FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 13
anelize spune:
Mi-am facut dozarile hormonale si am urmatoarele analize:
TSH -2,508
Estradiol- 42
FSH - 4,93
LH- 5,4
Prolactina -13,48
Ce parere aveti?
yarrina spune:
Mi se par foarte bune! Ce intervale de referinta ai la fiecare? Ca asa iti dai seama cum stai...
dordemunte spune:
Si mie mi se par foarte bune.O sa va "raportez" si eu sapt viitoare rezultatul FSH-ului.Visez sa aiba valoarea in limite normale.
yarrina spune:
Spuneati ca se poate obtine concediu medical pe perioada FIV-ului de la clinica. Stie careva mai multe detalii? Ce se poate scrie pe el ai sa nu apara FIv sau altceva care sa aiba legatura cu asta.
anelize spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Mi se par foarte bune! Ce intervale de referinta ai la fiecare? Ca asa iti dai seama cum stai... |
Eu le-am facut in ziua a 3-a de CM,asa ca va dau valorile de referinta pt aceasta perioada:
ANALIZA - EU - INTERVALE DE REFERINTA
TSH - 2,508 - 0,3500-4,9400
ESTRADIOL - 42 - 38-649
FSH - 4,93 - 2.55-16,69
LH - 5,4 - 9,06-74,24
PROLACTINA 13,48 5,18-26,53
Mie mi s-a parut ca sunt cu toate inspre limita de jos.Valorile astea mai scazute inseamna ceva,sau e ok si nu ar trebui sa imi fac griji?
Merci mult inca o data pentru suport!
anelize spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dordemunte Mi se pare mie sau LH-ul e sub limita? |
Da,ai dreptate.Pentru faza mea menstruala asa este,dar nu inteleg de ce nu l-au incadrat in patratel.Alte analize care nu sunt conforme sunt incadrate intr-un chenar negru. Pt LH,valorile de referinta pt celelate perioade sunt:
Faza foliculara:2.39-6.60 ,mijlocul ciclului: 9.06-74.24 ,faza luteala:0.90-9.33 si menopauza:10.39-64.57 .
Va rog,Ma puteti lamuri despre ce e vorba cu LH-ul ca pana la sfarsitul lunii cand am programare o sa albesc.
Am google-it ,dar nu m-am lamurit exact.
anelize spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anelize
Da,ai dreptate.Pentru faza mea menstruala asa este,dar nu inteleg de ce nu l-au incadrat in patratel.Alte analize care nu sunt conforme sunt incadrate intr-un chenar negru. Pt LH,valorile de referinta pt celelate perioade sunt: Faza foliculara:2.39-6.60 ,mijlocul ciclului: 9.06-74.24 ,faza luteala:0.90-9.33 si menopauza:10.39-64.57 . Va rog,Ma puteti lamuri despre ce e vorba cu LH-ul ca pana la sfarsitul lunii cand am programare o sa albesc. Am google-it ,dar nu m-am lamurit exact. |
Off,m-a lamurit si pe mine cineva ca eu,fiind la ciclu,sunt in faza foliculara si nu ls mijlocul ciclului,asa ca rezultatele sunt forte bune.
Scuzati-ma,dar am fost bulversata.Nu intelegem ce si cum.Acum e totul mult mai clar si asteptam cu nerabdare sfarsitul lunii sa vedem ce zice Dr.Doctor.
P.S. Si-a facut si sotul meu toate analizele si e sanatos tun,nu am mai vazut analize asa de bune.S-au mirat si doamnele de la laborator,dar spermograma e CUMPLITA. Mobilitate extrem de mica,forme anormale extrem de mari.
dordemunte spune:
Nu te inspaiminta Anelize referitor la spermograma pina vb cu dl.doctor.Si "a noastra" a parut sa fie cu probleme la prima interpretare si ne-am agitat de numa,a facut al meu tratament naturist pt ca sa ne spuna dr. ca de fapt a fost buna raportat la nr total, care era foarte mare.