Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
Arthurana spune:
Nu am mai intrat de ceva vreme.
Madutza,imi pare f. rau pt. pierderea sarcinii, dar iti admir starea de spirit. Esti incredibil de puternica.
Tot citesc aici la odiseea noastra despre sexul interzis de catre unii doctori. Incerc sa inteleg care sunt motivele pentru care sexul este daunator. Nu de alta, dar aici medicii sunt f. relaxati, noua ne-au dat liber, dar mi-e frica cand citesc ce scrieti voi, si nu as vrea sa risc.
Pe mine greata nu ma mai lasa...dar chiar deloc...
Aniast unde esti? Esti bine?
Karin tu ai mai intrat?
madutza_bra spune:
hello fetele!
darene, foarte bine ca ai angajat menajera. Felicitari!Protejeaza-te cat poti
crina-s, sotul va veni maine cu mine. Pe baiat l-am dus din nou la mama si sta pana la sf saptamanii. Ii place la mama, dar mie mi-e deja dor de el!
ariciu, nu m-am dus la urgenta. Acum 8 zile la eco s-a vazut un hematom alaturi de saculet. Mi-a spus ca riscul este ca hematomul sa dezlipeasca locul de insertie al embrionului, si asa s-a si intamplat. Am luat tratament de sustinere dar hematomul a fost descoperit tarziu si nu a mai avut timp tratamentul sa-si faca efectul. S-a oprit in evolutie acum aprox 6 zile. Nu am sangerat deloc, nu am avut dureri mai mari ca de obicei, iar sanii sunt si acum sensibili.
nastasie, bafta maine la eco! Trebuie sa vi cu vesti bune ca sa mai ridici moralul fetelor!!!
chichiutza, cum iti mai e? ai mancat ceva azi?
Fetelor capul sus, mai aveti un pic si treceti in trim II, unele au trecut deja. Perioada de risc trece, vine primavara, apoi vara cu burticile la plimbare. Ganditi pozitiv, chiar daca se intampla atatea necazuri in jurul vostru. Trebuie sa fiti optimiste pentru sufletelul care creste la voi in burtica.
Nu vreau sa va mai vad suparate!
Daca eu pot privi cu optimism inainte, sunt sigura ca si voi puteti!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
darene spune:
Buna dimineata !
Madutza , imi pare rau ca s-a confirmat pierderea.
Am luat si al doilea rezultat: 130 000. Primul a fost de 117 000.
A crescut putin dar doctorita nu era ingrijorata. Duminica o sa facem programare pentru a doua eco.
Mie oricum mi se pare un nr mare, nu stiu ce sa zic, ma intreb daca e posibil sa fie 2 si ecografistul sa fi vazut doar unul? (mai ales ca m-a tinut super putin la eco). Am mai citit pe net ca valoare mare a hcg poate insemna ca e fetitza; pe alt site am citit ca la baieti inima bate mai incet decat la fete - contredictie intre aspectele astea la mine pentru ca bataile inimii erau de 110 doar.
Ati auzit/citit de crestere asa mica a hcg in saptamana a 7-a si totul a fost ok?
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+
darene spune:
Tot eu...
Am si ganduri mai negre...daca de fapt hcg a crescut mai mult si pe urma a inceput sa scada si de aceea duminica a aratat o crestere de doar 13 000? Daca erau 2...trebuia sa creasca mai mult oricum. Si daca e 1 poate trebuia sa creasca mai mult. V-am innebunit, nu?
andra_b spune:
Buna dimineata!
Darene, eu zic sa stai linistita. Pana nu stii ceva concret nu are rost sa intri la idei
Eu am fost azi dimi pt profilul Torch si m-a expediat aia de acolo ca pe langa trimiterea de la med. de familie mai trebuie si adeverinta de la servici!!!! Ma bucur... ce sa zic?!
Ale
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
andra_b spune:
Am gasit si adeverinta aia tip pe net... de la casa de asigurari...
Daca cumva aveti nevoie este aici: http://www.cnas.ro/pdf/adevelibang.pdf
Ale
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
9+
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Va doresc o primavara frumoasa, cu mult soare si afara si in sufletele voastre!
Fetelor care aveti astazi programare la eco, multa bafta si va asteptam cu vesti bune!
Lora, mami de Iustina si 13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nikolici spune:
A venit primavaraaa, martisoare pentru toate fetele !!!
madutza
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
madutza_bra spune:
darene, te rog nu te impacienta. Daca dr nu a fost alarmat de valoare Bhcg inseamna ca este ok
Oricum aceasta valoare creste pana la un moment dat, iar dupa 12 sapt incepe sa scada pana la un anumit nivel dupa care ramne contanta pe toata durata sarcinii.
Uite www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html" target="_blank">aici un link cu valorile sa vezi si tu in ce ritm scad in mod normal in sarcina; si ce valori mici poate avea si totusi sa fie o sarcina normala si sanatoasa. Este f important ca valoarea a crescut
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
andra_b spune:
Cum mai esti Madutza draga?
Ale
9+