Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Rebiana - si la mine e la fel : daca stau pe scaun ma doare rau exact acolo unde stiu ca e colul si cand ma ridic e jale

prefer sa mananc in picioare

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana uite ce am gasit eu http://www.m e dela.ro/produse/sistem-de-alimentatie-suplimentara vezi spatiile la m e dela.
Nu stiu daca despre asta vorbea, dar asta e situl. sper sa te ajute.
E greu acum la inceput. Mai ales daca n-ai mameloane formate, el nu are forta sa traga. dar trebuie insistat si 'pacalit'. si forta sa ai, sa nu renunti. NU-i nimic daca cere din ora in ora. Tocmai pentru ca nu mananca suficient. O sa-si regleze programul cand o sa mlanance bine. bebe frumos si mamica dulcica.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

De dimineata nu am terminat totul de citit pt ca intre timp a tb sa merg la doctorita pt control. Momentan totul e bine. Colul s-a mai scurtat, placenta ok, lichid in cantitate suficienta, bebe de aprox 3500 g.

Oanka eu am fost pe la 11.30 la spital si doctorita era cam ocupata, se ocupa si de clinica a 2-a, eh probleme. Pe la 13 am reusit si m-a vazut. Ai spus ceva de contractii frumusele si ai fugit, fara sa mai anunti ceva? Pai sa scoatem motatele... Eu totusi scot una, poate o impresionez pe Mariuca!

Cristina bine ai revenit printre noi! Sa mai stea bebe la caldurica sa mai creasca.

Dayanara sa iti priasca iesirea la mc'donalds.

Oana imi pare rau, sper sa te ajute mamicile cu putina experienta deja.

Rebiana un mare sa te faca sa treci cu bine si peste ziua de azi!

Honey dar ce va-ti distrat voi aseara! Ma bucur sa aud ca Maya deja face impresii...

Ina te astept sa povestesti ce va invata pe voi acolo la cursurile pregatitoare pt nastere. Poate imi va fi util.

Anca la noi la Iasi se pare ca inca mai este vaccinul. Am intrebat doctorita si a zis sa stam fara griji. Asa ca nu stiu ce sa zic..

Corimami ai pm.

Cam atat ca m-am lungiittt!

Eu i-am luat la printesuca mea azi o paturica roz pt cand o vom scoate de la maternitate si o lenjerie de patut cu iepurasi. Ma duc sa le spal si mai tarziu sa le calc.. Doamne ajuta sa mai treaca zilele astea sa imi vad si eu minunea..

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Aaa! Mi-am amintit Oana pt sanul stang cica ar fi recomandata pozitia www.rush.edu/rumc/images/ei_0005.gif" target="_blank">asta. Si incearca mai intai sa masezi un pic sfarcul sa se intareasca un pic si apoi incearca sa-l bagi in gurita la Eric. Imi dau si eu cu parerea.. sper sa iti fie de ajutor!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

IoanaCt si Ami, multumesc mult pt parola trimisa. Acum ma pot delecta si eu cu pozici frumoase

37S Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dragi mamici!

bun venit pe lume printeselor dulci Ioana de mami Stefinic si Daria de mamai Marsy!
Sa fiti sanatoase, norocoase si fericite!!!
Felicitari dragi mamici, refacere usoara!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oana Si eu am avut problema asta. Sani maari pliiiini de lapte si cu sfarcuri neformate. E ca si cum bebe ar incerca sa suga dintr-un balon. Incearca asa - inainte sa ii dai sa suga din sanul ala care nu il vrea sa storci un pic cu mana, numai cat sa se faca sfarcul mai moale. Apoi faci cu degetele sfarcul asa ca un pliu, adica il turtesti bine. Aduci pe bebe la sursa si astepti sa deschida gurita mare mare si bagi sfarcul asa pliat cat mai adanc posibil la el in gurita. Poti sa incepi cu sanul care nu ii prea place ca atunci e infometat si s-ar putea sa mearga mai bine daca nu e prea nervos de foame deja. Alta smecherie e sa il pui in pozitie aproape de sursa, ii pui un deget in gurita pana incepe miscarea ritmica de supt si apoi il treci repede la san.

Multa rabdare ca totul se va regla pana la urma. Dureaza pana va obisnuiti unul cu altul si va dati seama amandoi ce pozitii si tactici va convin la amandoi. Si multi bebei au un san favorit (moasa mea zicea ca e "die Schokoladenseite" adica partea cu ciocolata )

Hai mami ca o sa reusesti

Mami 33+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Marsy felicitari din suflet pentru iepurasa DARIA sa va lumineze vietile si sa va aduca numai bucurii

Mami 33+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Am citit totul din urma. Nu am putut intra prea des pentru ca am avut o saptamina de organizat si impachetat. Am decis sa renuntam la chiria din Primaverii pentru ca acum vreo saptamina dupa topirea zapezii au aparut doua infiltratii serioase pe tavanul si peretii dormitoarelor. Au fost parintii mei la mine si m-au ajutat la treaba si cu Daria.

Oana, intru acusi sa vad poze cu puiutul Eric. Sper sa gasesc si alte poze cu bebelusii noi sositi!

Bafta maxima cu alaptatul, eu am mameloanele foarte ombilicate,la Daria m-am muls la pompa si i-am dat cu biberonul. Acum le pregatesc cu niste cupe de la Medela. Sper sa mearga de data asta.

Vladimirescu, am citit despre planul cu mersul la spital. E frustrant ca nu te poti baza pe sot. Ma bucur ca infrunti situatia cu optimism si calm.(mi-a placut mult cind ai descris puiutii lipiti de mami a lor).
La Daria si eu am nascut prin cezariana la primele dureri puternice de spate. Nasterea nu era declansata propriuzis asa ca si eu am aceleasi dileme ca tine (membrane, contractii,etc.)

Sotul meu a intrat de astazi intr-un cvasi-concediu (va trebui sa mai mearga pe santier citeva ore pe zi asa ca si eu ma gindeam cum chem taxi si merg cu Daria la spital (la aglomeratia din Bucuresti poate face si o ora pina acasa).

36+ cu David

Mergi la inceput

Mamici asteptare cit mai placuta si in sanatate celor care mai au un picut si nastere usoara mamicilor care asteapta puiutii zilele acestea!
O seara frumoasa va doresc!!!

36+ cu David

Mergi la inceput