Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Violeta, da, sint frustrari mari la virsta asta si asa stiu ei sa se manifeste, unii sint mai rebeli decit altii. Am si eu o rebela acasa, stiu cum e . Daca vrei iti trimit pe email niste carti, le citesti si apoi ii povestesti si sotului si incet incet o sa vezi ca o sa inteleaga si el ( asa sintem noi taurii, mai incapatinati dar, daca cu timpul ne convingem singuri , se schimba totul )
Pe mine m-a pufnit risul cind ai povestit pataniile, din afara e tare amuzant, totul e sa incerci sa vezi si tu partea amuzanta , sa te relaxezi si sa ai incredere in ea, sa-i dai libertate cit mai multa, asa invata sa fie sigura pe ea si independenta, cazind, lovindu-se, invata ca faptele ei au urmari.
Ei la virsta asta testeaza la maxim limitele impuse de noi si daca vad ca sint putine dar alea care sint sint inflexibile, se simt mai in siguranta, altfel ei sint speriati de tot ce descopera, inteleg ca nu mai sint niste bebelusi, vad ca pot sa faca mult mai multe lucruri singuri si e ca un drog aceasta independeta si putere, ii ameteste si uneori chiar ii sperie, nu stiu ce sa mai faca. Atita timp cit exista niste reguli, niste limite in cadrul carora ei sa se manifeste liber insa, incearca sa vada pina unde merge limita, o testeaza sa vada daca-i rezistenta si prind incredere ca sint si liberi, atit cit le permite virsta dar sint si protejati ( de limitele respective). Cam asta e ideea, sper ca s-a inteles ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Moni, greu cu Luca la virsta asta si cu burtik, incearca sa-i pui scutecul si sa-l imbraci cit el e in picioare ( ca sa nu loveasca cu picioarele_), eventual cu vreo distractie la indemina, numai pt aceste momente ( un dvd cu desene, o muzica, un cintecel cintat de tine , o jucarie, telefonul tau mobil si relax, lasa-l cit mai dezbracat daca stati in casa
Cu somnul, sa stii ca am auzit si de copii care si-au scos somnul de peste zi la virsta asta daca dorm destul in rest. Ai mei si l-au scos pe la 3 ani insa. Daca mergeti undeva afara cu carutul adoarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

hieloouuu,
Intru scurt sa multumesc din nou fetelor care ati avut rabdarea sa imi dati cu parerea despre album. Ma bucur din inima ca va place ce a iesit pana acum si sper sa nu va dezamagesc nici de acum inainte...
Al meu sotz a inceput sa deseneze la sugestia mea, ca tot atarnam dupa prietenul acela si nu facea nimic. El tot timpul desena ca hobby, asa ca am zis sa il pun la munca, ca poate se plictiseste... Cand ma gandesc ca daca facea el de la inceput probabil de craciun le aveam.... In fine...La idei lucram amandoi dar el le executa... Oricum, va spun fara nicio prefacatorie, comentariile voastre i-au dat aaaariiipii (sau sa fi fost red bullu de ieri seara, nu stiu..?)A si zis sa va multumesc si ca simte ca nu munceste degeaba... In plus, cu aceasta ocaziune a zis ca vine si el la o intalneala daca va fi una, sa cunoasca gagicile carora le tot cer eu ajutorul... E drept, sper sa fie si el in Bucuresti cand va fi intalneala...
Lunile sunt de la rece la cald, in functie de anotimp. Folosim toate culorile, pentru ca este un album unisex. ( si verdeeeeeeee pentru ATB)..Vor fi si locuri unde sa se scrie comentarii...Culorile nu sunt chiar atat de aprinse in realitate, iar cele aprinse nu sunt atat de...artificiale...Bujo - multam tare de sfat!!!!
Irladezi-o, esti o scumpa, sa mor io. NU m-ai dezamagit deloc, mai degraba eu te-am dezamagit pe tine, ca nu am reusit sa iti explic de la inceput ce urmaresc cu acest album, iar atunci cand l-am "prezentat", tu erai absenta, asa ca nu aveai de unde sa stii...
Ideea e ca o sa fie ceva de lucru si pentru voi, e drept, adica decupati, rotunjiti, dar cred ca rezultatul va fi ceva mai frumos decat daca puneti doar niste poze intr-un chilotel de plastic...Asa sper...
Sunuletz, daca fii-tii ii place la zoo, aici e de ea... In plus, avem cateva prepelitze pe care le poate mangaia asa ca zice ca a pus mana si pe vulturi...Cat despre a tine cu Tavi...cu regret te informez ca am cu muuuuuuult mai multe kile decat tine (si decat el daca ma gandesc bine..)si ar trebui sa te temi si pentru o banala calcatura pe picior...ca sa zic asa...discret..if you know what I mean...Asa ca te rog, reconsidera-ti atitudinea, daca vrei sa traiesti intreaga...
Bobitzamica, ma bucur mult ca iti place. Poate ne si vedem daca mai mergi la kineto...asa...for fun...ca as merge si eu...Vorbim la telefon, ok?
Ma duc la nani, ca iar s-a facut 12.30, cand naiba? Vai de viata mea maine, ma ostoieste asta mica, frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Mai nou e convinsa ca e luptator sumo si ne "infricoseaza"pe toti cand trece pe langa noi, pasind cu picioarele departate si coatele in spate. Ce sa mai, e drept ca inima imi tremura oleak, dar e clar, e inspaimantatoare....Daca ne vedem, trebuie sa fiti ingrozite de ea, ca sa se simta bine, asta ca sa nu aveti probleme, zau asa...
No, va pup pe toate si inca o data - MULTUMESC!!!!!!

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

PS.
Intrebare de 100 de puncte: ce marime au invitatiile voastre la botez? Sunt standard? Care sunt cele "tipice"...daca sunt tipice...Am nevoie de masuri exacte...Ca facem un desen cu ziua botezului...
Na, ca va mai bat la cap putin, mai suportati-ma va rog, ca dupa aia iar dispar...stiti voi...nu va deranjez mult timp..
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp.

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare,

moni_or, Matei de o saptamana nu mai doarme dupa masa, l-am scos afara si cate 4 ore, plimbari, jucat, poate poate oboseste si doarme, nimic nimic.
Sta in tarc culcat, se uita pe pereti, vb el stie ce, rade de se prapadeste, da de dormit nema.
In schimb daca e in masina le sforaie de rupe scaunul, cum am oprit motorul cum deschide ochii.
Iar seara pe la orele 23-24 pica lemn, ca el se trezeste pe la 12-12:30 la pranz.
Eu am sunat medicul sa-l intreb ce pot sa fac, si mi-a zis sa-l las in pace ca isi va reveni cu somnul de dupa masa,cica sunt perioade cand nu dorm dupa masa.
Asa ca nu-ti ramane decat sa te inarmezi cu rabdare.

Biri, cum merge despachetatu-l?
ai obosit? sa venim sa te ajutam?
Spor la amenajat casa, sanatate multa si aveti grija de voi.

Azi suntem plecati toata ziua prin oras, cumparaturi si vizitat niste amici, si e o vreme naspa afara, ceata din aia care curge si mai sunt si -2 grade, brr urata vreme.
Am fugit sa-mi termin cafeaua ca acusi se trezesc baietii mei.

Sanatate maxima!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna sunt si eu o mamica de pitic din iulie 2009,imi cer scuze ca scriu asa din senin,dar tot caut zmeuriciile din 2009 si nu ii gasesc,
s-a sters topicul??stie cineva ceva?

leon18 .07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna,

Adica nu e chiar asa buna la noi.Motivul? suntem de 3 zile fara apa calda si caldura! Te iubesc Romaniaaaaaa
Musai sa ne punem centrala in primavara.Si inca o bomba ,am consumul pe luna ianuarie 900 de roni Fooooarte misto.Hotie nene.

In rest toata lumea bine ,exceptie Bogdan care s-a pricopsit cu o tuse urata,e pe cale de vindecare acum dupa 2 zile de stat in pat.

Mada,f frumoase incaltarile pt printese.Sa le poarte cu sanatate!

Oana,se pare ca nu merge capitolul 28 de la zmeurici.POate observa fetele si remediaza problema imediat.

Ne-auzim mai tarziu.
Sanatate de la noi,tuturor!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun,pt cine foloseste pampers Libero chilotei,este oferta in metro la noi oferta 2 pachete*42 buc cu 48 lei.E valabila pana in 24 martie.Poate fi si in alte orase,eu zic ca e pret super bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza! haide-ti la eu deja am terminat-o cat am citit...

Boticelina

Serbanica

Sa va fie viata lina presarata numai cu flori!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Neata Flo si sanatate,cum stai cu gatul?Hai ca-ti mai dau eu o cescuta de cafea.

La multi ani!sarbatoritelor de azi si din partea mea!

Mergi la inceput