Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici! Va doresc o primavara sanatoasa, fericita si plina de soare! :) Si burtici in crestere!
Madutza, ieri am reusit sa mananc cate putin, dar seara mi s-a intors iar stomacul. Acum am repetat miscarea cu covrigul in pat, vad ca nu-mi mai e greata. Sa vedem...Incep sa le inteleg pe fete cum e cu greata asta-n gat...
Bafta azi fetelor care merg la eco! Numai vesti bune sa primim. :)
Darene, bHCG arata bine, nu cred sa fie vreo problema acolo. Nici nu cred ca sunt 2 :P> Cred ca e unul si bun!
Cristina 8+
madutza_bra spune:
nikolici, Lora, intradevar e primava in sfarsit! Fiti bucuroase!
Asta e atmosfera care trebuie sa fie aici!!!Multi -ici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_b Cum mai esti Madutza draga? Ale ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 9+ |
Pai..tremura sufletul in mine de frica, dar sunt o optimista ca de obicei. Fiecare lucru se intampla cu un motiv, iar cat timp nu pot face nimic sa schimb situatia asta, merg mai departe.
Chichiutza, daca merge faza cu covrigul in pat, atunci sa devina un obicei. Oricum pe toate site-urile asta e primul sfat de combatere a gretei
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
chichiutza spune:
Daaa....doar imagineaza-ti. Nici nu deschizi bine ochii si da-i cu uscaturile alea! :P O adevarata placere! Sper sa tina o vreme luuunga pana dispare complet!
Cristina 8+
chichiutza spune:
Madutsa nu-ti face probleme (pe cat posibil). Mergi cu capul sus si gandeste-te ca te asteapta multe lucruri frumoase dupa, si un nou inceput cu siguranta! Si atunci sa vezi veselie! :)
Cristina 8+
anda29didi spune:
Neata burtici, sa aveti o primavara frumoasa .
Bafta azi la eco pentru fetele care se duc sa il vada pe bebe.
Eu abia pe 3 martie am programare, dar deja am emotii de acum, nu mai am stare.
la burtici.
11+
Klarisse spune:
Buna dimineata burtici.
Sa aveti o primavara frumoasa, cu mult soare.
Madutza imi pare rau din suflet pentru pierdere..sa iti dea Dumnezeu putere si sa ni te alaturi iar cat mai repede.
Bun venit noilor burtici.
Eu sunt in stres continuu..nu mai am rabdare pana pe 6 martie la urmatoarea ecografie..Ma rog zilnic sa fie bine.
Va pup pe toate. Sa primiti multe martisoare!!
Klarisse graviduta 9+
kiti2205 spune:
O primavara frumoasa tuturor burticilor!
Madutza, imi pare nespus de rau . Te pup si mult curaj.
Eu maine ma duc la eco si deja a inceput stresul. Asa fac eu - cu o zi inainte de ecografie sunt terminata. Sper sa fie totul ok, pentru toate burticile.
Chichiuta, parca si tu mergeai maine. Azi se duce cineva?
Pupam
Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
nastasie spune:
eu si andra suntem azi din cate am retinut.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Klarisse spune:
Multa bafta la eco burticilor care merg azi.
Asteptam vesti bune de la voi pentru martisor.
Klarisse graviduta 9+