Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
oanka80 spune:
vladimirescu imi dai voie sa ajung pana la tine si sa ii aplic un picior intr-o zona sensibila sotului tau? sunt eu miniona, dar cand imi ies din sarite daram totul in cale ![]()
Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik A venit comoara mea pe lume.Are 3075gr,apgar 10....a fost tare greu travaliul dar a meritat!Marsy |
Bun venit pe lume, Daria! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, marsy! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
honeybaby spune:
Neata!!
Oana - bine ai venit acasa cu mica minune

Ericel-papacel
s-o ti tot asa sa papi bine si sa fi cuminte.
Rebiana - si eu am citit de Lanolin ca e bun

Hai Jeni!!!

Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
MarSy fericitari !!! Refacere usoare si mult laptic
Bebe Daria bine ai venit!!! Sa fi sanatoasa , papacioasa, frumoasa si necolicioasa
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
cristina30 spune:
Buna dimineata,
sunt din nou acasa, dupa 3 zile de spitalizare, analize facute la greu pentur a depista o eventuala preemklamsie, dar se pare ca totul e in ordine; am ajuns in spital si din cauza ca la monitorizarea cardio a bebelusului am stat pe spate si aproape la orizontal ceea ce nu e corect deoarece se poate opri circulatia sanguina a venei principale care alimenteaza bebelusul, asa ca daca circulatia e putin intrerupta, se pot atinge valori mari ale pulsului bebelusului, in cazul me au fost cam 10 minute la 170, cand normal ar fi, 120-130 in repaus cam, si 140-160 cand se misca bebelusul. Dar totul e OK, in 2 saptamani daca nu se intampla nimic ma duc iar pentru 2 zile la "hotel cu mic dejun" cum mi-a spus in gluma doctorita schefa de acolo si repetam iar toate analizele sa vedem cum stau.
Inca n-am apucta sa citesc din urma ca in spital aveam internet dar fara tastatura era destul de greu si mi-au pus si o branula in mina dreapta (n-au folosit-o, dar sa fie acolo...) care a durut de tot. Ceea ce mi s-a parut mai bine decat acu 4 ani ca parca asistentele erau mai prietenoase decat data trecuta, unele m-au recunoscut chiar... bine si eu am fost doamna cu el, am mai dus atunci cate o cutie de praline sau am pus ceva bani in pusculita lor de cafea...
Felicitari noilor mamici, bebei mancaciosi, cu dedicatie speciale vin cand reusesc sa recuperez din urma. A, bebeluna mea avea la 36 +3 zile 2390 g, nu e mare nici n-o sa fie si speram la nastere naturala si de data asta, sper fara inducere.
Toate cele bune,
Cristina
36+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Jasmine spune:

BRAVO MARSY!!!MULT LAPTIC PT BEBE MIC!!! 

HAI JENI!!!

ella - si eu am crezut ca ai nascut ![]()
corimami - grea decizie!eu cred ca e mai bine sa mergi pe mana dr,ca intr-adevar la experienta lor au vazut multe;si de ce sa risti?
annya - la caruciorul Trio Enjoy exista cumva un sistem prin care sa se poata uni intre ele manerele?mie imi place mult caruciorul asta dar as vrea sa aiba o bara de impins;cred ca am mai intrebat pe cineva dar am uitat raspunsul
gaby - felicitari pt cele 300g!!!asta cred ca e un record!!!bravo Joy!!!
nibi_niki - tu ce ai patit,de ce ai starea aia nasoala?
34+ 
honeybaby spune:
Aseara am fost in oras cu colegii.
Am "fumat" 5 pachete de tigari cred !!! Sau minunat de burta mea mica (noroc ca aveam rosu pe mine
), am povestit, am baut, am mai aflat ca mai am 2 colege gravidute
.
Bebeluna daca s-a vazut in centrul atentie s-a apucat sa dea din craci si sa arate la toata lumea ce stie ea de au venit doua tipe de la masa de vis-a-vis sa vada ce tot se misca la mine in camasa.
Ele isi inchipuiau ca am 5 luni si misca asa tare![]()
![]()
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 am o nelamurire si va intreb pe voi: eu acum sunt in saptamana 39, DNP e 3 martie, dar nu ar trebui sa mai fie o sapatamana pana la termen? pe 3 martie intru in saptamana 40 si ma gandeam ca ar trebui si aia sa treaca ![]() |
Nu, tu esti in saptamana 40 acum. Ai implinit 39 si zilele peste 39 de saptamani fac parte din saptamana 40. Pe 3, cand se implineste termenul, se incheie saptamana 40 si intri in saptamana 41.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Ramy77 spune:
Buna burticutze si mamici,
ELLA, eu una ma conformez ordinelor si scot motatele pentru JENI,

HAI JENI,nastere usoara

Apoi,felicitari MARSY BABY
, bine ai venit pe lume bebe DARIA, Marsy, refacere rapida, mult laptic si sa veniti repede acasa!

. Am zis eu ca trebuia sa scoatem motatele curand curand!
N-am mai reusit sa postez, pe cand citeam ceva din urma se miorlaia printesa si trebuia sa las tot si sa fug, plus ca am avut ceva musafiri.
Revin, plange bebitza
Poze Briana.