Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana
am inceput si eu sa am ceva contractii, ieri au fost mai dese azi pauza...asa ca mi.am facut damblaua si.am spalat toate geamurile, si curatenie, acum stau mai linistita

kossir daca nu s.a iritat pana acum, poate se obisnuieste asa si nu trebuie s.o deranjez sofia scumpa

freedelia maine scoatem majoretele? wow eu sunt pe alta lume
sa ai o nastere usoara si mor de curiozitate sa aflu daca e jane sau constantine

jasmine imi pare rau ca esti trista, dar zilele trec si incet incet nu mai e nici.un risc pt bebe...

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Aaa, 90% ne-am inteles la nume:

Jane Carolyn sau Jefferson Constantine.

Dayanara -- da, de maine seara puteti sa bagati motzatele... ma intreb daca o fi nascut Andreeasmar deja, ca a disparut...

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR maxim o zi!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Cori, eu as suna!

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari Oanka!! Bun venit pe lume Maria Emilia!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ai venit pe lume Maria Emilia! Sa fii sanatoasa si norocoasa!!!

Felicitari Oanka, refacere usoara si numai clipe binecuvintatealaturi de printesa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Ami eu am nascut-o pe Daria la 38s si 4 zile la 3.450g pentru ca eram deja internata de 6 zile, avea dubla circulara de cordon si ma apucasera si niste dureri mari de spate-cred ca se despindea placenta.
Cred ca cu maxim 10 zile inainte de termen e visrta ideala pentru cezariana. Si eu m-am intrebatdaca nu se mai putea astepta pina nu erau semnele mai clare.

Acum stresul e invers, fiind uterul cicatricial nu as vrea sa ma dilat sa fiu operata pe uter tensional sau doamne fereste sa apara alte complicatii.

36+ cu David

Mergi la inceput

Oana, am vazut pozele cu tine si bebelusul Eric! Atita fericire si liniste se citeste pe chipul trau iar el e un frumos tare dulce!!!

Pe cele de la spital in camasa de noapte verde le vazusem deja. M-am bucurat sa vad ce mindru e tati de odorul lui si ce linistit doarme in patutul de acasa. Sa va traiasca minunea.

La intrebarea 2: eu as incerca sa am recipiente separate pentru cele trei perioade ale zilei si sa amestec laptele in functie de asta. Am inteles ca dupa cum la inceputul suptului laptele e mai subtire si cu mai multa lactoza pentru sete si apoi e gros si plin de proteine pentru a astaimpara foamea, la fel si cel de dimineata are "ingredientele" necesarepentru energie iarcel de seara cele pentru calmare si somn.

Scuze ca nu pot fi mai coerenta tocmai ne-am intors din oras si suntcam obosita...

36+ cu David

Mergi la inceput

Cori si eu as suna.

Freedelia frumoase numele alese!!! Numaratoare usoara!

Alina2 am citit ca se apropie marea intilnire si la voi! E natural sa iti fie teama. Sunt sigura ca totul va fi perfect!!!

36+ cu David

Mergi la inceput

Jasmine, ai increderein Dumnezeuca va fi bine. Uite abia astept sa imi scriice bine e in saptamina 36!!!

Decenuela,Cris.D,Plateea,Larisel multumim pentru mesajele frumoase!!!
Va inteleg nostalgia si vreau sa va asigur ca va fi minunat si la scutece!!!
Sa va traisca puiutii, sa fie sanatosi si veseli si voi sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de ei!!!

36+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Jasmine fi puternica si ai incredere in D-zeu ,eu am probleme cu sarcina de pe la 32 sapt pana acum am fost internata de 2 ori in spital pt tratament si uite ca cu ajutoru lui d-zeu si stat in pat si multa rabdare am reusit sa ajung la sapt 36.
Numai bine si nu te mai stresa cu nimic ca nu-i faci bine deloc lui bebe.

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
poze
poze
poze
poze

Mergi la inceput