Pepenasi de iulie-august 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
ariadnabr spune:
Intru scurt doar ca azi nu ma simt bine deloc. Multumim de urari si comentarii la poze 
sunteti tare dulci 
Fetele sunt bine, eu am gatul in ghimpi si simt ca vreau sa ma ascund sub plapuma sa nu ma gaseasca nimeni. Vise frate 
Am citit si am uitat tot.
Iertare!
Revin cam ma simt mai bine.
Va pupi 
flo1980 spune:
Off cate viroze, sanatate tuturor!
Io' sunt azi cu un ochi rosu si inflamat, m-am trezit cu el lipit, ma mai doare amigdala stanga...in rest, muci si iar muci 
Vio al meu ma bate daca eventual e la mine in brate si l-am luat de undeva, tranteste si se oftica daca nu ii convine ceva....sunt rari scenele astea, dar sunt, din pacate...aaa si tipa si cat il tine gura 
Merg la programul de seara..papa ca s-au trezit, vine si tati....
O seara placuta va doresc!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eus tare busy cu camera nr 2 ma tot chinui sa o aduc in ordine si sa triez tot da nu reusesc sa apuc, feteles bine oleaca mucioase si putina tusa, da na nik alarmant momentan.
Azi a chiulit Ari de la scoala si am mers sa le iau papuci, in sf am motiv sa-i iau lu Ami papuci
, www.clarks.co.uk/find/enduses-is-walking/tube-is-girlssport-or-girls/product-is-20332120" target="_blank">prima ei pereche de mergatori, in adev sens al cuvantului si lui Ari pt scoala www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Floral-Plimsolls/dp/B001OCDPLY?ie=UTF8&qid=1267634379&categoryNodeID=53882031&ref=sr_1_31&page=&node=215425031&sr=1-31&mnSBrand=core&rh=n%3A215425031" target="_blank">plimsolls si www.clarks.co.uk/find/enduses-is-school/department-is-girls/product-is-20332410" target="_blank">school shoes.
Na sorry da fug la trebi ca mai am o tona plus mancare plus vase plus, uff ca nu se mai termina.
Plus maine is de servici la scoala la Ari e randul meu sa ajut pt o zi.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele!
Intru si eu, mai rarut in ultima vreme ca am tot fost ocupata!
Am definitvat azi la denstist maseaua care ma chinuia asta iarna, si o sa merg in continuare t ca mi-a mai descoperit inca 8 carii, care nu sunt inca nasoale, ca nu ma supara nici una, dar daca tot am inceput balciul, o duc pana la capat. Si ajung si la sapa de lemn, ca nu e decat 100 de lei o plomba, deci scurt inca 800 de lei cel putin mai am de dat!
Vroiam sa va spun de un site cu hainute de copii pe care l-a deschis o prietena a mea, cu lucrusoare foarte frumoase si rezonabile la pret; sa vad daca pot sa-l postez, daca nu e reclama... elefantulroz.ro
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
violeta29 spune:
Buna!Azi in sfarsit s-a jucat si alexandra jumatate de ora singura singurica si am reusit si eu sa fac mancare.Asa ca acum am vreme de stat pe net.
FLO, si a mea e in perioada cu portii mici,,dar ea are o scuza, a spart o masea.Mi s-a parut cam ciudat ca e cea cu nr 21,si astea cica pe la doi ani abia ies,dar asta e, macar sa scapam odata.
ANA_A, eu n-am avut nimic cu zmeura,da se enervase taica-miu rau pe ea, ca o pusese in livada, pe langa gard.si el in livada are plantatie de capsuni.si s-a urcat domle zmeura peste capsuni si i s-a pus lui pata si a renuntat la ea.I se mai pusese pata asta vara pe smochini si vroia sa renunte la ei.Noroc ca i-au placut smochinele alexandrei si s-a lasat convins sa-i pastreze.
Ce de treaba are Matei cu surubaraia lui tati,electronist o sa se faca!
DIDI, sa-ti fie de bine prajitura!Toate prajiturile cu lamaie sunt fine si delicioase
KAMELYA, wow da ce fetita cumintica si ascultatoare ai tu acolo!Pai eu daca ii spun fiica-mii ca nu-i voie sa ma fereasca dumnezeu,devine si mai tentant.
MARIMAR, ce frumos suna printesa razboinica, i se potriveste ca o manusa titulatura asta.Cu educatia eu am o mare problema,am citit cred vreo sase carti pana acum,si pe undeva zic eu ca fac bine ceea ce fac.Ma rog in linii mari,ca la urma urmei fiecare copil e unic si nu exista adevaruri universal valabile.Insa sotul meu are idei total diferite de ale mele in ceea ce priveste educatia,asa ca inevitabil ajungem intr-un punct mort.I-am propus acum ceva vreme sa mergem impreuna la un psiholog specializat in psihologia copilului,(mai ales ca uneori oricate carti de psihologie as citi,sunt situatii care ma depasesc,)si mi-a zis ca el inca n-a luat-o razna ca sa-l duc la doctor de nebuni
Plus ca el e si tauroi din ala incapatanatu',care numai el are dreptate
Off,barbatii astia,,is mai rau decat copiii!
FLO, deci si al tau nervos...Pana la urma, or fi avand si ei frustrarile lor,cine stie.Vorba lui Marimar ,tre sa ne inarmam cu muuulta rabdare, numai ca la mine rabdarea-i cam pe terminate,mai ales ca trec printr-o perioada aglomerata din toate punctele de vedere.
MADA, foarte frumosi pantofiorii, sa-i poarte sanatoase fetele
ANABABY, e cel mai bine sa rezolvi maselele acum, cand inca nu te dor,decat sa patesti ca mine
SUN, intr-adevar, si noua ne este tare draga asa agitata cum e,nici n-as putea sa mi-o imaginez altfel,insa uneori ,avand in vedere ca nu ma ajuta nimeni,este al naibii de greu
DANA, s-a intamplat ceva d enu ai dispozitie d escris?Sper ca sunteti bine si tu si fetele
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
moni_or spune:
Iaca in sfarsit apuc si eu (sper) sa scriu un mesaj...
Multumesc mult tuturor de comentariile la poze, sunteti niste dragute, m-am delectat si eu cu poze de pepenasi frumosi foc, care de care mai cu personalitate
Eu nu prea mai am timp de absolut nimic, pt. ca raportez copil total schimbat dupa boala prin care am trecut. In primul rand (si cel mai grav pt. mine) si-a scos complet somnul de peste zi, nu mai doarme decat daca se intampla sa fim in masina la ora pranzului, in masina mai mereu il ia somnul sau daca e la mama, deci mi s-au adeverit temerile cu patul cel mare, cand il pun in el se da jos si degeaba transpir toata dupa-masa incercand sa-l determin sa doarma. Chiar voiam sa va intreb: e normal ca un copil sa-si scoata somnul de peste zi la 1 an si 7 luni??Mentionez ca noaptea doarme intre 10 si 12 ore.
Alta schimbare e ca de buna voie si nesilit de nimeni a renuntat la suzeta, brusc nu mai e buna la nimic, ceea ce in mod normal ar fi o mare realizare daca nu s-ar fi pricopsit cu un obicei si mai prost, sta toata ziua cu mana in gura, pana in gat, de ne innebuneste, deja are puncte rosii pe manute de cat si le musca. Maine chiar o sa-l ducem la tanti dr. sa se uite la el in gat, prin gura si pe limba (ca pe noi nu ne lasa) sa ne spuna daca nu are afta sau ceva ca nu e normal, de la dinti nu e, deja i-au iesit toti caninii si el oricum in fundul gurii baga mana. Ultimele 4 masele ies dupa 2 ani, nu??Chiar ma indoiesc profund ca ar fi de la ele, lui niciun dinte nu i-a iesit mai devreme decat scrie "la carte", ba chiar mai tarziu de obicei.
Si inca ceva deranjant, face scandal monstru la imbracat/dezbracat/schimbat pampers, e un chin pt. mine, ca ma si loveste cu picioarele in burta, greu rau pana birui cu el. Sper sa ma descurc inca 2 luni si putin cu burta asta ca tare mai e greu, abia mai pot sa ma tin dupa el, mereu ii trebuie cate ceva cand ma asez mai bine, iar in ultimul timp atata l-am ridicat si tinut in brate, cand era si bolnavior dar si dupa, ca ma mir ca n-am inca nimic, sa dea Dumnezeu sa stea Alex cumintel pana aproape de termen.
Cam cu astea ne distram noi, dar nu e totul rau, ca Luca e si un mare pupacios si santajist sentimental, cand ne strange fata cu manutele lui si ne aplica pupaturi sau il alinta pe fratiorul lui si tot pupa si imbratiseaza burtica sau cand tot cere sa fie pupat el pe burtica si pe piciorusele goale te topesti, in clipele alea ma simt nasol rau pt. momentele in care mi-am pierdut rabdarea...
Asa, si din ce-am mai retinut:
ADRIANA (ATB), ai o burtica atat de frumoasa si tu arati super, bravo tie ca ai pus doar 9 kg! Iti doresc de pe acum nastere usoara si sa ne anunti neaparat cand facem galerie pentru Denis!
MONA, ma bucur ca in sfarsit cineva a gasit cauza pt. care nu s-a vindecat rana, sper ca de acum sa ti se cicatrizeze bine de tot si sa nu mai ai probleme cu ea... Te pup cu drag si cand simti nevoia sa-ti descarci sufletul stii ca suntem aici, nu?
CARMENELA, pai sotul tau e si mai talentat decat prietenul pe care il pusesesi sa faca primele desene pt. album! Bravo lui, abia astept sa ne spui ca ai finalizat proiectul si sper sa ai mult mult succes cu el
FLO, multa sanatate iti doresc!
MADA IRL, foarte frumoase pozele cu ziua Soniei, sa=ti traiasca minunile dragi! Asa de mult mi-a placut cum ai descris-o pe Sonia, dar nu e deloc de mirare ca e asa, e asa cum ati format-o voi si in primul rand TU
Multa sanatate si tie, sa treaca repede raceala!
TURTU, ai gasit picaturile de care ziceau Diana si Bujo?
MIKY, sa nu mai zici ca nu esti mama buna, esti un monument de tarie!Prin cate ai trecut tu, si niciodata nu te plangi... Mie mi se face rusine ca ma plang ca mi-e greu cu Luca si mai cat de cat si ajutorul sotului sau al mamei, dar tu ca esti singura cu doua fete, Dilara iti face nopti albe, ca sa nu mai zic ce greu trebuie sa-ti fie dpdv financiar si emotional... Esti o mamica tare puternica si fetele tale vor fi la fel, niste oameni de caracter.
VIO, ce pot sa zic decat ca iti doresc ce-mi doresc si mie, multa putere si rabdare si nervi de otel cu copilasul tau atomic... Eu cand mi-e mai greu cu Luca (desi din ce zici Ale clar il intrece la energie, dar na, eu acum sunt ca o baba cu burtoiul) ma gandesc ca totusi, mai bine asa bagat in priza decat Doamne fereste sa fie bolnavior si letargic... Si vorba ta, avantajul e ca ne mentinem in forma
Asa ca poti sa gatesti si sa mananci linistita toata bunataturile alea de pe forumul tau (cu care o sa ma omori intr-o zi
, mai ales cu partea de deserturi), ca n-o sa se puna pe tine.
MADA UK, sa poarte sanatoase pantofii noi Ari si Ami! Ce trebuie sa faca parintii care sunt de servici la scoala?
VIO, acuma vad, voua deja va ies al 2-lea rand de masele??? Ca si eu stiam ca dupa 2 ani. Si cum nr. 21, nu 20 de dinti de lapte sunt??? Ca noi avem 16 si ma gandeam ca inca 4 si am scapat.
OOKA, cum a fost intoarcerea la servici? Ai gasit bona sau gradi pentru Sofi?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
27+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Didi81 spune:
Moni, cred ca si alea 4 masele pot iesii oricand
. Dentista mea mi-a zis ca nu e nici o regula cu iesitul dintilor, deci nu prea e un "ca la carte", depinde de la un copil la altul. Aidei de ex i-au iesit intercalate ca perioada maselele si canini, adica ba masele ba canini si toate astea intr-un timp f scurt.
Aida de cand a fost deranjata la stomac si a mancat de regim, acum nu mai vrea fructe. In locul mesei de fructe cu cereale acum nu vrea decat paine, si la fel, in loc de iaurteul de dupa nani, tot paine. In rest mananca bine, adica la pranz si seara, mancare normala, dar nu mai vrea sa auda de fructe. Sau pur si simplu la orele alea nu vrea altceva decat paine goala...
In fine, nu ca m-asi stresa, adica am ajuns la concluzia ca pana la urma mananca asa cum vrea, nu are sens sa insist atata timp cat mananca sanatos si suficient.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Sunisor, sigur ca iti dau si fara nuci prajitura, daca tie nu iti plac. Eu personal sunt fan nuci, migdale, chestii de-astea ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dyanira spune:
Vio ma bag si eu neintrebata dar vroiam sa iti raspund si lui Andrei i-au iesit 2 masele din ultimul set mai are 2 de iesit dar el are doar 18 in total eu stiu ca dintii de lapte sunt 20 in total.Normal ultimele masele ies dupa 2 ani dar Andrei a inceput cu dintii de la 3 luni si vad ca va termina si repede cu ei.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

Madina