Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am intrat sa vad daca a nascut Jeni si am mai gasit un iepuras in plus, de la OAnka felicitari mamicilor si mult lapte pentru bebelusi. refacere rapida va doresc.

se pare ca pe mine m-a cam luat raceala, imi curge nasul si stranut cam des. am inceput sa-mi fac ceai cu lamaie si miere si am luat si un osccilo. sper sa treaca pana maine.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 34+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scriu acum ca vazusem poze cu burtica bronzata Nafi din Italia.Ce mamica tinara si frumoasa!!!!

si

Gaby,am vazut pozele cu dulcea Joy!!! Absolut minunate!!! Preferatele mele suntcele in careavea cornita de flori!!!

O seara linistita si frumoasa tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Mesaj de la Oana:

" Mariuta s-a nascut cu 55 cm, am alaptat-o si e o mancacioasa. Ma privea in ochi cat o alaptam.
Nu pot alapta dintr-un san pt ca am o scurgere maronie si tb sa folosesc pompa. Sper sa scap de furia laptelui. (si noi )"

Are mici dureri (suportabile), de la taietura..dar simte ca o va durea m tare si m-a rugat sa-i zic ce supozitoare sa i-a ca sa-i amelioreze durerea. Supozitoare cu diclofenac, nu?
Mariuta sta intr-un salon separat cu alti bebei, langa rezerva unde sta Oana. Merge din 3 in 3 h sa o alapteze.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

FELICITARI OANKA!!! BUN VENIT MARIUCA!!!

oana eu stiu de la asistentele de la nou-nascuti ca lapticul muls il tii 3 ore la frigider, dupa aceea mai adaugi ce scoti la urmatorul muls si apoi la congelator. deci lapticul de la 2 mese il amesteci si il congelezi.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

de vizionarile la poze!

Noi am fost azi in Muzeul Satului in Sibiu si ne-am plimbat vreo 2 ore. F misto. Bubulina capata tot mai multa putere si nu mai doarme asa mult.

Cori eu nu as suna. Daca nu ai contractii regulate nu are ce sa iti faca:) de stiam eu ca stai dejaba pe acolo... ma duceam cu 10 min inainte de cezariana! SI NU UITATI: FACETI DUS!!! ca nu mai apucati apa curgatoare macar o sapt... brrrrr

Oana cu kakutza ti-au rasouns fetele. e ok. nu te ingrijora!!
Cu laptele eu fac asa, si am citit pe toate siteurile care le-am gasit:

1. Mulg cat iese si pun in container in frigider. Daca adaug dupa, il las la racit prima data si dupa aia amestec. Fac asa cel mult 24 de ore. Dupa 25 de ore la 4 grade in frigider trebe musai sa mearga in congelator.
2. La temperatura camerei tin lapticul max 6 ore. La carte scris 12 dar eu nu am incredere.
3. daca il incalzesti sa nu il tii mai mult de o ora si trebe aruncat ce ramane.

sa scrii pe cutiute data de la primul muls.
daca te duci la spital, poti sa ii lasi in 2 biberoane la temp camerei cate max 30 de ml. se descurca clar cu alea.

eu m-am gandit ca nu are rost sa pun mai mult de 120 de ml ca nu mananca la o masa atata si se strica bunatate de laptic. o sa vezi Oana ce culoare galbena, lapte gras e asta din zilele de acuma. mai incolo, se albeste.

am zis ca nu mai mult de 6 luni in congelator?

trimit mesajul ca prea sfatoasa am fost si revin1

Mergi la inceput

Pt Oanka: are voie sa ia supozitoare cu diclofenac si max 3 algocalmine pe zi. sa le ia linistit, sunt printre singurele care nu schimba gustul la laptic! merge si paracetamol!!

Andra sa stii ca asistentele sunt mai catolice ca papa. pe siteurile internationale, spune clar ca il poti tine la frigider max 24 de ore.

Erina sa stii ca si noua ne plac alea cu coronita de flori! as fi vrut sa gasesc si niste aripi de inger pt poze.. dar nu am gasit asa mici!

Ioanact draga de tine pe tine nu te mai doare nimic? ai fost la control la ct? esti ok si tu si justina?

Rebiana tu unde esti azi? sper ca nu faci vreo surpriza!!

DELIAAAAAAAA maine aflam ce e oul din surpriza!!!! apropo, da pe noi cine ne anunta? dai sms la vreuna din fete??? am emotii pt tine, a treia cezariana! si bietul Coleman, ramas acasa cu stresul, inima in gat si 2 prunci .... auleooo

mai trimit odata mesajul si ma duc sa bag un film!

be right back....

Mergi la inceput

Dau cu paste in engleza ce am gasit pe siteul de la la leche League:

All milk should be dated before storing. Storing milk in 2-4 ounce amounts may reduce waste. Refrigerated milk has more anti-infective properties than frozen milk. Cool fresh milk in the refrigerator before adding it to previously frozen milk.

Preferably, human milk should be refrigerated or chilled right after it is expressed. Acceptable guidelines for storing human milk are as follows. Store milk:

* at room temperature (66-78°F, 19-26°C) for 4 hours (ideal), up to 6 hours (acceptable) (Some sources use 8 hours)
* in a refrigerator (<39°F, <4°C) for 72 hours (ideal); up to 8 days (acceptable)
* in a freezer (-0.4 to -4°F, -18 to -20°C) for 6 months (ideal) up to 12 months (acceptable)

ce am gasit interesant e ca poti adauga lapte racit din frigider peste cel aflat deja din congelator. oricum si ei zic la fel, sa nu pui mai mult decat ar putea manca copilul odata, ca sa eviti pierderile.

cu incalzitul sa fii f atenta Oana. eu mi-am luat incalzitor de biberoane sa nu fac vreo gafa.,

Fetelor, desi alaptez la greu, la mine merge sterilizatorul de cel putin 2 ori pe zi: pompa, containerele, biberoane pt lapte, ceai... tetine, suzete... toate nebuniile! mi-ar fi f greu fara el. mai ales ca am platit 100 de lei pe el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Ioanact draga de tine pe tine nu te mai doare nimic? ai fost la control la ct? esti ok si tu si justina?

Multumesc de intrebare!
Ma pregateam sa scriu un mesaj, dar inainte am citit ce s-a mai scris..
Maine dimineata merg sa-mi fac analizele ultimului trimestru, iar pe 15 merg la control/eco..nu ma doare nimic (altfel m-as fi plans eu )
Suntem bine (si eu si Justina), astept sa treaca zilele/saptamanile si apoi sa nasc sa-mi tin si cea de-a 2 printesa in brate, cum de-altfel asteptam toate.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Ioanact scuze pt lipsa literei mari la numele Justinei! ma grabesc intotdeauna cand scriu , pt ca oricand poate chitzai muzicuta si se futui cu scrisul pe forum:) si in marea majoritate a datilor scriu cu ea in mana!!

Mergi la inceput

si daca tot sunt prezenta pe aici si pot scrie, sa va impartasesc trecerea peste un mare hop: am folosit batista bebelusului, varianta cu aspirator! SUPER TARE FRATE! a curatat TOT! nu a iesit f mult, dar niste muculeti din aia mici si afurisiti pe care nu as fi avut cum sa ii scot altfel!

Mi-ar fi f greu daca nu ati exista voi, dragele mele din odisee! oare ne-om intalni vreodata mai multe sa ne cunoastem??

Gaby

Mergi la inceput