FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 10
alina06st spune:
Buna fetelor! mocanita, imi pare rau pt rezultatul negativ. Asa cum au spus si fetele, data viitoare va fi mai bine. Fa tu analizele alea si vezi ce si cum. Varsta nu-i chiar asa de inaintata. Hai mai fetelor ce naiba, pai si toate vedetele astea de la hollywood? Sunt o gramada care s-au apucat de copii dupa 40 de ani. Plus Madalina Manole, Nadia Comaneci, ca sa nu mai vorbim de printesa Lia... Pe buna daca nu fac o statistica zilele astea cand am putin timp liber. Azi am primit 2 vesti. 2 prietene insarcinate. Amandoua natural, amandoua cu probleme. Una cu o trompa infundata si un greu permeabila!!! Si nu e extrauterina. Cealalta, infertilitate inexplicabila, incercari de vreo 2 ani jumate si... deja 2 luni. Puuup!
monaramona spune:
sunt ramona si ma alatur si eu fetelor care fac fiv la sibiu ...la dr ispasoiu..sa ma tineti la curent cu tot ce faceti ca eu sunt incepatoare
dordemunte spune:
Mocanitza,varsta a punctat-o si la mine(eu am 36) si in clipa aia eu m-am gandit la printesa Lia si la profesoara aceea de 67 de ani.
simonete spune:
Dragelor , nu va faceti iluzii , printesa si madam Iliescu n-au facut fiv cu oole din dotare
Deci , nu putem astepta , noi facem bebe acum
yarrina spune:
V-am zis eu ca tine de noroc si de natura. Eu am avut conditiile ideale sa se prinda si nu s-a prins dupa 4 inseminari...Dar nu ma las eu cu una cu doua!
yarrina spune:
Ati citi articolul din Cancan cu tipa careia i-au fost furate ovulele la Sabyc? Cica a castigat la Cedo si le va primi inapoi si vrea un al doilea copil la o clinica din Sibiu.
hypnotic1978 spune:
salutare fetele
azi la 6 merg la echo. sa vedem ce zice dr.. sper sa fie ok.
o zi buna