Pepenasi de iulie-august 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
dara_d spune:
LA MULTI ANI!!! SONIA SA CRESTI MARE ,FRMUOASA, SANATOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
iriss27 spune:
Daca se pricepe cineva la arbusti fructiferi, va rog spuneti-mi si mie.
Caut sa imi pun pe terenul de langa Bucuresti (macar sa-l folosesc la ceva, daca tot nu ma apuc de casa), arbusti fructiferi: afin, zmeur. Ma rog, eu as mai vrea si mure, dar astea nu cred ca exista de cultura.
Vreau ceva soiuri aclimatizate. Vreo idee de unde sa cumpar? Exista tratamente speciale ce le trebuie aplicate?
Multumiri anticipate.
ana_a spune:
iriss si eu vreau anul asta sa imi pun zmeura pe langa gard. Am intrebat un vecin de la care mai mancam noi...si mi-a zis sa o pun cat de repede pana nu da caldura. Este mure de gradina, face niste fructe mari, nu are spini dar nu as putea sa iti zic de unde sa o cumperi. Soacra mi-a adus acu 2 ani o radacina mie si una la vecin si numai luui i sa prin din pacate....
Mai poti sa pui strugurasi si coacaze care inca sunt foarte bune. Le trebuie in principal soare, nu-s pretentioase.
proud mummy
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI SONIA! SA AI O COPILARIE FRUMOASA SI FERICITA!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
ariadnabr spune:
Multumim frumos si din inima fetelor pentru urarile de aici si de pe messenger 

Azi am petrecut simplu si in familie (doar noi 4). Am fost la un pub (pub-ul ei preferat
) si am papat, apoi le-am dus la un indoor playground unde s-au distrat amandoua de numa'. Am ras, ne-am alintat...i-am facut toate voile si am terminat acuma cand am fost la magazin sa isi aleaga tortul de ziua ei ![]()
In drum spre casa am gasit ghiocei salbatici
!! Vine primavara! N-am mai vazut ghiocei de muuuuult tare si asa m-am bucurat de ei...
Am avut deci o zi frumooaaaaaaaaaaasa si simpla alaturi de iubirile mele. Nimic nu poate sa fie mai pretios decat momentele astea.
Sunt intradevar implinita si completa! 
Ce sa va mai spun...Sunt fermecata si indragostita de Sonia mea. Nu imi vine sa cred ca am copil de 5 ani!!! Cat e de frumoasa, cat de e de dulce si blanda, cat de altruista si intelegatoare e...cat de inteleapta poate sa fie in anumite momente...E minunata! E prima mea minune si o iubesc atat de mult...
Sa-mi traiesti copil al sufletului meu, sa-mi fi fericita si iubita!
turturica spune:
la multi ani sonia
! Ce petrecere frumoasa ati avut. Felicitari, sa va traiasca puiul mic si sa va bucurati alaturi de minunile voastre.
Noi ne luptam cu conjunctivita. Barbatu-meu zice sa n-o ducem miine la gradinita, dar io cred ca oricum de la gradinita a luat-o, asa ca ce mai conteaza. Aveti experiente cu conjunctivita? I-am facut ceai de musetel si i-am curatat ochisorii cu ceaiul, dar nu mi se pare ca ar arata mai bine.
irina, am vazut pozele tale, foarte frumoasa excursie ati avut la ierusalim.
atb, ce putin mai ai. Nastere usoara si sper sa te auzim mai des.
gata, merg la culcare, mai vroiam sa mai zic cite ceva, dar fu o zi lunga.
pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)
Dianami spune:
La multi ani, Sonia! Sa fii sanatoasa, vesela, sa-ti bucuri familia si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata! 
Iriss, am niste prieteni care au o casa la tara si curte mare. Au pus acum 2 ani tot felul de fructe de padure, cumparate din Metro. Au zmeura, capsuni care rodesc de 2-3 ori pe an, mure fara spini, f mari si dulci, o bunatate. Asta-vara mancam direct din vrej.
Mai au agrise si o tufa de coacaze rosii.
Cred ca merita sa le iei, eu as umple juma de gradina cu din astea.
Daca vrei, ii sun maine si le mai cer detalii.
Turturica, renunta la ceaiul de musetel, s-a dovedit ca inflameaza ochiisorii. Spala fiecare ochi cu ser fiziologic, fiecare cu o compresa sterila, de la tampla spre nas. Daca poti lua din tara picaturi Tobrex, in cateva zile e gata.
Eu am primit ieri martisor si felicitare facute de Iulia, la gradinita, Andrei un buchet de ghiocei (a colaborat cu tati
), iar Alex mi-a oferit cel mai frumos zambet stirb din cate am vazut. Sa nu ma topesc toata? 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)