FIV la Sibiu (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hyptonitic iti tinem pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Hypnotic,sa ai multa bafta!!
Fetelor care faceti inseminari,exista vreun beneficiu sau vreo indicatie de a incerca,inainte de Fiv,cu inseminari? Eu nu am facut niciodata inseminare si as dori sa trec direct la Fiv ca sa nu mai pierd timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Anelize depinde ce probleme ai tu sau sotul. Mie dr mi-a recomandat 4 inseminari mai intai si apoi FIV. Depinde de la caz la caz, daca sunt sase cu inseminari cu siguranta te indruma sper inseminari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Anelize depinde ce probleme ai tu sau sotul. Mie dr mi-a recomandat 4 inseminari mai intai si apoi FIV. Depinde de la caz la caz, daca sunt sase cu inseminari cu siguranta te indruma sper inseminari.

Merci din nou Yarrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

alina06st, dordemunte: si eu spun ca varsta nu are nici o vina, alte sunt cauzele si trebuie sa le descoperim.

monaramona: bine ai venit, suntem alaturi de tine

dordemunte: imi place optimismul tau!

hypnotic1978: abia astept sa ne spui cum a fost la eco.

eu acum ma documentez, pe parte de tromofilie vreau sa fac niste analize mai aprofundate la Synevo ... si alte analize la Victor Babes ca sa verific daca am anticorpi care resping embrionul. dar toate astea abia dupa 2 saptamani.

Bytzi si Miki-Miki: multumesc pentru toate informatiile trimise, datorita voua stiu ce urmeaza sa fac si am incredere ca totul va fi bine

singura chestie care inca nu-mi este clara: am inteles ca trebuie sa treaca CM-uri inainte de FET, am calculat si asta insemna dupa CM-ul din luna aprilie...ma gandeam ca poate e prea devreme si trebuie sa mai am timp de analize, eventual tratamente necesare...asa ca ramane pentru luna mai ...daca nu apar probleme majore cu analizele.

Bytzi: tu mi-ai spus sa nu ma grabesc, sa depistez problema mai intai...si am sa ascult si de data asta de sfatul tau

va pup si astept vesti bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Raportez: maine, prima infatisare la dr Ispasoiu.
Dordemunte: eu sunt aproape de tine cu varsta, in mai rotunjesc un 35 de mama, mama! Ideea e ca sper ca maine doctorul sa nu-mi zica nimic de varsta, ca eu incerc sa ma tin tare, dar trebuie sa recunosc ca e o chestie care ma cam demoralizeaza. Bine, daca aveam un copil nu era problema, dar cand vad ca trec lunile si eu nimic...
Dar nu se poate sa nu reusim noi pana la urma. Ca iar o iau ca " uite cate reusite". Si Monica Anghel???? Natural la 39 de ani!!!
Hai ca iar m-am optimizat!

Mergi la inceput

Monica Anghel e insarcinata???? La 39 ani? Natural?
Bravo ei si da-ne Doamne si noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Daaa, e in 2 luni. Si e prima sarcina. Asa ca, vorba ta! Bravo ei si da-ne Doamne si noua! Eu sunt sigura ca ne va da. Eu ma rog sa-mi mai dea si rabdare sa-mi implinesc si visul asta. Ca in rest, zau fetelor, m-a ajutat Doamne, Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc de primire si sper sa stau cat mai putin..am citit toate mesajele voastre de la inceput..eu m-am hotarat sa fac un fiv la sibiu si in acelasi timp sa si donez ovule ..dar se pare ca aici pe forum nu se prea vb despre asta ..daca vreti amanunte putem vb pe privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

buna seara fetele
am venit de la echo. am fost la un dr despre care auzisem numai lucruri bune, dar nu mai fusesem la el.a fost ok.
eu sunt ok, nu am nici un chist, endometru, ovare, totul ok. chiar am si un folicul de 21 care pb se va sparge in urm 2 zile. dr-ului estradiolul i s-a parut ok, la fel si fsh-ul meu de 10.
dar stiti cum e, degeaba e totul ok, dc bebe nu vine. ne-a zis acelasi lucru. infertilitate inexplicabila.
maine voi trimite la sibiu fisa de la echo cu dimensiuni, tot. si maine dupa amiaza merg la analizele vaginale.
sper ca luni sa am rez si la acelea. eu credeam ca ovulez sambata. la cum arata foliculul meu s-ar putea cu o zi doua mai devreme. in felul asta poate ma incadrez ptr sf lunii la sibiu la inseminare. Doamne ajuta
va pup, o seara buna

Mergi la inceput