Pepenasi de iulie-august 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
LA MULTI ANI, SONIA, SPIRIDUSA FRUMOASA SI DESTEAPTA! SA-TI FIE VIATA LUMINOASA, SA AI PARTE DE NOROC, FERICIRE SI MULTA, MULTA IUBIRE!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
27+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Buna dimineata la un ceai, o ![]() Cum scap de inflamatia amigdalelor fara antibiotic? Gabriela, Ralu merci de urari, ![]() Offf.... greu e sa fii fara miros si gust _ Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash! |
La Naturalia exista o trusa pt amigdalita, numai cu granule homeopate. Eu chiar acum o sapt am avut o amigdalita si am scapat de ea in cateva zile. Trusa costa 65 ron si are granule de mai multe concentratii, care se iau la o jumatate de ora.
Magazin au in Floreasca, pe Calea Mosilor. Poti sa vezi mai multe detalii pe www.naturalia.ro
anaco spune:
Noutati de la noi...suntem bine, sanatoase ca mereu pana acum![]()
Mara a inceput gradinita de doua saptamani, un program scurt deocamdata, in cazul ei foooarte scurt
pentru ca sta 8.30-11 maxim, nu rezista mai mult, ea deja la 12 trebuie sa doarma... si asta pentru ca mereu se trezeste la 6 dimineata FIX!
Am hotarat sa o duc la gradi deja (desi nu m-am intors la serviciu) pentru ca presimt ca va fi greu....eu nu am lasat-o nici macar 2-3 ore cu altcineva niciodata, nici nu am avut cu cine in afata de mine si tati, asa ca e destul de grea separarea asta...
desi e foarte prietenoasa si sociabila, mai ales cu copiii, cred ca ii place acolo la gradi ca sunt multe activitati si jucarii etc, totusi nu suporta mai deloc plecarea mea cand o duc dimineata...se agata de picioarele mele si incepe sa planga. Mi se rupe sufletul de mila ei...
Oare ce solutii ar fi?, pentru ca nu vreau sa o traumatizez cu asta... Parca parca incepe sa se adapteze putin, deja in ultimele zile am luat-o mai vesela si nu a mai plans cand am venit dupa ea...mi-a povestit cam ce au facut la copii etc. Insa dimi tot jale e cand ajungem acolo.... Of..ca n-am noroc si eu sa am un copil sa-mi zica Pa sa plec
...
revin dupa ce ii dau sa pape..ca se agita pe langa mine![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
kamelya spune:
salut
Sonia 
Sa ai parte numai de bucurii si raze de soare in viata!
am citit cap asa in mare ca suntem fara mamaie acasa,Daria este un pic mucoasa in rest suntem bine
Speram sa ajungem si noi la intalnire ,intervalul 12-16 ar fi ok ca Daria oricum se adapteaza
Va 
Gini75 spune:
Fetelor, sa aveti o primavara asa cum va doriti!
La multi ani, SONIA, sa ai o viata minunata!
Sursula, am inteles ca o sa te vedem din nou la Divertis la ProTv din 7 martie. Felicitari!
Nati spune:
Salutare,
Sonia, La Multi Ani!
Sper ca ati inceput primavara cu dreptul si aveti parte de vreme calda si mult soare.
La noi e un frig, o ceata de nu vezi la 5m in fata, urat tare, da tot am iesit in oras sa-l aerism pe junior.
A stat afara vreo 2 ore pe frig, scandal mare cand l-am bagat in casa, ar sta toata ziua afara.
Sper sa doarma beton la noapte ca-s rupta de oboseala.
atb, hai ca esti pe ultima 100 de metri, sanatate multa.
Spor la treburi si mai vb!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
flo1980 spune:
Am revenit si eu acasa, am dat o tura pe la Cora, luat copilul mare de la gradi, acum face nani ![]()
Multam fetele de raspunsuri, am luat si homeogene si hexoraletten, acum iau strepsils...ceai cu lamaie si miere la greu....
Iris interesant ce zici de granule, pe data viitoare ca pana ajung eu la Mosilor sau in Floreasca trece inflamatia ![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Iaca iara-i sarbatoare
Irlandeza isi sarbatoreste o floare
Cine e, cine sa fie?... scolarita?
Daaaaaa... o recunosti dintr-o mie
E cea mai isteata
Cea mai zambareatza
Si parintii-s mandrii tare
C-au asa minune mare.

_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
estrella80 spune:
SONIA
La multi ani si mult noroc in viata!
Cat despre intalnire si eu sunt disponibila. A ramas pentru duminica, 14 martie? sau pentru ce zi?.Ar fi frumos sa fim cat mai multi...![]()
Multa sanatate celor mici bolnaviori si mamicilor de asemenea.
Noi suntem bine, am intrat pe grila de primavara si petrecem destul de mult timp afara. Si vocabularul a inceput si el sa se imbogateasca, stalcit.. dar merge!!!

ana_a spune:

Sonia, La Multi Ani!

sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
proud mummy