Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mamici de Pufuleti Pretiosi, multumim mult pentru toate cuvintele frumoase:Decenuela,Cris.D,Plateea,Larisel . Felicitari pentru comorile din bratele voastre, sa fie sanatosi si sa ne intalnim cu bine la sfarsitul lui aprilie la scutece.Mii de flori pentru mamici si pufuleti!!!

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori ma gandesc ca e vorba despre dop...daca nu ai contractii regulate sau dureroase , nu sunt probleme pana maine, sau daca nu sangerezi mult
oricum , tu simti daca e ceva in neregula si mergi la medic, iar noi scoatem majoretele :)

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Felicitari Oanka!!! Bine ai venit pe lume Maria! Sa fii sanatoasa

Corimami esti la termen. Eu zic sa nu suni doctorul. Oricum nu are ce sa-ti faca. Vei vedea cum progreseaza. Probabil ca ai scapat de dop. Tin pumnii. Sa ne anunti ce se mai intampla.

Oana ma bucur ca ati reusit cu aalaptatul. Super scump bebelul.

Si vad ca pufuletii pleaca la scutece. Fetelor sa aveti bebei scumpici si sanatosi. Parerea mea e ca toate lucrurile pe care le puteam face inainte de bebe nu inseamna nici macar un sfert din fericirea pe care o aduc ei. Va spune asta o mamica de Elena care pana la 4 luni a urlat nonstop (cate 1 ora dupa fiecare masa, cel putin) si care a dormit prima noapte intreaga la 2 ani. Va pupacim.

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Multumesc Roxana

Iar a aparut putin mucus cu firisoare maronii in el, contractii nu prea, sau la intervale mai mari de o ora.

Eu as mai vrea sa stea duduia o saptamana, ca mai avem treburi , plus ca mama mea e in delegatie pana pe 15 martie ...dar acum..cum o vrea Dumnezeu..

Pup

37S Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Cori eu as suna.

Intrebare 1:am mancat dimineata ou fiert, e posibil sa schimbe gustul laptelui??? Mi se pare ca nu mai vrea sa suga bine si daca o face, papa 5 minute la un san si gata. Abia acum a adormit si ma chinui de la ora 1 sa ii dau sa pape si sa adoarma. E posibil sa vrea sa stea treaz de pe acum? Ca nu plangea, decat daca ma chinuiam sa ii dau sa pape, in rest nu prea. Plus ca a facut un kk galben, unde pana acum era verzuliu.

Off, ca eu deja nu stiu ce sa pap si ce nu.

Intrebare 2 Pot colecta in acelasi recipient laptele de la mai multe ture de muls? Penru ca mie imi ramane putin, cam 20-30 ml si asa o sa fac colectie in congelator intr-o saptamana.
Cat sta laptele la temperatura camerei? Ca la frigider am citit ca intre 3-5 zile.
Maine merg sa imi scoata firele si ramane sotul si vreau sa ii las provizii.

Scuzati de stres, dar sunt cam in mari dileme, si nu am rabdare sa caut pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana la intrebare 1: nu are cum sa schimbe oul fiert gustul laptelui, iar de somn , e posibil sa doarma si 10 minute apoi sa se trezeasca, sau cate o ora, sau sa stea ore intregi treaz, cam rar isi pot face asa repede un program de somn

ah, caca e normal sa fie galben , consistenta si culoarea mustarului
cand e verde , de obicei e cel care a stat mai mult pana sa fie evacuat, dar nici asa nu.s probleme

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Roxi mersi mult.
Tu cum esti?

Ah fetelor, am uitat sa va multumesc la toate pentru majorete, mesaje, telefoane.
Nu am citit inca din urma, dar m-au tinut fetele la curent. Multumesc tuturor, conteaza tare mult sa stii asa multa lume aproape de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Cris, Plateea, Decenuela Larisel, multumim. Tristute? Se temrina un capitol din viata, dar incepe altul, cel putin la fel de frumos. Colicios, obosicios, dar vaaaiiii ce frumos. Am avut o revelatie. Multumim .

Oana, vazut poze artistice cu frumosul Erik si cu tine care radiaezi. Acum vad ce poze aiurea fac eu, dar altfel nu pot, nu stiu .

Gaby sunteti atat de frumosi, radiati toti .

Oana ti-a raspuns Dayanara si eu sunt de acord cu oul. pe de alta parte exact asa s-a comportat Sofia cand am mancat eu putin condimentat. Atunci clar se schimbase gustul laptelui si nu prea manca si cerea foarte des la san. Cat despre caca, e foarte bine daca e galben si cumva grunjos, nu stiu daca ma exprim bine. Asta e etapa urmatoare. Cat depsre lapte, aici nu stiu sa raspund .

Corimami si eu zic sa nu te grabesti, stai cumintica, cu bagajul la usa, dus facut si vezi cum evolueaza. S-ar putea sa dureze si cateva zile. Doamne ajuta
Noi suntem bine, continuam cu acelasi program, dormim, papam, mai ascultam muzica de la carusel si urmarim Dumnezeu stie ce pe pereti, ascultam vocea lui mami . Si facem caca, facem dupa fiecare masa, sper sa nu pateasca ceva la fundulet, ca uneori daca doarme, o lasa sa se trezeasca si apoi o schimb, deci poate sta cu caca si 2 ore in pampers. NU stiu daca e bine, deocamdata nu are nimic, dar mi-e teama.

O duminica palcuta tuturor

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO OANKA!!!BUN VENIT PRINTESA MARIA EMILIA!!!

am avut o noapte grea,cu durere de burta,junghiuri si cutite in col,in vagin,ceva contractii sporadice si nu foarte dureroase...una peste alta n-am dormit deloc de frica sa nu se declanseze nasterea

asa de tare m-am saturat de frica asta permanenta....in fiecare zi si in fiecare clipa sunt crispata si mi-e teama sa nu cumva sa se intample pt ca e inca foarte devreme...din pacate nu depinde de mine,eu mai mult decat sa stau in pat si sa iau tratamentul nu am ce sa fac

cand s-a luminat de ziua am tras un plans pe cinste ,care evident nu m-a ajutat cu nimic,doar m-am holbat la calendar si mi-am zis ca trebuie sa trec si de ultima zi de iarna;a fost cea mai lunga si cea mai grea iarna din viata mea si pe bune ca nu exagerez cand spun asta

acum sa zicem ca ma simt un pic mai bine,dar asta pt ca m-am indopat cu pastile

si colac peste pupaza am citit toate mesajele de suflet aparute cu ocazia preluarii stafetei si...bineinteles....m-am pus iar pe plans!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, Oanka, ce rapid ai nascut!!! Sa fiti sanatoase amandoua, sa ai laptic din belsug si sa te refaci rapid!!! Felicitari!!!

Andira -- e 9 seara, chiar daca ma apuca acum, tot cred ajung pana in Martie . La anu am scapat, ca avem planul deja facut ca mergem in State de ANul Nou Chinezesc si stam pana de Mardi Gras (care e pe 8 Martie) asa ca facem toate zilele impreuna, la Chucky Cheese, un restaurant beton pentru copii. Anul asta e mai greu, cu 2 petreceri mari si cu bebe nou nascut. Iar din 2012, la varsta aia pe aici se poarta sa inviti 2-3 prieteni la tine 2 zile si faceti chestii cool -- mers la film, la patinuar, la pizza, la inghetata. De prin clasa 1 pana in liceu asa vad ca se poarta, poate mai bagi cate o petrecere mai mare la 13 ani cand ajung teenagers...

Nafi -- ce faza cu sotul colegei tale -- cred ca si sotul meu e din aceeasi categorie, doar il stie doctorul dupa 4 ani ca a lesinat dupa ce s-a nascut fii-sa . Sa vedem acum ce surpriza imi mai face...

Cori -- io as astepta sa fie contractiile macar la 20 de minute ca sa sun...

Oana -- laptele nu cred ca e ok sa il amesteci. Il poti ingheta in cuburi de gheata daca e foarte putin. Si nici eu nu cred ca se schiumba gustul de la ou...

Fetelor, de maine incep sa numar orele... am ajuns si aici, nu-mi vine sa cred...

Va pup!

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR maxim o zi!!!

POZE

Mergi la inceput