Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Monalac iti doresc din tot sufletul sa te refaci rapid pt k multe ai mai tras si tu!
Esti puternica,stiai asta? cred ca da!

Peste o ora imi expira antivirusul si stiu cum va merge netul... asa k daca nu ma mai vedeti un timp....

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

sara buna fetele
1.e unele care e nebune printre voi....feriti-va alea normalele...!
sunuletz....dus-o! Poa' te risti si tu odata si odata si vii pe la mine, sa iti fac cunostinta cu ograda...O sa iti ia o zi intreaga...Cu comanda...woooww...no, pai sa ma apuc de treaba, nu?
Sormio...unde iti sta capu' iti vor sta chishioarilii... Pazea ca sunt in drum spre bacau, now!
Flo, ez iujual, scumpa si prezenta...no comment...

Multam fetele - Estrella, Didi, Truli, Ana-a, Angletera, Irlandezia (cand ai aparut fata draga???? Io is prezenta non stop pe forum si nu am stiut nimic...hihihihiih. Pup jucariile alea frumoase cu zambete senine!) multam mult....pentru comentarii la album si mai ales la pozele bestiei mici.... E o drama queen in devenire. E obsedata de margele (in contextul in care eu niciodata nu am purtat margele...), bratari (idem), ochelari si palarii/caciuli. Sta cu ele in casa...Pe Pisiceana o ia ca geanta...o apuca de spate si o cara prin casa elegant... E asortata....e drept...
Dar va rog io mult fetele care nu v-ati uitat la album, faceti-o si comentati, ca fac o mica statistica...Sunt constienta ca nu o sa fac pe toata lumea fericita,dar..imi trebuie mai multe persoane sa isi dea cu parerea, sa imi spuna ce e bine si ce nu...OK? Pliiiizzzz???????
Va pup pe toate si va multumesc din inima partidului...

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Carmenela vazut poazici si balbait nitzel!
Bafta!

Mergi la inceput

Sun Smile cum mai e la cursuri?
Ai progresat ceva?
La ce nivel ai ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata la un ceai, o

Cum scap de inflamatia amigdalelor fara antibiotic?

Gabriela, Ralu merci de urari,
Offf.... greu e sa fii fara miros si gust

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza....si O primavara minunata sa aveti!
Hai sa mai dau si eu un semn de viata...in scris...
am citit tot si desi am ramas in urma nu m-am lasat pana nu am recuperat tot tot, ca sunteti atat de speciale si e atat de frumos aici pe la voi!! Abia azi am ajuns la zi asa ca am ragaz sa scriu cateva cuvinte...

Nici nu stiu cu ce sa incep, poate cu multumiri pentru fetele care mi-au trimis urari de ziua mea, apucasem sa scriu pe atunci un mesaj dar l-am pierdut...
Trebuie sa urez si eu La multi ani puisorilor scumpi care au fost sarbatoriti luna trecuta, puisori scumpi surioare si fratiori de pepenasi de Biri, Iriss, Mikycris, michell, flo...
Ce sa mai zic ca n-am apucat nici mamicile sa le felicit, in frunte cu Diarux, danangie, ooka,asa ca spun acum sa fie sanatoase si voioase pe mai departe!

Anka, esti un munte de ambitie si inca odata mi se confirma ca NU EXISTA NU POT! Felicitari si sa aveti numai noroc in noua locatie!

ATB...ce putin mai ai pana la marea intalnire ! Sa vina bebe Denis la termen si sanatos si papacios! Abia astept sa inceapa atmosfera aceea faina de aici cu majoretele!

Didi, multa sanatate la Aidel cel scump, cred ca deja e bine! Bravo pentru cantecelul cu degetelele, cred ca iti vine sa o manaci cand o auzi! E foarte vorbareata si isteata! Ce sa mai zic de tumbe!? E super fata ta...

Strulu, e super simpatic Bogdan cum danseaza ! Am si eu o fana de muzica populara, poate ii facem pereche de dans.

Maitreyi...bun revenit din vacanta! Pupici la puisor curajos care a rezistat fara mami si tati 4 zile. Succes si spor la invatat pt rezi si licenta!

Gally sa iti traiasca finutul! Si sa va bucurati de el..

Mada, sa iti mearga din plin in domeniul ce-l vei alege pe mai departe , si multi pupici la cele doua printese ca le-am admirat pe picasa si sunt scumpe de tot! si felicitari celei mici care a luat-o din loc singurica pe piciorute!

AnnaBaby imi pare rau ca atat de solicitatanta e ioana noaptea…probabil cu timpul se va regla si ea la somnic.

Flo multa sanatate!
monalac refacere cat mai rapida. Ma bucur ca s-a decoperit cauza , ca ai avut atata de tras si cu operatia asta!

Sun mereu te-am citit cu placere, ai atatea cuvinte frumoase pentru fiecare! Pupici la tunsulica cea minunata!

Carmenela am vazut albumul...mie imi place mult cum iese!

In rest sigur am uitat multe sa zic, dar sper sa mi se ierte ca scriu cam rarut...
Sa aveti o primavara frumoasa si plina de caldura!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata, bostana!
Sunt si eu prin zona, v-am citit si am vazut pozele, dar n-am apucat sa las ceva comentarii, poate rezolv diseara .

Flo, si eu am gatul in pioneze, dar nu am puroi ci e doar inflamat, ca la tine. Beau ceaiuri caldute si iau Homeogene. Mie asa imi trece.

Ralu, cum sa va uitam?

Andrei a luat pauza de la vorbit. Avea si el ceva vocabular, dar acum nu mai zice decat mama si "tze eee?" , m-a zapacit. Important e ca intelege, daca vrea. Control total asupra lui are Iulia, ei ii aduce orice ii cere .
I-a iesit si primul rand de masele, acum ceva timp, acum urmeaza sa sparga caninii, 3 din ei. Bine ca nu il doare.
Se catara ceva de speriat, e mai rau ca o maimuta. Daca il scap din ochi 1 minut, il gasesc undeva pe vreo masa, dulap .
Cand sta locului, face puzzle sau citeste (cu cartea invers dar...gestul conteaza ).

Noi vom veni la intalnire, inca nu stiu cum ma organizez. Daca se va face duminica dimineata (pana in 12), nu sunt sanse sa ajung, trebuie sa vin singura cu toti 3 si nu sunt chiar asa curajoasa.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Flo vin si eu la cafea!

La Multi Ani Sonia!Mada sa-ti traiasca ingerasul dulce si frumos.Sa fie sanatoasa,cuminte si toate visele sa i se implinesca

Mai vroiam sa zic ceva,dar inca nu si-a facut efectul cafeaua,si a adormit neuronul

Ps,ca mi-am amintit.Flo eu fac gargara cu apa sarata(tare),si la mine functioneaza pastilele de supt Tantum Verde.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sonia
iubita mica cu zambet frumos,

La Multi Ani!

iti dorim sa cresti mare si sanatoasa, sa ai o zi minunata alaturi de sister, mami si tati.
Te iubim mult si iti transmitem mii de pupici.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaco, . Da, Aidel e bine acum . Si daa, imi vine sa o pap pentru ca e o scumpa si o frumoasa si o desteapta, stiti voi, cea mai cea . Ce modesta sunt - dar nu e fiecare mamica la fel?

Au inceput pregatirile pt intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului: o sa fie pe 29 mai, de-abia astept. Chestia e ca tot in perioada aia e si la Cristi, sa vedem cum le impacam.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput