Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Fetele dar Sursula e actrita?
Ce personaj? unde?care?
Scuze dar eu nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI SONIA! ma bucur mult ca ati petrecut atat de frumos ziua de azi. La multe multe zile minunate impreuna!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Turtu voiam sa-ti scriu exact ce-a zis si Dianami. A avut Filip acum vreo cateva luni si i-am curatat ochii cu ser, cat de des vedeam ca apare secretie si puneam Tobrex cam la 4 ore. I-a trecut in cateva zile si era umflat rau si puroia. Mare grija insa, daca are doar la un ochisor sa cureti si celalalt ca da cu manuta si transmite infectia.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

diana, bujo, mersi de sfaturi. Deja i s-a tras si la celalat ochi, deci va trebui sa ii tratez pe amindoi.
Miine caut picaturile astea de care ziceti voi, sper sa le gasesc aici. Nici macar ser fiziologic n-am in casa, va trebui sa imi fac rezerve.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

anaco bag de seama k fiica ta e mai mica decat a mea si totusi nu inteleg,cum anume iti povesteste ce a facut la gradinita?
Am vazut si cateva poze cu ea de pe picasa si intr o poza era cu cutitul in mana

Ajung sa cred k sunt o mama buna de nimic,mie imi e frica sa o las sa mearga singura pe strada mai mult de cativa metri nu o las si atunci stau cu frica in san...,obiecte ascutite nu ii dau,ea rupe orice carte/caiet,imprastie mancarea prin casa,picteaza televizorul,mobila,covoarele(le picteaza cu mancare),nu vrea sa stea la olita,nu vrea sa lase tzatzili...
Deci e clar k am dat gres! halal mama mai sunt! daca ma pot numi asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am pus pozici de azi aici. Nu-s cine stie ce...dar trebuia imortalizat momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Turtu, nu stiu daca gasesti fara reteta. Substanta activa e tobramicina.

Mada, superbe poze, frumos tort, dar fetele mi-au luat ochii!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI SONIA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

LA MULTI ANI MADINA SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumesc inca o data de cuvintele frumoase si incurajari, va tin la curent. si fiindca presimt ca mult nu mai am pana la marele moment azi am mai facut cateva poze cu burtoiul si cu Nick tunsulici, le pun pe picasa in albumul vechi ca nu-s multe.

La multi ani Sonia!

La multi ani Msdina

Adriana 37+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Sal'tare fetele,
Io huhurez ca de obicei....
La multi ani Sonia, sa o faci pe mama ta fericita! Irlandezi-o, ramane cum am stabilit pe mess...esti dusa!
In primul rand va pup cu mare foc pentru comentariile la pozele fii-mii. Am ras in hohote...Nush cine e mai nebun, io ca le fac sau voi cum le comentati...I-am aratat si lui barbacmiu, a zis ca nu se mira ca sunt pe forumul asta....se pare ca toate suntem la fel de demente...Asadar Didi, Mikycris, Marimar, Monalac, Sunuletz, Flo, Dana, Vio, Angletera, Truli, Thea, Ire, Gabriela, Moni...va pup si mi-ati inseninat ziua....si noaptea....se pare...
In al doilea rand va multumesc din suflet si pentru ajutorul prin comentariile de la album. Fetelor care ati comentat deja de ieri.. Pentru cele "noi" Tecky, Gabriela, Kimmy, Anaco, Mai3 si naturlich Moni .Ma bucur ca suntem pe drumul cel bun. Tavi, barbacmiu e hartistul...Saracu', deseneaza de la 11 la 2-3 noaptea si ziua se duce fresh la serviciu... Cum io nu prea stiu sa fiu un balsam pentru suflet (vorba lu sormia)...ma iau de el tot timpu'... Dar vorbele voastre i-au facut tare bine, a vazut ca nu il exploatez degeaba...
Sunt mai multe surprize, dar nu am vrut sa vi le arat pe toate, ca sa va fac curioase... Pentru voi o sa avem discounturi speciale si primele albume vor fi cu dedicatie... Sper prin mai sa le scoatem...
Mai am o poza la care nu ma inteleg cu barbacmiu, o sa o pun si pe aia, pentru arborele genealogic....El vrea ceva, eu vreau altceva... Cum vreau macar sa par flexibila....ii dau sansa sa ii sariti in ajutor...Daca e dupa cum cred eu ca va fi...semanati cu mine prea mult ca sa o faceti...
Va pup si ma duc sa ma culc, ca maine voi muri de mana fii-mii...

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput