Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Am sunat-o pe Oana (Oanka) si a nascut la 9:23, o fetita de 3,550 g, scor Apgar 9. [/i]

Bun venit pe lume, Maria Emilia! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Oanka! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

BRAVO OANKA
BINE AI VENIT PE LUME MARIA EMILIA

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Gata..mi-am facut temele si am citit postarile din noul capitol. Vad ca ste un capitol dominat de frumoase domnisoare carora le urez BUN VENIT !
BRAVO JENI SI OANKA! SA VA TRAIASCA PRINTESELE SARAH SI MARIA!

O imbratisare afectuoasa si colegelor de odisee care au scris atat de frumos! Se pare ca intr-adevar primavara ce sa apropie deschide boboci atat de frumosi si la nivelul sufletelor noastre si este superb sa ii impartasim cu cei ce ne inconjoara!

Cenia...f haioasa povestirea ta. m-a facut sa-mi amintesc de o colega a mea , care ne povestea cum,cu multi ani in urma,cand i-a venit sorocul...sotul ei a chemat salvarea , caci ea de frica nu se mai putea misca...si cand au venit s-o ia cu targa..sotul ei care era si mai agitat si cu mintea mai in ceata decat ea, s-a urcat el pe targa!!!

Eu nu am nimic nou de raportat! Asa ca va pup si va doresc tuturor:
O duminica linistita si cat mai placuta !

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

GABIHILA,ce frumusete ai tu acolo

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Waw, intru s-o felicit pe Jeni si ce-mi vad ochilor, Oanka!!!!!!!!!

Bravo JENI
Bravo Oanka
Sa aveti refaceri usoare, laptic muuult si liniste cat se poate

Bine ai venit SARAH MARIA, sa ai o viata frumoasa si fericita
BIne ai venit MARIA EMILIA sa fii fericita, norocoasa si sanatoasa

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Editez pt ca nu m-am prezentat si nici vorba de neuron de gravi', ci mai degraba de zombi . Sunt cea mai fericita mamica de 2 pufuletze ce regreta asemenea colegelor de odisee ca drumul nostru la acest capitol s-a incheiat (poate pt unele din noi va urma ) dar in acelashi timp se bucura ca trecem la un alt capitol in care "buricul pamantului" nu mai este burtica de gravidutza cu fitzele ei ci locatarul/locatarii ei (si cazul meu).

Clipa in care va veti cunoaste puiul, clipa in care il veti lua in bratzele voastre pe samburelul mult-ashteptat, clipa in care il veti vedea mancand din sanul vostru...sunt momente magice pe care nu le veti uita in veci. Fie ca ele sa fie primele dintr-o viatza lunga compusa numai din astfel de clipe de fericire netzarmuita si de dragoste infinita catre si dinspre odorul vostru.

Sarcini ushoare in continuare si nashteri si mai ushoare! Iepurashi santoshi si tzitzi bogate in laptic sa aveti!

P.S. Sa fii mamica nu e chiar asha de greu, cu tot nesomnul (ajungi sa te obisnuiesti ca de recuperat nici vorba ) si celelate privatziuni de care va spunea plateea (toate astea ajungi nici nu ti le mai doresti).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5).......Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Marsy, Jeni si Oanka, sa va traiasca comorile si sa fiti cu totii sanatosi!

Oana bine ai venit acasa, vad ca si alaptatul merge mai bine, ce mai esti o mamica model

Castelana multumesc de intrebare intr-adevar mi-e tot mai greu de mers la servici, statul pe scaun, traficul. mai merg inca 2 saptamani in mod normal, daca nu se hotareste bebe sa vina mai repede. ce frumos ai povestit de la tine de pe acolo, cu totul alta lume decat cu ce suntem noi aici obisnuiti.

Ami84 cursul a fost ok, am fost cu sotul si ne-a invatat tehnicile de respiratie, pozitiile pe care trebuie sa le luam pt a deschide bazinul si cum trebuie sa stam si ce sa facem in momentul cand impingem. cand m-a pus pe spate si mi-a zis sa imi trag genunchii spre umeri cu mainile am crezut ca ma rup in doua insa musai sa ma descurc la momentul respectiv...

merg sa mai aranjez prin camera copilului ca zboara zilele.
o duminica cat mai placuta tuturor.

Ina 36+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

BRAVO JENI SI OANKA! SA VA TRAIASCA PRINTESELE SARAH SI MARIA!

Cristina 36+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oanaiacovita - Am vazut pozele ! e superb bebe , sa fie sanatos si sa creasca mareeeeeeeeeee !

BRAVO JENI SI OANKA ! Recuperare rapida si sanatate multa voua si printeselor !

e in burtica +39 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna mamicilor,
o intrebare:

niste pete maronii de sange pe chilot + putin mucus cat un nasturel + niste contractii - sa zicem una pe ora????

tre sa sun neaparat doctora azi- cand are zi libera, sau mai pot astepta pana maine dimin cand lucreaza?

pup

37S Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput