Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
nemary spune:
bine ai venit, Daria, printesa a mamicii MArcy
sa fii cuminte si papacioasa si sa o superi cat mai putin pe mami.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
34+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
asteropipan spune:
fetelor multumesc pt incurajari: ELLANIK
, KOSSIR
, REBIANA
, FREEDELIA
, CASTELANA
, BABYANGEL
, OANKA
ATE09, asa fi cuminte si repaus la pat.lasa ca se descurca sotul si singur
si eu totusi nu as da crezare la calculele de la eco.plus ca o sapt nu e f mult.si daca are aprox 3kg eu zic ca e ok.
si la noi a zis acum 2 sapt aprox 3100gr, ieri ne-a zis 3200gr. ce-i drept m-am cam mirat ca ma asteptam sa i-a mai mult in 2 sapt.
da, pe mine ma apucase mistoul, si am zis :" lasa ca e bine, sa nu fie nici prea mare, ca dupa ,pe unde o scot?!!!"- de a belit dr niste ochii la mine
si dupa , ca sa o dreg spun:" da, stiu ca spun tampenii, dar totusi eu trebuie sa o nasc(razand)"![]()
hai, curaj si optimism, cum am mai spus , toti iepurasii odiseei noastre vor fi sanatosi si frumosi
apropo de asta, am avut aseara un COSMAR
nasol. am visat(tot gandindu-ma la asta) ca am nascut , o fetita dar surpriza.... avea o problema la nasuc-parca varful nasucului ar fi aratat ca un rat de porcsor
si cu ochisorii se uita incrucis
offf nici nu vreau sa-mi amintesc, bine ca a fost doar un cosmar
cert este, ca nu mai incetam sa o pup si sa-i spun cat o iubeste mami si ca e a mea , asa cum e ea. si ii spuneam sotului ca o sa-i faca mami operatie estetica la nasuc si totul va fi bine
, dar ma gandeam cu groaza la problema cu ochiisori, nu gaseam solutie sa o rezolv
bine ca dupa m-a sunat moasa,asa ca m-am trezit din cumplitul cosmar( uda leoarca)
si de ce m-a sunat moasa???????
sa ma intrebe cum ma simt,daca mai curge sange(v-am scris ieri ca in urma controlului mi=a curs sange) si sa-mi zica sa nu fac f mult efort zilele astea, ca poate sta pitica in burtica pana pe 2 martie ca sa-i facem surpriza lui tati de ziua lui
si a incercat ea sa-mi tot spuna acolo mai multe, din care nu am inteles mai nimic
, eu aveam in minte numai:" DAR DILATATIE AM? DE CE SA NU FAC EFORT DELOC?ASA APROPAPE SUNTEM?
"
si intr-un final o intreb, daca ieri cand m-au controlat aveam dilatatie, si ce-mi raspunde : da 1cm

vroiam sa mai intreb mamicile care au nascut si au eliminat dopul gelatinos
ca eu nu mai inteleg nimic, sunt in ceata totala- cum am mai spus , ieri in urma controlului am avut o mica sangerare, care s-a oprit acum insa dupa pipi vad ca elimin o secretie rozaliu-cafenie, cate un pic. OARE SA FIE ASTA DOPUL?
nu pot sa-mi dau seama, ca secretii normale am tot avut in timpul sarcinii-ceea ce stiu ca e normal.
dar acum ce sa fie.....?
gata nu va mai innebunesc cu ale mele, ca m-am latit pe toata pagina.
sper insa sa mai stea pitica mea pana luni -marti in burtica(na cum sunt oamenii, pana ieri ziceam ca abia astept sa nasc si acum vreau sa mai stea
- sincer sa va spun sunt kk-ta toata, scuzati limbajul
abia astept sa-mi vad printesa, dar imi e o teama de nastere....
gata ma retrag, ma cuibaresc langa dragul meu sot sa vedem un dvd.
va pupik pe toate, toate...

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
asteropipan spune:
BRAVOOO, JENI_H!!!!!!!!!!!!! 
BUN VENIT, SARAH-MARIA!!!!!!! 
sa fii sanatoasa, norocoasa si papaciosa
!!!!
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui HellenaJ Buna fetelor!Sant sora lui Jeni_h si am intrat sa va anunt ca a nascut astazi la ora 16.15!Nasterea a decurs normal fara probleme.Sarah Maria a venit pe lume cu 3,250 kg la bord ![]() Asta este tot ce stiu momentan,inca nu am vb.cu Jenny..sper sa reusesc sa vb. cu ea diseara. Asadar pot sa urez oficial BUN VENIT SARAH MARIA!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu intr-o luna ajung in Romania,de abia astept sa o smotocesc Uneori te arunci dupa pod si iti construiesti aripile pe drum |
Multumim pt mesaj!
Bravo Jeni, sa-ti traiasca pitica, sa va bucurati de ea!

33+
andira spune:
Va raspund si eu pe fuga, ca sunt cu maimutzica mica:
Delia, Babyangel - multumesc frumos, sper sa fie bine! 
Corimai - sincer eu n-as risca, as face cezariana.
si fa cum crezi ca e mai bine pt voi!
Delia - apropo de un singur copil, a plecat tati la cumparaturi, pana la bunici si alte vreo 2 drumuri si i-am dat-o si pe Irina. Sunt doar cu Nati acasa si parca sunt singura. Sta si se joaca si vorbeste singurica cat o tine gurita, dar n-are nici o trreaba cu mine.
O sa ma duc sa o iau sa pictam, ca ma simt vinovata ca am tinut-o acasa.![]()
Babyangel - eu o sa cumpar BCG si-l fac oricum, am inteles ca el la farmacie se gaseste, dar nu facut de Inst. Cantacuzino, ci importat. Costa mai mult, ziceau ca pana in 300 lei (deci inteleg ca exista mai multe variante de pret), o sa-l iau sa i-l faca medicul de familie.
Bumbitza - multumesc frumos ca mi-ai zis!
Eu n-am ajuns si nici nu cred ca ajung la targ. Ma duc acum sa citesc PM-ul de la tine
.
33+
oanka80 spune:
salutare mamici 

m-am intors de la spital unde m-a vazut dr si cica sunt ok asa si se mira si ea ca nu se declanseaza travaliul dupa cum arata colul 
maria e bine merci, cu batai de inimioara normale si cu o greutate de + sau - 3.400 g. luni la ora 8.00 sunt prezenta din nou la spital sa vedem daca tot nu vrea afara la ghioceii de martie 
alina2 si eu am avut acea sangerare dupa ce au verificat cum stateam cu dilatatia. m-a durut f tare si am avut acea secretie mroz-maronie 2 zile. am vb cu dr atunci la telefon si a zis sa fiu atenta daca din maronie devine galbuie si daca va avea firicele de sange, ceea ce nu s-a intamplat caci dupa 2 zile nu am mai avut nimic. sa fii atenta si tu cum arata pe viitor. vizionare placuta la film. eu ma pegatesc de un joc de carti cu niste prieteni 
Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
andra_s spune:

BRAVO JENI!!!

BINE AI VENIT PE LUME SARAH MARIA!!! 

SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui HellenaJ Buna fetelor!Sant sora lui Jeni_h si am intrat sa va anunt ca a nascut astazi la ora 16.15!Nasterea a decurs normal fara probleme.Sarah Maria a venit pe lume cu 3,250 kg la bord ![]() Asta este tot ce stiu momentan,inca nu am vb.cu Jenny..sper sa reusesc sa vb. cu ea diseara. Asadar pot sa urez oficial BUN VENIT SARAH MARIA!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu intr-o luna ajung in Romania,de abia astept sa o smotocesc Uneori te arunci dupa pod si iti construiesti aripile pe drum |
Multumim pt veste!

Felicitari Jeni_h!

Bine ai venit pe lume Sarah Maria!
Sa fii sanatoasa si cuminte!ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nibi_niki spune:
BRAVO JENI

BINE AI VENIT PE LUME SARAH MARIA

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/