Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mina multam,
Se mai simte o durere vaga la amigdala stanga, e spre bine, am ramas cu nasul infundat, inca nu mi-a revenit mirosul 100% dar e mai bine! A fost cel mai greu episod de gripa pot sa zic, nu raceala, din iarna asta care se pare ca revine, e cam frig afara....

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Si pe mine m-a durut destul de rau acum vreo 2 saptamani si mi-a trecut cu coldrex pastile.Nici nu ma asteptam sa faca minuni dar cum le luam imi disparea senzatie de durere in cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Coldrex pastile....hmmmm n-am incercat!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mina, merci de pontul cu oferta la Libero , si noi folosim. Poate trecem in weekend prin Metro, in rest cumparaturile le facem in Cora pt ca e la 2 pasi.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Monica

Serbanica

Vio nu este chiar asa de cuminte mai are si ea momentele ei de razvratire

Mada sa poarte fetele sanatoase pantofiori

Moni si Daria a avut o perioada dupa ce a renuntat la suzi nu mai vroia sa doarma la pranz dar acum si revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Nu stiu ce am avut asta noapte dar m-a durut capul ingrozitor, am luat si o pastila si tot degeaba. Acum parca e ceva mai bine dar tot ma mai tine asa. Dimineata cand a venit Ioana la noi in dormitor nici nu puteam sa deschid ochii, si ea striga dupa lapte. Pe care evident ca nu l-a baut ca asta e doar o smecherie ca sa ma ridice din pat.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni tu cum faci cand il adormi pe Luca? Eu pana acum cateva zile o tineam in brate po Ioana pana adormea, eu stateam pe pat, nu in picioare. Acum am inceput sa folosesc metoda de la mama, acolo asa adoarme fata, pe pat singura, dar eu intinsa langa ea. Daca nu e adormita bine si simte ca ma ridic si plec din camera, vine imediat dupa mine. Deci la noi exclus s-o asez in pat si s-o las singura sa adoarma, nu sta sub nici o forma. Ma gandeam ca daca stai cu el in pat tot adoarme pana la urma.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza!

Azi sunt mai resh ca ieri,alaltaieri,restalaltaieri...

Asadar multumesc fetelor pt incurajare...si na k am uitat numele dar stiti voi care sunteti

Sunsmile nasilsin? iyimisin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Despre parenting, educatie, cresterea copiilor

http://www.usnews.com/health/family-health/articles/2008/06/12/good-parents-bad-results.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,

La multi ani Moniq! Iti doresc sa ramai la fel de frumoasa, calda, altruista, voluntara si umana! Si-ti doresc sa fii sanatoasa 100 de ani, sa fii fericita si implinita si mandra alaturi de minunata ta Nancy! O zi frumoasa, fata draga!

La multi ani mami de Serbanica! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu, alaturi de minunea ta!

Hehehehe, iar am citit si iar nu mai stiu; bine, acum cica am o scuza, intr-o ora jumate plec spre sustinere de proiect si examen scris si am morcovu' infipt asa; tot exersez in oglinda si fi'mea rade de se sparge de mine!:)

Vio te cred ca este greu singura, chiar te cred din experienta; dar vor trece, citeste ce ti-a scris Adina si da-i si sotului tau sa citeasca! Pup eu nazdravana!

Moni nu stiu sa te ajut cu somnul pt ca T are un program aproape nemtesc de somn si masa si si-l respecta intocmai; asa ca ea inca doarme 2-3-4 ore la pranz. Cu schimbatul...de ce nu-l schimbi in picioare? Cu pampers chilotel si, poate asa, scapi de lovitul in burta. Nepotelul meu era asa si trebuia sa facem din imbracat un joc, gen: "doua picioare Alex avea/ si in pantaloni el le baga/ si doua manute intrau pe manecute" si etc, nu mai stiu; i-a trecut repede faza, odata intrat la gradinita. A mea sta, ii place la imbracat numai ca vrea s-o faca singura...si reuseste sa-si puna pantalonii, la bluza e mai greu dar exersam. Sunt plini de energie si savoare copiii astia, eu ador varsta lor, chiar asa complicata, mi se pare ireal de frumoasa!

Carmenelix daaaa, ii place la zoo, deci venim! Sa stii ca nu mi-e frica de tine, daaaa...is asa fashneatza, imediat fug Tin cu Tavi, punct! Masurai invitatie pt tine, are 13,5x13,5. Pup sumo-girl

Sanatate pitici si mamici...nasoale tare virozele astea!

Sursu felicitari si de la mine pt noua editie Divertis, esti tare! Io-s mandra cand te vad acolo, ma dau mare ca te stiu!

Pfff, nu mai stiu, ma scuzati! Merg sa mai repet ca se apropie... Acuma, vorba fiica'mii, care, uitandu'se la filmul This is it al lui Michael, ii mangaie pe dansatorii care vorbesc si plang, la inceput si cand unul dintre ei spune this is it, zice si ea plina de empatie: si si sit!

Asa si eu...si si sit si pupici la voi! (dulci pt Anka)

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput