ani, dar mi s-a parit ca nu se poate exprima in cuvinte ceea ce se vrea in realitate si ca , inevitabil, se ajunge la neinteelegeri. Ma bucur ca m-am inselat si ma bucur ca am inceput sa ve scriu voua, "fetele de pe forum". Un buchet mare de flori (la fel de frumos ca a lui cristies
) pt fiecare dintre voi.
Si evident ca n-am mai apucat aseara s a las majorete si pe arwen si pt carmita...

Si mai pun cateva pt lorex, ca eu sunt cu diferenta de fus orar

A adormit bebecu, mai incerc un nani pana se trezesc tati si Andre
Editez unele greseli de tiparire ale mainii stangi
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
mamidepuiuti spune:
neatza buna si de la mine...
multumesc de cafea alicredo ...
...delicioasa...
... io recunosc ca am baut cafea tot timpul...si in sarcina si dupa ce am nascut...![]()
dam si noi azi,ca suntem 
martisoare tuturor mamicilor,bebeluselor [ 

] si burticutelor... 

HAI,PRIMAVARA,HAI!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti neatza buna si de la mine... multumesc de cafea alicredo ... ...delicioasa... ... io recunosc ca am baut cafea tot timpul...si in sarcina si dupa ce am nascut...dam si noi azi,ca suntem ![]() martisoare tuturor mamicilor,bebeluselor [ ![]() ![]() ] si burticutelor... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI,PRIMAVARA,HAI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Le multumim baietilor tai pentru martisoare...foare frumos din partea lor...asa i-a invatat mami!!!

arwen92 spune:
vai,imi este rau...
fetelor,lorex naste

!!!

pe mine m-au trecut niste emotii ieri, de nici nu-mi gaseam cuvintele sa va scriu...

intr-un final am scris un mesaj vag si tampit,care noroc cu internetul meu infect,nu s-a postat!mai bine ca si asa erau 2 cuvinte si alea fara sens

carmita,ce facem azi???lorex avea DPN dupa noi???si azi naste!!!noi mai asteptam sau nastem toate 3 azi???tinem fetele in loc aici la odisee in loc sa ne mutam la scutece

cate 1 ptr fiecare!!!
Martisorul prins in piept,
Si daruit de cind e firea,
Sa va ocroteasca gindul drept
Si rostul casei si... iubirea.
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
mamidepuiuti spune:

HAI LOREX!
HAI BOBITZA SCUMPA! 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
decenuela spune:
AM UITAT....
AZI FACEM 2 LUNI...BAIAT DE BAIAT, CE MAI!
O FELIE MARE DE TORT...DIETETIC SU UN PAHAR DE SUC..(NU!)...DA nu mai bine fac io o praji de casa din care sa dau io la toata lumea cate o gurita...sa nu se..depuna?
mi-am luat...RELAX&TONE...AZI IL PUN IN FUNCTIUNE...DACA IN CURAND VOI ARATA CA O .... GAZELA...FAC RECLAMA
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
alicredo spune:
decenuela , mamidepuiuti, oani
placerea a fost de partea mea sa servesc cafeluta in dimineata asta...asteptam fetele sa faca ochisori cu o tura proaspata de 
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

bebe roz Ivan Matei