Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Dayanaraam terminat cam 80% din curatenie. Imi astept sotul sa dea cu aspiratorul, nu de alta dr eu am in toata casa covoare din alea cu "latze" si e greu sa le aspir..simt direct in burta si col efortul..apoi am eu faza de sters mobila cu ceara si parchetul ca sa le redau luciul dinainte..si gata!
Oanka eu una nu iti recomand sa stai peste 40 de saptamani implinite. Am mai spus si mai demult, ca pot aparea probleme pt bebe, daca nu exista o monitorizare la sange!..Si la noi nu prea exista atata interes din partea medicilor..Eu sunt patitta
Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Jasmine spune:
babyangel - se pare ca vaccinul BCG va fi din nou disponibil din aprilie,momentan nu se mai face in maternitati;cica se poate face pana la 10 luni
ina - multumesc mult pt ajutor,iti spun luni cum sta treaba si daca e cazul iti trimit reteta scanata;o sa vorbim pe PM,sa nu plictisim fetele,da? 
as vrea si eu userul si parola de la contul comun de pe picasa,daca se poate
34+ 
dayanara spune:
jasmine, uite chicco ct 02 are bara din aia in loc de manere
www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-fuego-786.html" target="_blank">aici
iar cu landou e www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/oferta-speciala-carucior-trio-living-auto-fix-complet-canyon-1377.html" target="_blank">asta dar e mai scump
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana - merci
. Azi m-a trezit cu o mare greata si stare de nestare. Sper sa- mi treaca mai tarziu.
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
heya,
Ramy vezi ca probabil Brya are o perioada de crestere, puseu! mananca des? o sa treaca in vreo 3 zile. la noi asa a fost! a crescut in greutate f mult! in privinta lui Zoli....
nu pot decat sa fac comparatie cu al meu: nu e frig? vezi ca tipa! ce are! SUGHITE!!!!!!!!!!! IOI DOAMNE!!! S-a mai potolit acuma! stai cu el si explica-i tot si se potolesx! cred......
eu as vrea sa ii dau ceai pt colici la asta mica! de care sa iau? cat ar trebui sa bea? intre mese? cum e?
multumim pt vorbele bune! sunt f multumita si fericita cu bubu!!!!
Vladi, a nu ii permite sotului sa te duca la spital mi se pare mai mare pedeapsa decat orice! oare nu si-o da seama? .... berbatii astia.... aa..dau si eu cu sutul in partile sensibile odata cu Oanka! in schimb eu nu mai sunt MINIONA!!! ![]()
![]()
castelanaC spune:
fetele sunt ca de obicei pe fuga, stiu sunt datoare sa va zic la cina de ieri cum a fost, fabulos as zice!
la demisolul unui mare templu chinezesc intr-o sala ca te spectacole cu scena erau peste 100 de mese cu fata de masa rosie, ne distram ca eram doar cei de la masa singurii albi de acolo.
In timpul servirii (va imaginati toata lumea servita in acelasi tim, paharele niciodata goale?) pe scena spectacol: dans, spiciuri peste spiciuri, cantele, cor (asta arata cam comunist asa pentru mine) gimnastica ritmica cu elemente de acrobatie, apoi gen circ, cu elemente de-ti etatea inima, apoi iar dansuri, magicieni, etc, ce sa mai de la 7,30 pana la 10 a durat. Frumos, colorat, animat si toata lumea radea si batea din palme, era foarte incantata, apoi la sfarsit onorati ca erau si albi (noi) au venit sa ne salute.
A nu v-am zis ca era luminat fantastic cu tavanul plin de globuri rosii, asa numitele lanterne.
Acum mergem la alta cina, asta e cu motociclistii celebrii care fac teste aici in Malaysia, fetele numai burta mea lipseste de acolo, dar cum sa lipseasca Mitza Pampon?![]()
a si mai am un banc, e cald acum mi-a fost expediat!
va pup si sa citim de bine fetele!!!!
Sandalele.
Un cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale.
Vinzatorul le spuse:
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati.
Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului.
Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator:
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta?
Pakistanezul a replicat :
- De ce nu le incerci si vezi de unul singur ?
Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce.
Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera:
- LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!
castelana fericita
34+ 
freedelia spune:
Hai ca desi ziceam ca nu ies din casa azi, tot am plecat vreo cateva ore. Am mers sa cumparam cadourile pe care le va aduce bebe pentru John si Jodie, sa platim depozitul pentru petrecerea de ziua lui John si am mers si la lunch daca tot am iesit din casa.
Fetelor, ce usor e cu un singur copil... ieri si azi Jodie a fost la ai mei si e asa de usor sa ai un singur copil... incredibil... si noi il asteptam pe al treilea...ce balamuc...
Niki -- what's wrong???
Oanka -- tu acum nu esti in saptamana 39, esti in saptamana 40. Ai 39 de saptamani implinite si esti in a 40-a.
Deci inca nici o veste de la Jeni... mai astept, intru ceva mai incolo.
Va pup!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 2 zile maxim!!!
POZE
annya9 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine![]() ![]() BRAVO MARSY!!!MULT LAPTIC PT BEBE MIC!!! ![]() ![]() ![]() HAI JENI!!! ![]() ella - si eu am crezut ca ai nascut corimami - grea decizie!eu cred ca e mai bine sa mergi pe mana dr,ca intr-adevar la experienta lor au vazut multe;si de ce sa risti? annya - la caruciorul Trio Enjoy exista cumva un sistem prin care sa se poata uni intre ele manerele?mie imi place mult caruciorul asta dar as vrea sa aiba o bara de impins;cred ca am mai intrebat pe cineva dar am uitat raspunsul gaby - felicitari pt cele 300g!!!asta cred ca e un record!!!bravo Joy!!! nibi_niki - tu ce ai patit,de ce ai starea aia nasoala? 34+ ![]() |
Din pacate nu ,Jasmine. Si eu mi-as fi dorit sa fie asa, insa nu, dar se regleaza cele doua manere dupa cum vrei.
31+
Radu Alexandrupoze
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara annya caruciorul nu are doar 7,5 kg; 7,5 kg are doar cadrul oricum are o greutate normala si buna roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da, asa este!
Dar eu zic ca e rezonabil. Mai usor nu stiu daca exista...
31+
Radu Alexandrupoze
dayanara spune:
annya da ai dreptate, pt un carucior pe care se pune landou , scoica, adica nu un simplu carucior sport mic, are greutate mica
cristina30 ma bucur ca bebe e ok! si sa nu treci iar prin problemele cu preeclampsia
acum presupun ca ai controale mai dese nu? despre greutate asa e, o sa castige pe urma in greutate, asa sper sa fie si la mine, sa nu ia mult in greutate
rebiana cum te simti? mai ai durerile alea de dupa control?
azi intru si eu in 35 + ma duc sa ma indop la mcdonald, nu de alta dar kfc e departe, iar la mc.ul asta deschis nou au niste canapele frumoasa, imi place atmosfera
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE