Pepenasi de iulie-august 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 8
flo1980 spune:
www.cancan.ro/actualitate/international/video-ultima-fita-in-sua-zona-pubiana-impodobita-cu-cristale-swarovski-92161.html" target="_blank">Swarovski
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu busy bee de dim, off treaba asta nu se mai termina ever.
Va uram si noi din tot sufletul o primavara frumoasa si calda si plina de bucurii si succese si mlta sanatate.

Am reusit si eu sa vad si sa comentez pozele, finally ca ramasesem in urma rau de tot.
Am primit si noi cadou de 1 martie de la Amira, merge de numa cand o apuca cheful, alaltaseara facea ture la etaj dintr-o camera in alta in baie in dormitoare pana nu mai putea, nu mai vroia la somn vroia sa se plimbe non stop.
Mona ma bucur ca ai descoperit cauza, tinem pumnii de acuma sa se vindece frumos. Imi pare rau ca esti deprimata, pupici multi.
Flo mai ma simt super ok chiar nu am nici o treaba, e inca tender oleaca ca na a scormonit tantea pe acolo, da nu ma doare nimic, sper nici sa nu am pb. Atata la inceput m-a durut oleaca ca la cilcu asa, dar a trecut fara nimic de durere, astept sa vina controlul de 6 sapt sa vedem ce zice tantea asistenta.
Da pana acuma numai de bine.
Didi felicitari pt tumbe
, ce dulce tre sa fie.
Biri ce faci gata v-ati mutat?
Sigur mai aveam ceva de zis, of course neoronul da restart ca nu mai poate, fug sa mai termin din trebi ca acusi merg dupa Ari.
Pupam bostana.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
ariadnabr spune:
Am pus si noi pozici noi pe picasa. Nu ca nu ne-ati mai vazut de mult ![]()
Va pupam cu drag 
Kimmy spune:
Mona
vindecare rapida iti doresc!
Mada Irl adorabile spiridusele,ca intotdeauna 
Va doresc si eu o primavara plina de soare,iubire,implinire si zambet!
Eu ma simt cam gri
,pentru ca daca continui asa,ma fac cat china pana la vara
.Nu m-am putut abtine si am pus de-un chec lamaios...asta dupa ce ieri am mancat jumatate de tava de pizza,si aseara am facut portie gigant de inghetata home-made,si am balotat-o aproape toata 
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
estrella80 spune:
Buna fetelor!!
Va dorim un 1 Martie frumos si o primavara pe masura.Si va oferim si un
si multi
!!
Gabriela82 spune:
va doresc si eu cu mult drag o primavara frumoasa!
Kimmy si eu ma simt cam gri tot din acelasi motiv 
Mada pupam mergareata mica si restul familiei
Mona Doamne Ajuta sa ti se vindece rana, ca tare te-ai mai chinuit 
fetele imi pare rau ca va chinuiti inca cu somnul puiutilor noaptea, dar cum a spus si Miky, are grija Doamne Doamne 
Flo sanatate multa si la multi ani ptr Alex, si eu am ratat momentul
de printesa
Tecky spune:
flo acum am vazut ca am uitat sa-ti raspund la intrebare.E foarte aglomerat in Sun Plaza,am fost si azi si nu mai sunt nici reduceri...
Caprioara spune:
Helau,
Am intrat si eu scurt, sa va urez:
La multi ani de 1 Martie si sa aveti o primavara minunata!

Nu am citit nika din urma de muuult asa ca nu sunt deloc la curent cu ce mai faceti
.
M-am intalnit cu Marina si Kamelya la BabyExpo si mi-au zis ceva de o intalneala. Cand si unde este? Vreau sa vin si eu
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Ralu79 spune:
Ola ola!
Va doresc o primavara minunata cu multe bucurii!
Noi suntem bine, timpul meu comprimat la maxim, asa ca nu prea apuc sa mai scriu din pacate. Miruna e o vorbicioasa plimbareata de toti vecinii parintilor mei (pe toti ii scoate la plimbare)- azi de exemplu erau vreo 3 cu ea (unul cu un catel mic in brate, unul sa o tina de mana si celalalt nu stiu- probabil galerie
).
Imi pare rau ca nu apuc sa nominalizez, dar sa stiti ca ma gandesc la voi toate- la Gally ca i s-a nascut finutul, la Sun ca a fost bolnavioara (sper ca esti mai bine), la Moni care sper ca a parasit butoiul, la Sybille si unii dintre oamenii de pe forum, la Mona si nesfarsita operatie (multa sanatate), la atb si burtica aproape "coapta", la Madalinele dragi mie, la Ooka (sper ca a fost bine la servici), la Flo careia nu am apucat sa ii transmit "la multi ani" pt Alex cel frumos (ca o fetita
), la Annababy nedormita, la Anka- pune poze cu ochii de jad sa moara dusmanii de ciuda
, la Violetele noastre, la Didi si Aidutul tumbaret, as vrea sa spun cate ceva despre voi toate dar nu mai tin minte ce ati povestit in ultima saptamana
.
Anyway, sper sa nu ne uitati cu totul pentru ca voi intra mai rar sa scriu.
Pupicei tuturor
dia_filipas spune:
Seara buna fete dragi!
Va doresc o primavara frumoasa si va trimit, asa pe inserat un martisor virtual tuturor!
Iaca am venit si noi ieri din preumblari, ne-am distrat si ne-am clatit nitel creierii, asa ca de azi am luat-o in primire din nou pe Mirunica. Azi a fost cumintica in parc, nu a mai urlat asa mult dupa jucarii si s-a jucat frumos. Ma surprinde ca incearca tot mai mult sa repete dupa noi cuvinte, incet incet invatam si noi sa vorbim.
Gally sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si recuperare rapida mamicii!
Mona iti transmit o imbratisare virtuala, sper sa se vindece definitiv rana, si sa se rezolve si celelalte probleme!
Atb ce putin a mai ramas! Sper sa apuci sa ne anunti si pe noi inainte de marele eveniment, sa-ti tinem pumnii si sa te incurajam!
Multa sanatate bolnaviorilor! 
Ma retrag si eu la papa si nani, ca inca se resimte oboseala...
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)