FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 12
yarrina spune:
Monaramona inca nu e legalizat in tara la noi. Multe am dori sa donam pentru fetele care nu reusesc sa aiba cu outele lor dar...
Bytzule unde esti? Disparusi? Hai la apel!!
monaramona spune:
yarrina nu fi asa de sigura ..la noi in romania nu este lege in ceea ce priveste donarea de ovocite ..te anunt ce am vb cu dr luna asta despre asat ca am vb cu el si a spus sa mergem acolo la discutii
dordemunte spune:
Alina,mie cind am fost la Sibiu mi s-a parut ca multe dintre fetele ce asteptau sa intre la consultatie sunt apropiate de varsta mea.Mi-a placut iar ca se tzineau cu sotii de minutza,parca mult mai apropiati si uniti decat cuplurile care au copii.No,asa mi-a parut mie
yarrina spune:
Eu pe al meu il tin jos in masina. Are la fel de multa rabdare ca si mine...adica deloc. Se foieste pe scarile alea si nu mai zic cum ii suna telefonul asa ca m-am lecuit. Prefer sa astept singura.
bytzi spune:
yarrina,la apel nu am mai intrat de citeva zile ,voiam sa fac o pauza de forum,nu ma simt atit de bine si o pauza cred ca mi-ar prinde bine,sa-mi iau putin gindul de la obsesia care am facut-o pt bebe,va doresc la toate numai vesti bune,stiti doar ca eu sint alaturi de voi si va tin pumnii.
Va pup pe toate.Daca se incheie capitolul ,va rog ca una dintre voi sa deschida capitol nou.
pt toate ,de la mine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
Nu plecaaaaa!!!!Pleaseeeee!!!!! Pai tu ne imbarbatai pe toate, ce ne facem fara tine? Ai mai vb cu dr? In ce stadiu esti? Cand mergi la Sibiu?
bytzi spune:
yarrina,da,am vorbit cu dr,toate's bune si frumoase,astept eco din preajma ovulatiei (vineri-simbata)sa vedem ce-i cu foliculasii(aveam 2 pe ov drept in z6) si cum mai e endometrul ,la Sb nu cred ca ma incadrez pentru luna martie(adik mai mult ca sigur),asa ca mai asteptam.....
monaramona,bine ai venit la noi si sa-ti indeplinesti cit mai curind visul.
hipnotic,gabi ducu,yarrina,persi ,va tin pumnii ,aceasta sa fie procedura norocoasapt voi,care ati/o incepeti.
dordemunte,bafta la laparoscopie
anelize,monaramona,alina,bafta la prima intilnire,sa fie ceea ce v-ati dorit.
Mocanitza,daria 76,va urez mult noroc la FET si vorba ta Mocanitza ,sa-i dai GPS la barzasa nu mai greseasca drumul
daria08,vreu sa te vad ok si in curind pe baricade.
Medut,mult noroc in toate.
simonete,rodicutza,mult noroc si voua,oricind veti incepe procedurile
Sper ca nu am uitat pe nimeni
yarrina,acum e ok?am dat si raportul ,vezi ca v-am citit?
esti o dragutza si sa nu-ti pierzi niciodata umorul
yarrina spune:
fata frumoasa. Poate te incadrezi pentru martie...nu se stie. Sa vezi tu ce-o sa rad cu gura pana la urechi cand ai sa spui ca esti insarcinata!!! Daca nu reusesti si nu reusesti cu outele tale ti-am zis ca le tin acolo congelate pe cele care raman de la mine (eu dupa gemeni sigur nu mai fac ) si cand se va legaliza si in tara noastra sau va fi o portita spre asa ceva mergem de manuta si ti le donez fara nici un fel de pretentii. Cred ca noi stim cel mai bine ce inseamna tot calvarul asta si n-as putea cere nici 1 leu pentru ceva ce pot sa ajut si neconditionat.
monaramona spune:
fetelor va spun SIGUR ca se face la sibiu cu ovule donate cunosc pe cineva care asteapta comisia sa semneze actele ptr detalii mai vb pe mp