Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
darene spune:
Buna fetele,
Madutza, imi pare rau de samburel. Ma bucur ca esti optimista, sa dea D-zeu sa vina bebe 2 repede !
Nikolici bine ai venit ! Sarcina usoara si la termen !
Crina ce o sa faci cu vecinii cand o sa vina bebe si o sa-l trezeasca ?
Am fost azi dimineata la gine, am facut injectia si al doilea test de sange. O s-o sun diseara pentru rezultat. La primul a iesit bine : 117000.
De azi am menajera, o sa vina de 3 ori pe saptamana cate 2 ore. Nu a facut perfect curatenie, dar merge.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+
IONY_82 spune:
Crina m-am distrat la msj tau.Foarte tare si dimineata din nou
Bine ati venit burticilor noi sarcini usoare si la termen
la toate
chichiutza spune:
Crina te inteleg perfect. Mie nu-mi plac vecinii de genul asta, nici macar nu-mi fac pofta.Aceeasi problema o am si la hoteluri, de aceea tot timpul insist sa stam la ultimul etaj posibil! :p Ce bine ca stau intr-un bloc de octogenari!
Cristina 8+
madutza_bra spune:
Am revenit. Intradevar sarcina este oprita. Bhcg-ul este foarte mic. ar fi trebuit sa fie undeva la 50000-60000 si este 22511,56. Am vb cu doctorita, care este o tipa super, mi-a explicat ca cel mai probabil s-a oprit la 2-3 zile dupa prima ecografie, deci de aproape 1 sapt. Mine la ora 9:30 ma duc la spital sa-mi mai faca o eco (probabil este o politica a spitalului pentru siguranta) si apoi ....sa sa-l scoata...
Sa-mi tineti pumnii pentru maine ca am o frica de nu se poate. Aseara si azi dimineata am scotocit net-ul si am vazut ca se face cu anstezie locala iar recuperarea este relativ scurta.
Iony, maya,
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
crina-s spune:
MADUTZA normal ca-ti tinem pumnii! Eu acum un an cand mi-au facut chiuretaj nu am simtit nimic. Tot anestezie locala si dupa un sfert de ora eram deja bine, nu mai eram ametita, nu ma durea nimic. Cred totusi ca ar trebui sa vina cineva cu tine daca se poate. Cu mine atunci a venit mama si mi-a fost de mare ajutor.
Curaj si multa sanatate!
9+
crina
ariciu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Am revenit. Intradevar sarcina este oprita. Bhcg-ul este foarte mic. ar fi trebuit sa fie undeva la 50000-60000 si este 22511,56. Am vb cu doctorita, care este o tipa super, mi-a explicat ca cel mai probabil s-a oprit la 2-3 zile dupa prima ecografie, deci de aproape 1 sapt. Mine la ora 9:30 ma duc la spital sa-mi mai faca o eco (probabil este o politica a spitalului pentru siguranta) si apoi ....sa sa-l scoata... Sa-mi tineti pumnii pentru maine ca am o frica de nu se poate. Aseara si azi dimineata am scotocit net-ul si am vazut ca se face cu anstezie locala iar recuperarea este relativ scurta. Iony, maya, Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze |
Madutza, nu am cuvinte. Acum am intrat si, avand in vedere ca e weekend, am crezut ca nu vad bine. Te-ai dus la urgenta ieri? Ai avut probleme sau simptome? Iarta-ma ca te intreb, dar m-am speriat.
Eu cand am avut sarcina oprita din evolutie am avut sangerari. Asa a inceput. In ziua in care mi-ar fi venit menstruatia (UM fusese 26 iunie si sangerarile au inceput pe 28 august) am avut dureri si apoi sangerare. La eco mi s-a spus ca era demult oprita (3-4 sapt).
Asa ca te rog, poate ai puterea sa-mi dai si mie un raspuns. Si iarta-ma inca o data
Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani
IONY_82 spune:
Madutza o sa teci si peste asta stiu ca e greu,dar fii optimista.Poate iti vor da ceva sa-ti provoace avortul si asa nu va mai fi nevoie de chiuretaj.Si eu am avut una oprita din evolutie si m-au chiuretat facandu-mi anestezie totala.De obicei la sarcinile oprite din evolutie se face chiuretaj.Ma voi gandi la tine
Lasa ca in curand vom deschide o noua odisee alaturi de Maya si celelalte prietene dragi.Important este sa fim puternice si optimiste
Te pup curaj si ai grija de tine
nastasie spune:
off, doamne.si eu ca ariciu acum am intrat.
madutza, imi pare tare rau.capul sus si totul va fi bine.te intelegem cum e, numai ca nici eu nu am facut avort si cred ca si mie mi-ar fi frica.
offf, ce emotii am pt maine la eco.nu pot sa va spun.abia astept sa ajung.sper sa nu vin cu vesti proaste.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ariciu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie off, doamne.si eu ca ariciu acum am intrat. madutza, imi pare tare rau.capul sus si totul va fi bine.te intelegem cum e, numai ca nici eu nu am facut avort si cred ca si mie mi-ar fi frica. offf, ce emotii am pt maine la eco.nu pot sa va spun.abia astept sa ajung.sper sa nu vin cu vesti proaste. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Nastasie, tu in cate sapt esti? N-ai scapat de riscul din primul trimestru? Scuze, dar nu mai stiu exact...
Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani
LoraG76 spune:
darene, e f. bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute la curatenie, tu trebuie sa stai cat mai mult in pat! Ma bucur ca esti bine!
nastasie, bafta pt. maine la eco, totul va fi bine! Si eu aveam ieri f. mari emotii!
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina si 13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)