Pepenasi de iulie-august 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 7
Didi81 spune:
Anna, asa a fost si la noi in ultimele nopti, cam de la 3 la 6 nu prea avea somn si vroia feld e feld e chestii. Dar Aida se trezeste la 8 fix indiferent daca a dormit toata noaptea sau nu
. Bine ca azi-noapte a dormit bustean toata noaptea.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MIKYCRIS spune:
AnnaBaby he he,eu mai tot timpul am nopzti albe cu Dilara 
Adoarme dupa ora 1 noaptea ,se trezeste de n ori pt tzatzi iar eu fur somn pe apucate iar de multe ori pana cand readoarme ea mie imi dispare somnul
Lasa k se fac ei mari!
Kimmy spune:
Neatzaaa!
Adrianaaa,maaaama cum a trecut timpul!Ultima data cand te-am vazut,abia ti se vedea burtica.Ce pacat ca ne vedem asa rar
....ce bine era cand locuiam in oras.Pup gasca,si va doresc tot binele din lume.Sunteti o familie frumoasa,ma bucur tare mult ca v-am cunoscut!
Ieri am avut placuta surpriza de a afla de la tati nostru,ca vrea 3 copii
,si ca daca as fi angajata deja ne-am pune pe treaba
.Pentru mine a fost surpriza.Eu ma opream la 2
,nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa am 3 minuni,dar acuma ca ma gandesc bine,parca imi face cu ochiul ideea.Mai vedem ![]()
Sunt putin necajita,pentru ca de cand nu am intrat,Timi manca tot mai putin si pe alese.Prefera clar laptele si lactatele.Ma gandesc sa-i fac analize,ca daca manca in ritmul asta,se face schija.Oricum a stagnat in greutate de vreo 3 luni.Cred ca a si scazut putin.
Scuzati ca nu nominalizez,dar nu am citit,si sunt ca si cazuta din plop.
Va pup pe toate!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
AnnaBaby spune:
Mikycris se fac ei mari, da' pana se fac, eu o iau pe aratura...ca nu am avut nici o noapte cu Ioana in care sa doarma si ea fara intrerupere de seara pana dimineata.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
MIKYCRIS spune:
AnnaBaby lasa k iti revii pt k doamne-doamne ne da putere!
Eu prin asta trec de cand am nascut o!
Kimmy bine ai re venit!
Ma bucur pt decizia luata!
Sun multumim!
flo1980 spune:
Hello!
La multi ani de martisor!
Multumim de urari (pt. Alex si de sanatate)!
Eu inca sunt rau, am amigdalele umflate, o trece si asta...
Noutati nu avem...
Anka eu la tuns (15 roni) lasam 5 roni, nu eram multumita si tot cautam o tanti sa ma tunda cumva sa ma avantajeze tunsoarea. Am gasit-o la carrefoure orhideea, tunsul e mai scump (40 roni) dar la cateva luni cand merg eu la tuns merge. I-am lasat 10 roni.
La epilat las 5 roni, la o suma de 25 roni. Eu ma fac doar inghinal si scurt.
Nu e un salon cu preturi mari, insa la epilat chiar sunt multumita.
Carmenela
ma bucur ca ai mai dat un semn.
Tecky era aglomerat la sun platza?
Mada cum te mai simti cu steriletul?
Povestiti fetele, ca vad ca profa s-a pitit iar!
Poate o sa-mi pun si eu, cine stie....
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu....imi si lacrimeaza ochii...
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Didi81 spune:
Aidel face tumbe
. Se pune cu capul jos si fundul in sus, in pozitia de privit printre picioare, si se da peste cap!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
monalac spune:
la multi ani pt 1 martie!sa aveti o primavara plina de bucurii!
multumim pt comentariile la poze,suntei adorabile!
eu mi am facut azi un cadou,am mers la chirurg sa mi rezolv gaura de la operatie,care se fause f adanca...si,surpriza...aveam acolo un fir mare si gros,de aia nu se inchidea ...asta desi in decembrie dr ginecolog mi a umblat acolo si mi a spus ca nu mai am nimic...fara anestezie de fiecare data..acum chirurgul mi a facut anestezie...asta la noi in oras.acum mi a dat sa iau antibiotic,maine ma duc sa mi scoata mesa de acolo si mi a spus ca in curand se va inchide...,ca pana acum nu s a inchis pt ca organismul se lupta sa respinga corpul strain...
LA MULTI ANI ALEX DE FLO!scuze pt intarziere,dar am fost in butoi....si n am prea avut starea de spirit necesara sa intru...
SUN,m ai ghicit perfect,sunt tare deprimata in ult timp....poate o sa povestesc o data,desi imi tb curaj...
ATB,nastere usoara!o sa tinem pumnii!
MONI OR,
PUPICI TUTUROR SI O SA REVIN..
Tecky spune:

VA DORESC SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA FRUMOASA!

Acum am venit si eu de la scoala si ma pregatesc de o meditatie....
Azi e baba mea si e urat afara....
flo sanatate multa!
monalac sper sa se refaca repede locul si sa scapi definitiv de probleme.
SUN poze cu Thea tunsa?
Va pup