Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
nastasie spune:
ariciu, am 14 s si 2 z.dar tot mi-e teama.
lora, sa dea domnul sa fie totul bine.sotul meu e optimist si ma incurajeaza.imi doresc din tot sufletul sa fie totul bine pentru toata lumea.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ariciu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie ariciu, am 14 s si 2 z.dar tot mi-e teama. lora, sa dea domnul sa fie totul bine.sotul meu e optimist si ma incurajeaza.imi doresc din tot sufletul sa fie totul bine pentru toata lumea. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Imi doresc si eu atat de mult sa trec cu bine de 12-13 sapt!! Bafta multa maine! O sa vezi ca e ff bine!
Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani
chichiutza spune:
da...parca mai e o vesnicie pana atunci. Atat de greu trece si timpul asta...
Cristina 8+
anamaria_80 spune:
Madutza, imi pare nespus de rau ca s-a oprit steluta.
Iti doresc sa incepi cu iony si maya o noua odisee.
nastasie spune:
ariciu, multumesc.o sa treceti cu bine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Buburuza_10 spune:
Madutza, fizic iti va fi bine si iti vei reveni imediat. Important e sa fii optimista si sa iti refaci psihicul!
Nastasie, stai linistita: ai trecut de perioda critica! Totul va fi bine!!! Poate afli si culoarea caruciorului!
Pup toate fetele si va urez o seara linistita si o noapte odihnitoare!
12+
ama76 spune:
fetelor!
cam liniste azi.....
o primavara minunata tuturor si 1 martie numai cu vesti bune
ama mama ana (09/10/2006)si 11+
ama
andra_b spune:
Salutare!
Nikolici, felicitari! Bine ai venit!
Madutza ... eu nu inteleg opririle astea din evolutie? Tu nu ai avut nici un simptom, dureri de burta, sau sangerari...? Sau nu ti s-au oprit simptomele de gravideala?
Imi pare tare rau...
Maine e o zi mare... Sa ajute Dumnezeu pe toata lumea!
Eu azi am avut o zi plina, niste musafiri cu o fetita dupa care umbla toata lumea ca sa nu faca prostioare si la final m-a cam durut burtica dar a trecut cu un no-spa...
Ale
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
vanyy2009 spune:
buna seara burticute
Madutza imi pare foarte rau, nici nu am cuvinte, multa putere iti doresc si fi optimista
9+
ama76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Am revenit. Intradevar sarcina este oprita. Bhcg-ul este foarte mic. ar fi trebuit sa fie undeva la 50000-60000 si este 22511,56. Am vb cu doctorita, care este o tipa super, mi-a explicat ca cel mai probabil s-a oprit la 2-3 zile dupa prima ecografie, deci de aproape 1 sapt. Mine la ora 9:30 ma duc la spital sa-mi mai faca o eco (probabil este o politica a spitalului pentru siguranta) si apoi ....sa sa-l scoata... Sa-mi tineti pumnii pentru maine ca am o frica de nu se poate. Aseara si azi dimineata am scotocit net-ul si am vazut ca se face cu anstezie locala iar recuperarea este relativ scurta. Iony, maya, Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze |
ama