Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Mamici helpp, nu reusesc sa il fac pe Eric sa imi ia sanul stang. Am mamelonul mai mare sfarcul neformat si nu vrea sub nici o forma sa il ia.Am avut si in spital probleme, dar m-au ajutat asistentele de acolo sa il fac sa il ia, dar la mine nu vrea. M-am muls si i-am dat bibe, dar nu vreau asa. La urmatoarea masa incerc si mameloane de silicon. Ma doare sufletul ca e mult lapte in el si nu merge bine la pompa.
Oana
39+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
5 zile pana la termen
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
of oana , imi pare rau , nu prea ma pricep, dar incearca sa bagi mamelonul cu mana , sa.l tii un picut pe eric la piept cand i.l bagi in gurita poate asa reuseste si.l prinde bine, sau manevra care ti.au aratat.o asistentele
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
plateea spune:
salut, fetelor...
sunteti pregatite? maine facem toate precum fluturasii...
inca putin, si va ramane scena libera!
oana, sa stii ca si eu am probleme, iar bb papa cu silicoane bine mersi. e mai dificil pt mine, dar... stii vb.. nu-i frumos, da-i sanatos. decat pompa+bibe, mai degraba silicoane...![]()
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Rebiana27 spune:
Astazi mi-e atat de rau de compensez zilele in care m-am simtit mai bine.. asadar nu stau multicel pe-aici.
Roxi da, mai am durerea/presiunea pe col; daca stau asezata in fund e jale. Tu cum esti.. mai ai contractii? 
Oana si eu pateam asa cu Luca numai ca mai mult la celalalt san ~ dreptul (mameloane ombilicate.. greu de apucat). Mameloanele de silicon ajuta.. pompa manuala f putin.
sa pape bine minunea mica!
Oanka daca te va opri la spital, te vei intalni mai degraba cu Mariuca!! 
Castelana f fain a fost la cina!!
Nicio veste de la Jeni... Doamne ajuta sa fie cu bine nasterea si amandoua sa fie sanatoase!!!
Plateea de poimaine iepurasii nostri vor invada "imasul" odiseei noastre, alaturandu-se celor deja nascuti iar voi si puii vostri va veti bucura unii de altii la "Primele 365 de zile...." Asa repede trece timpul de nu gandim!! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea salut, fetelor... sunteti pregatite? maine facem toate precum fluturasii... inca putin, si va ramane scena libera! oana, sa stii ca si eu am probleme, iar bb papa cu silicoane bine mersi. e mai dificil pt mine, dar... stii vb.. nu-i frumos, da-i sanatos. decat pompa+bibe, mai degraba silicoane... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateea, sa stii ca am citit povestea lui bbTo si am plans, atat de emotionant ai povestit!!! Sa-ti traiasca omuletul sa fie fercit si voi toti sanatosi!!!

31+
Radu Alexandrupoze
plateea spune:
annya9, multu mult de tot... nastere usoara!
rebiana... ma bucur mult ca ai reusit sa ajungi pana aici! cu toate problemele, uite ca totusi DD asculta si bucura...

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
oanaiacovita spune:
Fetele mersi, dar eu nu pricep ce trebuie sa fac cu mameloanele alea. Am pus unul si trage in gol bebe. Ma depasesc chestiile respective. Sau poate ale mele nu sunt bune.
Intre timp am reusit un pic, a supt 5 minute si a adormit. Ducem lupte seculare, el tipa, pe mine ma trec toate caldurile si de cele mai multe ori el iese invingator ca nu il pot vedea cum se inroseste asa de tare si tipa.
Off, imi pare rau ca nu sunt la curent cu ce se intampla.
Felicit si eu toate mamicile de iepirasi!!! Bebei mici si scumpi bine ati venit pe lume!!!

Multa bafta celor ce umeaza, le tin pumnii si sa stiti ca nu e nasterea asa grea cum am crezut.

Fug ca da din gurita, incerc iar operatiunea stresat bebe cu mamelon imens.

Oana
39+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
5 zile pana la termen
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
GabyHila spune:
oana hai ca scriu cu joy in brate. in spital tipa CARE ERA CU MINE IN SALON avea sfarcurile bagate inauntru. reusea sa le scoata cu pompa. tragea vreo 5 min cu pompa dupa care punea fata. vezi ca sunt moluste rau astia mici pana prind forta sa traga. tine-te pe pozitii. daca nu vreui sa ii dai in bibe, pune laptele muls in congelator. rabdare si fara lapte praf. joy lua 10 grame pe zi. adu-ti aminte ce stres aveam!
pupiiiiciiiii
GabyHila spune:
oana am mai scris eu de sistemul de alimentare suplimentara de la medela.
fetele va rog ii dati un pm cu link catre el?de pe medela punct ro ala cu rezervoul ala. cred ca se poate improviza ceva de genul ala cu un rezervor de perfuzie sau siringa mare de 200 ml si ceva tubulete. cauta neaparat, o sa poti folosi laptele muls si il stimulezi pe eric sa suga.
scuze de liupsa lit mari, greseli,etc. joy haleste intr-una.
bordeancavio spune:
HAI JENNI!!!! SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE, SI SA-TI VEZI MINUNEA SANATOASA SI VESELA!!!

vio asteptand pe bebe
31+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#