FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetelor am simtit si eu ce inseamna bufeuri! Moamaaaa ce hot eram!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Mi-am facut dozarile hormonale si am urmatoarele analize:
TSH -2,508
Estradiol- 42
FSH - 4,93
LH- 5,4
Prolactina -13,48

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Mi se par foarte bune! Ce intervale de referinta ai la fiecare? Ca asa iti dai seama cum stai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Si mie mi se par foarte bune.O sa va "raportez" si eu sapt viitoare rezultatul FSH-ului.Visez sa aiba valoarea in limite normale.

Mergi la inceput

Spuneati ca se poate obtine concediu medical pe perioada FIV-ului de la clinica. Stie careva mai multe detalii? Ce se poate scrie pe el ai sa nu apara FIv sau altceva care sa aiba legatura cu asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Mi se par foarte bune! Ce intervale de referinta ai la fiecare? Ca asa iti dai seama cum stai...

Eu le-am facut in ziua a 3-a de CM,asa ca va dau valorile de referinta pt aceasta perioada:

ANALIZA - EU - INTERVALE DE REFERINTA
TSH - 2,508 - 0,3500-4,9400
ESTRADIOL - 42 - 38-649
FSH - 4,93 - 2.55-16,69
LH - 5,4 - 9,06-74,24
PROLACTINA 13,48 5,18-26,53

Mie mi s-a parut ca sunt cu toate inspre limita de jos.Valorile astea mai scazute inseamna ceva,sau e ok si nu ar trebui sa imi fac griji?
Merci mult inca o data pentru suport!

Mergi la inceput

Mi se pare mie sau LH-ul e sub limita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

Da,ai dreptate.Pentru faza mea menstruala asa este,dar nu inteleg de ce nu l-au incadrat in patratel.Alte analize care nu sunt conforme sunt incadrate intr-un chenar negru. Pt LH,valorile de referinta pt celelate perioade sunt:
Faza foliculara:2.39-6.60 ,mijlocul ciclului: 9.06-74.24 ,faza luteala:0.90-9.33 si menopauza:10.39-64.57 .
Va rog,Ma puteti lamuri despre ce e vorba cu LH-ul ca pana la sfarsitul lunii cand am programare o sa albesc.
Am google-it ,dar nu m-am lamurit exact.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anelize

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

Da,ai dreptate.Pentru faza mea menstruala asa este,dar nu inteleg de ce nu l-au incadrat in patratel.Alte analize care nu sunt conforme sunt incadrate intr-un chenar negru. Pt LH,valorile de referinta pt celelate perioade sunt:
Faza foliculara:2.39-6.60 ,mijlocul ciclului: 9.06-74.24 ,faza luteala:0.90-9.33 si menopauza:10.39-64.57 .
Va rog,Ma puteti lamuri despre ce e vorba cu LH-ul ca pana la sfarsitul lunii cand am programare o sa albesc.
Am google-it ,dar nu m-am lamurit exact.

Off,m-a lamurit si pe mine cineva ca eu,fiind la ciclu,sunt in faza foliculara si nu ls mijlocul ciclului,asa ca rezultatele sunt forte bune.
Scuzati-ma,dar am fost bulversata.Nu intelegem ce si cum.Acum e totul mult mai clar si asteptam cu nerabdare sfarsitul lunii sa vedem ce zice Dr.Doctor.
P.S. Si-a facut si sotul meu toate analizele si e sanatos tun,nu am mai vazut analize asa de bune.S-au mirat si doamnele de la laborator,dar spermograma e CUMPLITA. Mobilitate extrem de mica,forme anormale extrem de mari.

Mergi la inceput

Nu te inspaiminta Anelize referitor la spermograma pina vb cu dl.doctor.Si "a noastra" a parut sa fie cu probleme la prima interpretare si ne-am agitat de numa,a facut al meu tratament naturist pt ca sa ne spuna dr. ca de fapt a fost buna raportat la nr total, care era foarte mare.

Mergi la inceput