Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
erina v.ati mutat departe de spital?
amy ma bucur de vesti bune la eco si control, mai e putin si scoatem majoretele si pt tine
rebiana, slava domnului am mai multe contractii ca zilele trecute...dar destul de slabe
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
HellenaJ spune:
Buna fetelor!Sant sora lui Jeni_h si am intrat sa va anunt ca a nascut astazi la ora 16.15!Nasterea a decurs normal fara probleme.Sarah Maria a venit pe lume cu 3,250 kg la bord 
Asta este tot ce stiu momentan,inca nu am vb.cu Jenny..sper sa reusesc sa vb. cu ea diseara.
Asadar pot sa urez oficial BUN VENIT SARAH MARIA!!

Eu intr-o luna ajung in Romania,de abia astept sa o smotocesc ![]()
ate_09 spune:
salutare burtici si mamici!!
Am intrat si eu pe fuga, am ramas in urma cu un capitol dar am vazut ca a nascut marsy!! BRavo marsy!!Refacere rapida si mult laptic!!! Bine ai venit pe lume DAria!!!!!

Aseara am fost si eu la control si am venit putin descumpanita...ecografic bebe a ramas in urma cu o saptamana
si acum tot stau cu grija. Sper sa fie totul ok pana la urma si sa nu fie bebe afectat in vreun fel.
Bebe are in jur de 3 kg, colul este intredeschis si mi-a spus sa stau numai in pat zilele astea si sa nu fac absolut nimic..apoi urmeaza sa merg marti seara la maternitate cand e dansul de garda sa ma vada iar..si in functie de cum va arata colul hotaraste daca ma opreste pt cezariana sau mai asteptam cateva zile.
Acum incerc sa stau doar in pat si nu fac efort deloc...sotul gateste, sotul spala vase, eu nu fac nimic....numai sa fie bebe bine si sa stea acolo cat trebuie.
asteptam un
38+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
mihaelagrosan spune:
Buna mamici! Uite ca am intrat si eu in saptamana 36 si sunt foarte happy![]()
Marsy sa-ti traiasca zana!!1 Sa va refaceti rapid si mult laptic

Jeni multa bafta! De fapt banuiesc ca deja s-a implinit minunea!

Oana si Eric bine ati venit acasa!!! Eric e un scumpel
Legat de alaptat, fa asa cum zicea Selina. Inainte sa-l pui la san mulgi putin cu mana sau pompa pana iese ca lumea sfarcul si apoi il bagi repede in gurita. Sa prinda cat mai mult. Atunci cand nu doare inseamna ca-l tine bine. Si musai sa nu fie tare nervos cand incercati treaba asta, ca n-are nici un sens. Deci la primul scancet il iei si-l pui. Si nu-i da cu bibe, la varsta asta oricum ii ajunge un san pana se invata si la celalalt. Stiu ca e f greu, ca si eu am avut problema ca nu vroia un san ca era prea mic sfarcul si ma treceau toate transpiratiile, dar am insistat si pana la urma s-a obisnuit. Dar sa mai golesti sanul respectiv cu mana sau pompa sa nu faci mastita.
Hai ca e tare greu la inceput, dar pana la urma va fii bine. Multi pupici

Miruna bine ati venit si voi acasa! Fa ceva sa stimulezi lactatia, ca daca trec prea multe zile nu e bine 

Cristina30 ma bucur ca sunteti bine si ati scapat de spital.
Se pare ca vom avea si cel putin 2 martisoare. Succes Stefanna si Lorex
Freedelia uite ce putin mai ai si tu, ca si asa erai nerabdatoare. Apropo, se pare ca si Elena a luat-o pe urma alor tai copii. De 3 zile tipa din orice, nu vrea sa se imbrace, o gramada de urlete din nimic, plus ca a facut pe ea azinoapte, ceea ce nu s-a mai intamplat de cateva luni
. Acuma e si mama la mine si poate si din cauza ca e super rasfatata face crize, dar efectiv urla, nu plange. Si aseara cand ne-am culcat atat m-a mai strans in brate, mai sa ne sufocam. Cred totusi ca simte, de fapt i-am si zis ca mai e foarte putin pana vine bebe. Uneori ma apuca si pe mine plansul, ca nu vreau sa sufere deloc
.
Va pup tare de tot pe toate

Mihaela
35+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara erina v.ati mutat departe de spital? roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana, nu m-am exprimat eu clar. Tati poate face o ora de la santier pina acasa in orele de virf.
Noi mai locuim aici pina la jumatatea lui martie. Cladirea e in aceeasi zona cu spitalul (maxim 20 daca e un blocaj ceva...).
Te-ai intors de la MC?
Totul va fi perfect cu sarcina!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
briza_marii spune:
Mesaj de la Jeny: Astazi la 16.15 a venit pe lume Sarah Maria
Yupiii..bun venit micuta Sarah!! Sa ai parte de o viata minunata! Mami Jeny refacere usoara si laptic cat mai mult pt bebelina!

33+
Eric Mihai
Erina spune:
| citat din mesajul lui briza_marii Mesaj de la Jeny: Astazi la 16.15 a venit pe lume Sarah Maria 33+ Eric Mihai |
Bine ai venit pe lume Sarah Maria!!!
Sa ai o viata incintatoare ca numele pe care il porti si sa iti bucuri mereu parintii!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
mihaelagrosan spune:
Bine ai venit pe lume Sarah Maria! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire! Felicitari mami Jeny

Mihaela
35+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
nemary spune:
| citat din mesajul lui Stefanna ... , asa ca am optat pt a avea nasterea indusa.Spre marea fericire a sotului meu, care vroia sa aiba baiatul nascut de martisor,tanti doctor este on call luni, drept pt care atunci mi se va induce si mie nastrea.La acest moment nu simt emotii, nu simt nimic... doar o mare usurare! Vreau sa il vad mai repede, sanatos, si sa vad cum il va chema Stefanna mami de si 39+ ![]() |
nastere usoara si bebeloi sanatos
sa ne dai de stire cand apare martisorul.
Stefanna 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
34+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
freedelia spune:

Bravo Jeni!!! 

Bun venit Sarah Maria!!! 

Acum pot sa ma duc la culcare linistita...
Mihaela -- sigur nu este rasfatz din cauza mamei tale, am mai tot citit de cand au inceput manifestarile astea la ai mei si este exact ce spuneam, sindromul pre si post bebe. Io ce sa mai zic, ca Jodie nu mai facea pe ea de aproape 2 ani, chiar nu ma asteptam, asa, la cateva luni e de inteles, dar la ea... Si John ieri a urlat la mine ca nu ii iubesc, dar dupa ce am petrecut doua zile minunate si facand lucruri care ii placeau lui, deja era intr-o stare mult mai buna. Insa cum au sunat ai mei sa ne spuna ca sunt pe drum si deci ca se intoarce Jodie acasa, imediat a inceput iar sa se bosumfle, sa tipe, sa nu ii convina nimic...
Nu cred ca e nimic de facut decat sa avem muuuuulta rabdare si sa le aratam dragoste neconditionata. Chiar adineaori Jodie s-a suparat si a inceput sa dea in mine, dar eu i-am zis ca noi ne iubim, ca nu ne lovim, ca mami o iubeste si e cea mai scumpa fetita din lume si imediat s-a inmuiat si m-a luat la imbratisat...
Si sa te astepti, cu cat se apropie termenul si te misti mai greu si e mai clar ca vine bebe, sa fie mai nasoale iesirile astea... Se pare ca la varste peste 3 ani e mai greu, eu la John nu am stiut de asa ceva, avea doar 2 ani...
Va pup, Coleman deja s-a bagat in pat si ma asteapta sa vedem un film.
Noapte buna!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 2 zile maxim!!!
POZE