Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si fiindca tot n-am somn hai sa mai zic vreo doua vorbe.
Eu cred ca tre sa intru la dieta ca sport faaac cat cuprinde.Eu n-am mai vazut pana acum decat un singur copil care sa alerge atat de repede ca fii-mea.Credeti-ma abia ma pot tine dupa ea.Daca a vazut un caine sa ma fereasca Dumnezeu,alerg de zici ca-s la maraton ca s-o ajung din urma.Eu nu pricep cum de n-o dor picioarele de la atata alergatura.Ca sa nu mai zic ce directii interesante de mers avem.Cum vede un copil cum fuga la el ,il ia de mana si il plimba(a se citi il taraste dupa ea)de-i sar aluia capacele.Daca vede alt copil in directia opusa imediat face stanga imprejur si-i langa el.cred ca vrea sa scoata parleala pentru asta iarna cand abia daca gaseam doi trei copii cu care sa se poata juca.
In rest vorbeste din ce in ce mai mult,uneori formeaza si propozitii simple,avem chiar si conversatii,face o multime de lucruri care ma uimesc ,mananca singura,incearca sa se incalte/imbrace singura,la alimentara ii dau banii in mana si se duce singura la vanzatoare si cere ce vrea(dupa caz-lapte,iaurt crenvusti,pufuleti etc),iar dupa ce le primeste spune esc(multumesc).Este o pupacioasa si o iubareata.Dar face si muuuuulte obraznicii,se catara in cele mai neasteptate locuri,de o sa ma imbolnavesc de inima, e de o incapatanare iesita din comun si e nervoasaaaaa.
Sa va povestesc faza,care pe mine una m-a luat pe nepregatite si aproape ca n-am stiut cum sa reactionez.Stateam la masa cu totii,ea dupa ce termina de mancat se joaca cu lingurita.si incepuse sa ia mancare d ela noi din farfurii si sa o arunce in toate directiile.am avertizat-o o data ca nu-i frumos si ca- iau lingurita,a doua oara s-a enervat tati si i-a luat-o din mana.De nervi a luat cana cu apa si atrantit-o la taica-su in farfurie de a zburat mancarea in toate directiile si s-a spart si cana si farfuria.Plus ca s-a pus pe un urlat de ziceai ca-i sfarsitul pamantului.si multe alte faze de genul asta.
MIKYCRISS, ba eu zic ca esti cea mai buna mama pentru copilul tau.Ce vrei nu toti copiii sunt la fel.Si eu stau cu frica in san pe strada si in permanenta stau in umbra ei,fiindca alearga de rupe pamantul,nu-i atenta si in orice moment poate cadea.In rest inafara de faza cu tzitzile pe care noi am reusit sa o depasim exact aceleasi lucruri le face si fiica-mea
IRISS, eu am cumparat foarte multe din Praktiker,si absolut toate s-au prins.Cu zmeura,eu m-as gandi de doua ori inainte sa o pun.Noi am avut la tara si s-a intins rau de tot,in anul urmator aproape ca s-a dublat si pana la urma am renuntat la ea.Tratamente nu le-am aplicat d enici un fel.La inceput pana s-au inradacinat bine au fost udate apoi au fost lasate la voia domnului
TURTURICA, insanatosire grabnica Marei!
ANACO, felicitari pentru gradinita!Mai avem cateva zile si incepem si noi.Pentru inceput tot in intervalul orar 8-11 ma gandeam sa o duc si eu, apoi treptat,treptat,poate o sa si doarma la pranz acolo.Cu acomodarea, of si mie imi este foarte teama ca noi am fost cam siameze.Fina mea are doi copii.Fata cand a dus-o la cresa a plans doua trei zile, apoi s-a obisnuit si ii facea si pa cand o lasa acolo.Finutul in schimb si acum dupa aproape un an de cresa inca plange in fiecare zi.
DIDI si alexandra face tumbe,exact la fel cum povestesti tu,spre disperarea lui barbata-miu caruia ii e frica sa nu-si rupa gatul
MADA, felicitari pentru micuta plimbareata,frumos martisor ti-a oferit!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

violeta, da ce ai avut cu zmeura??? Este asa de gustoasa...mmm noi facem cateva borcanele de dulceatza plus sirop de zmeura concentrat care e ffff bun, nu mai zic ca toata vara mancam zmeura proaspata. Abia astept sa mi se prinda si mie vlastarele pe langa gard. Ce este drept...se intinde insa se poate si curata si mai dai la vecini .
Iriss spor la plantat! Veciunl meu mi-a zis ca tre sa o plantez la o adancime de harletz.

Ce fac eu la ora asta?pe net???
hm...pai o lalai...ca sunt treaza fresh...sau BEC aprins...sau cum o sa ziceti....

Mada de irl, abia azi am reusit sa fac cateva poze cu ghioceii din curtea noastra, crescuti salbatici, ici si colo prin iarba. Ia vezi ca am aruncat 2 poze si pe picassa.
Faina petrecere! Mi-a placut poza cu tati al vostru ingropat intre bilele colorate! Buna treaba!Si tort frumos si banuiesc si delicios!

Azi am avut chef de primavarit, am greblat curtea si am zbarlit iarba, numai bine au iesit coltisorii verzi.
Si asa am dat peste minunatii de ghiocei.

ce sa zic la incheiere? Vise placute? O cafea? o chestie trestie??
Asa-mi trebuie daca am baut coca-cola...

va indesat

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Hei, care-i treaba aici??? Io inchid si trag plapuma si tot io deschid si trag plapuma?e??

'neatza gagici! Is bleaga ca o carpa ofcourse dupa ce m-am preumblat ca o moima toata noaptea....
Plodu doarme slava alui de sus, io bag o mega cafea tare si mare si atat.

Mikycris, o mama e cea mai buna mama pentru puiul ei! Pe bune! Asa cum este ea...cu frici sau fara frici!
Ooooo cat despre Mara cea vorbareatza...ptiu sa nu-i fie de deochi!dar se poate frate....se poate! Asa era Stefi al meu de la un an si 8 luni imi spunea ca vrea iaurt albastru sau iaurt rosu! adica simplu sau cu fructe, si de la cresa imi spunea cum l-au culcat incaltat cu sandalele!!
edit: asa si daca Stefi era cu vorbaria...Mateiu este cu pericolul! Cutitul ala lui Mara este big safe pe langa surubelnitele cu care se joaca Mateiu. Intr-o zi l-am luat de o aripa fix cand mesterea la o priza cu o jurubelnita mica mica si ascutita ca un cui...locul lui preferat este la tati in atelier unde ofcourse gaseste tot felul de pericole, mega placerea era sa-i rastoarne toate cutiutele mici si mari de piese electronice, acu tati are o ciulama de piese in dulapuri, nu sa lasat pana nu ia rasturnat FIECARE cutiuta de piese mici mici de tot si mari sau mijlocii...ei, asta este pretul care il plateste tati pentru a fi lasat sa-si calareasca laptopul dupamasa cu copii in jurul lui!!!

va astept la barfe da???pana la 9 cel tarziu ca apoi o tai din loc!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vaz ca s-a stat pana in zori la taclale
Hai neamule la

Nu stiu ce are David dar se trezeste la ore mici!
Azi trezirea a fost la 5:45 toata casa in picioare, bietul Alex o casca la gradinitaaa....

Si nu mai mananca bine, doar jumatate din portii, ai vostri mai au perioade din astea?

La multi ani madina!
Sa ai o zi plina de felicitari si cadouri!
Inca un ghiocel in buchetul vietii...cum te-a gasit? implinita asa-i?
Sa mai treci pe la noi sa ne spui cat au crescut comorile!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza! Va invit la o prajitura cu lamaie si nuci, ca asta am facut eu aseara, a iesit delicioasa . Ceea ce ma face sa ma gandesc din ce in ce mai serios la o dieta...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIKYCRIS

anaco bag de seama k fiica ta e mai mica decat a mea si totusi nu inteleg,cum anume iti povesteste ce a facut la gradinita?
Am vazut si cateva poze cu ea de pe picasa si intr o poza era cu cutitul in mana

Miky...nu cred ca esti asa cum te descrii...esti o mama foarte buna, asa cum ziceau si fetele....!! Cat despre Mara, da, avea un cutit, dar era din acela special pt carne fara tais si fara varf, deci cumva safe pt ea...pe cele periculoase nu i le las la indemana, evident... Insa in general cam o las sa faca ce vrea ea cu supraveghere...nu o intrerup din micile ei explorari si vreau sa spun ca niciodata nu a avut nici un accident!!! si e cataratoare, alergatoare, cotroboitoare, desenatoare etc asta e modul lor de a invata.
De la gradi povestim in stilul nostru, o intreb, imi raspunde, mai bolboroseste de-ale ei, dar cam inteleg ce activitati au avut...de ex o intreb cu ce copil s-a jucat imi spune, ce jucarie i-a placut, ce a mancat ("'apte, ou, 'ale, pa'ne, ca'ne" ...) de astea, nu crezi doar ca ne conversam chiar asa de perfect
Asa ca trebuie sa ai incredera ca sigur faci excat ce trebuie!
aaa...si nici mara nu a lasat inca tatza dar nici nu mi-am propus inca asta.

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

Flo multam de ,cat despre mancare Daria i-a maxim 5 lingurite de mancare si ma oftic ca ea nu este un mofturoasa

Mada Irl superbe fetele tale

Miky eu o mai pun pe Daria pe masa in bucatarie si daca este cutitul pe masa ma striga sa mi-l dea sau ii mai spun ca nu e voie

Didi arata foarte bine prajitura

eu m-am trezit pe 7 si am facut o supa de pui ,iar la pranz cand doarme Daria vreau sa fac si felul 2,si de cateva zile Daria stie sa zica 'NU' cand pune mana pe ceva care nu are voie zice si ea "nu nu"

Ma bate gandul sa-i cumpar Dariei www.micro-scooters.ro/produse/mini-micro-pink.php" target="_blank">asta cand va implini 2 ani, am vazut-o la baby expo ,mi-au dat un pliant in care scria ca este de la 2 ani,dar vad ca pe site este de la 3 ani.Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani, si aici, Soniuta draga! Ce frumoasa esti si ce tort dragut ai avut si ce zi frumoasa, alaturi de familia ta iubita! Suuuuper!

La multi ani Adina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai! Poate ne mai vizitezi!

Mona ma bucur ca, in sfarsit, operatia ta se vindeca! Si...odata cu ea, iti doresc ca si sufletul sa ti se vindece, sa-ti regasesti bucuria si dragostea de viata si de zambet! Le meriti si ai pentru cine!

Miky esti o mamica foarte buna, cea mai buna! Toti fac nebunii, toti imprastie, picteaza, darama, sparg...este normal sa faca asta acum! Desigur, sunt copii care vorbesc foarte bine, copii mai alergaciosi si copii mai potoliti si tot asa! Fiecare e special si unic! Fruntea sus! (multumesc de intrebarea despre curs...cu lb turca am lasat-o moale acum, pt ca am un alt curs maaare, urias pt dezvoltarea mea ulterioara si ma focusez pe el)

Am vazut si comentat pozicile de pe picasa! Doamne ce copii frumosi si ce mamici luminoase si tatici mandri! O bostana adevarata!

Turtu sanatate multa Marei! Sa stii ca eu te bat la cap pana ne mai pui si noua poze cu ea, mi-e dor s-o vad! V-ati hotarat cu Thailanda? Cu zborul, adica.

Carmenelix, te pup tu...asa, pur si simplu! Chiar o sa te vizitez, sa stii, am o vaga senzatie ca fi'mea s-ar simti minunat la voi! Si pune poza aia...io tin cu Tavi, din start!

Didu, pot sa iau prajitura dar sa arunc nuca? Nu-mi place deloc, insa lamaie, iaaaami! Tu cura? Hai ca esti glumeata! Ce dulce Aidelu cu tumbele...vezi ca acum o sa faca asta peste tot...Teti a inceput sa faca tumbe cu o zi inainte sa plecam la botezul lui Flavius si apoi....pe zapada, pe covor, pe pat, pe masa...oriunde...ea vroia tumbe....si nu e chiar lesne pt inima parintilor

Vio chiar ai un copil fuuuulllll de energie! Mie imi plac la nebunie duracellii ca ea, asa ca doar te pup si te imbarbatez!

Anaco felicitari Marei pt gradinita...e asa o dulcicaaaaa!

In rest, am citit tot dar...Va doresc zile cu soare, pepenasi sanatosi, dormiciosi, mancaciosi si cu tolba de vorbe la ei!

Pupinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI SONIA, sa ramai lumina parintilor tai asa suava si senina, dulce ca o printesa
La multi ani,MADINA
In rest va citesc dar nu am dispozitie de scris inca...dar tot va pup pe toate

23+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna fetelor,
sint la a doua cafea , si uffff, nu pot sa tin pasul cu voi asa ca asta e

Miky cind ai ginduri din astea repeta-ti mereu : " SINT CEA MAI BUNA MAMA PT COPILUL MEU " pt ca esti singura ! E important sa-ti doresti mereu sa fii mai buna si mai buna, sa te perfectionezi in meseria asta, ca sa zic asa Nici una nu sintem perfecte dar e important ca nu ne potolim si dorim sa fim !

Violeta, ai si tu o printesa razboinica acolo, " warrior princess", o amazoanca , ha ha ha, Bucura-te de ea asa cum e, nu-ti dori sa fie altfel, este EA, unica si irepetabila si minunata ! Inarmeaza-te cu rabdare si multe carti despre crestere si educatie

Sun, nu stiu pt ce inveti dar mult succes oricum !

Mada Irlanda,LA MULTI ANI pt Sonia cea frumoasa si desteapta !

Mergi la inceput