Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Hai Jeni_h!

Hai Sara!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza, am intrat pe fuga ca plecam la cursurile pregatitoare pt nastere.

Nu am apucat sa citesc din urma insa vreau sa ii zic Jasminei ca la farmacie cand am sunat a zis nenea ala ca accepta si reteta prin fax/scanata de la un doctor din Uniunea Europeana asa ca zic eu ca merge. Iti pot pune la DHL/fedex sau ceva, nu stiu cat timp face, poate o zi doua. daca nu faci rost pana luni facem asa.

fug acuma ca trebuie sa fim la 11 acolo dar mai intru deseara.
va pup pe toate.

Ina 36

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi noroc ca te descurci asa bine singura , in situatia descrisa nici eu nu l.as lua cu mine, mai rau mi.as face nervi

annya caruciorul nu are doar 7,5 kg; 7,5 kg are doar cadrul
oricum are o greutate normala si buna

si eu ma intreba ce e cu niki....amm simtit.o cam indispusa

denisa pofta buna azi! de ieri ma gandesc la bunatatile pe care o sa le mananci :)))

anca ai terminat curatenia?

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Annya, sa stapaniti sanatosi caruciorul si sa va bucurati de el!!!

Noi oscilam intre asta si un Quinny cu 4 roti, indiferent de marca, neaparat rosu

Este cineva amabil sa-mi dea si mie parola pt mailul comun? Multumesc frumos!

37S Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor, eu am o mare dilema!!Ce facem cu vaccinul BCG care nu este disponibil in Romanaia pana in luna mai??
Asta se da in mod normal in maternitate, sau din a 4-a zi de viata a bebelusului. Se pare ca in Ro, doar institutul Cantacuzino il produce , deci nu se importa din alte parti.
Stiti ceva despre asta??
Oana, Loriangi , Cata, voua v-a facut la bebei BCG-ul??

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Asa, ne-am linistit, sa vedem cat tine!
Ca pe cand ma laudam eu incoace si incolo ce copil cuminte am eu, care doarme noaptea si ziua, nu plange,,cred ca s-a gandit asta mica sa-mi taie din laudarosenie si de ieri noapte e plangacioasa, nu prea doarme,decat asa, cat sta un caine in coada,eu sunt zombi, sotul la fel...Eeee,coliceii astia, cine i-a mai inventat!Asta e, sa ma invat minte sa nu mai cobesc

STEFFANA, ce frumos!!! Sa nasti de 1 Martie!Asta da Martisor

OANA, bine ai venit acasa, am vazut pozici cu bebe Eric, frumusel foc, sa va traiasca!Refacere rapida si acomodare usoara!

MIRUNA, bine ati venit acasa, las ca vine si lapticul nu te stresa ,sa cresteti mari!Asteptam pozici!

GABY,vad ca creste baby Joy nu gluma...A mea in ultimele 3 zile a luat doar 110 g...Ieri avea 3100g, la exact o luna de la nastere... Acum incep sa ma stresez eu ca poate nu-i ajunge laptele sau nu e destul de ok...Plus ca aseara la baitza m-a scos al meu din toti pepenii, nu e prea rece in camera? nu e prea calda apa? vezi ca prea tare o freci pe spate...de zici ca spalam haine nu copila, m-a secat de mi-a venit sa-l scot afara din casa sa se calmeze! Gigi stres nu alta!Azi l-am expediat la sala sa mai scoata din energie sa ma lase pe mine in pace, sa stau linistita

Zilele ce vin mergem si noi sa cautam carucior, inca nu am luat, dar de-acum ne pregatim de iesit afara si mergem sa luam. Roxana,ceva sugestii?

Va pup pe toate, sa aveti un week-end linistit, ma duc sa vad ce face printesa,

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Bun venit acasa Oana! Te astept sa va acomodati acasa si apoi te astept si aici sa ne pove... Mult laptic pt Eric!

CoriMami tin pumnii! Sunt convinsa ca pana la urma veti lua decizia corecta. Doamne ajuta!

Castelana apropo de metodele de inseminare artificiala, cred ca ai auzit de scandalul cu clinica Sabyc din Bucuresti ce faceau trafic de ovule, ei ce vroiam sa zic e ca printre donatoare erau si surate de ale noastre cu fuste colorate... daca ar sti femeile care au fost inseminate... cred ca ar apela si ele la telegrama ta! Dar revenind la serios, e dureros faptul cum se profita de saracii oameni disperati sa aiba si ei un prunc.

Babyangel la baiatul ascultator de mami a lui!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!
Acum ca mi-am baut cafelutza pot vedea tastaura mai bine si scrie cateva randuri..Am avut o noapte cu maxim 2 ore de somn, in rest doar m-am foit si am stat cu ochii pe pereti... Nu stiu de ce, caci la cata treaba am facut ieri ma asteptam sa dorm ca un butuc!

Ieri mi-au livrat comoda ptr bebe si cand a venit aseara sotul si-am desfacut-o era lemnul crapat in partea de jos asa ca am sunat sa vina sa ne aduca alta. livrarile se fac doar miercurea si vinerea...asa ca sper s-o vad pe cealalta inainte sa nasc! plus ca intre timp stam cu asta crapata in mijlocul casei...

Acum suntem pe fuga sa mergem la cumparaturi, sa luam un cadou ptr un pici care implineste un anisor si dupa pranz plecam spre Milano unde e pustiul. Facem cam 2 ore cu masina...si sper din tot sufletul sa nu ma apuce sciatica...Dar nici nu vreau sa stau prizoniera aici...asa ca o sa-mi iau toate remediile la mine si ...toate panzele sus...

Vladimirescu...ieri nu am reusit sa o sun pe dna ptr menaj dar cand ma intorc de la cumparaturi o sa-ti trimit mesaj cu toate datele de contact. daca e libera va intelegeti voi...

Hai Jeni! Asteptam iepurasul!

O zi buna fetelor! pe mai tarziu!

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Yaia multumesc de raspuns. acum ma pun pe asteptat pana pe 3 martie si nici o zi in plus. am citit pe aici si cica e ok sa ducem sarcina pana la 42 saptamani.

am niste contractii de toata frumusetea

Oana 39+ - Maria-Emilia
AMR 4 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rammy sa treaca, colicii
carucioare depinde ce.ti place tie, eu in ca ma uit zi de zi dupa ele
si in loc sa.mi ramana de ales 2 modele, s.au facut vreo 4:)
stokke, concord, quinny buzz4, bugaboo camaleon, astea imi plac mie

annya vroiam sa zic ca , cu landou sau scoica pe cadru cantareste mai mult, dar oricum daca nu tre sa.l cobori pe scari in spate nu e nici.o problema, cantareste destul de bine fata de altele

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput