Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
vladimirescu spune:
HAIDE JENI !!! Sa auzim curind de bine de la tine !!!! (si sper ca zuza de Ella nu ti-a dat deja pumnii aia pe care-i tinea pt tine
)
Castelana, draga mea, iti multumesc mult pt mesaj ! Tu ai sa fii o mama tare buna, ca sti generoasa si sufletista ! Si sa dea Dumnezeu ca tu si sotul sa ajungeti bunici impreuna, fericiti si inconjurati de o droaie de nepoti ghidusi ! (stii, asta e scopul meu in viata, sa ajung bunica !)
Mi-a cam intrat si mie morcovul, ca-mi dau seama ca, desi sint la a doua sarcina, habar n-am cum arata dopul gelatinos, nu stiu ce e aia contractie, nu-mi imaginez cum ar fi "apa" daca se fisureaza doar membranele etc pt ca eu am nascut cu cezariana programata, avind 37 ani la primul copil... BB al meu e jos de tot, la 3 cm deasupra vaginului, de mai mult de o luna, uterul e subtiat in zona aia, colul era moale si permeabil acum vreo 10 zile... sper ca nu s-a deschis. Si mi-a intrat incap ca mi s-a micsorat burta, ma uit la ea si mi se pare cam mica pt luna a 9-a... Probabil ca sint dusa. Si fac si eu ca Rebiana, nu vreau sa nasc acum, ca nu-s pregatita, uite am de angajat guvernanta pt Vladimir, sa o testez, sa testez si menajera si sa o angajez, sa le fac training la amindoua, etc etc. Bagajul de spital tot nu mi l-am facut, dar macar mi-am facut planul ce fac in caz ca ma apuca nascutul noaptea... Planul arata asa: daca e sa fie, chem un taxi, ca pina s-ar mocai barbatul meu sa iesim din casa nasc sigur in hol - sint sigura ca prioritatea lui ar fi sa nu se deranjeze fizic sau emotional Vladimir in caz ca trebuie sa plecam noaptea si nu avem cu cine sa-l lasam, nu sa se grabeasca cu mine, iar daca Vladimir ar face o scena ca el nu vrea sa mearga, probabil mi-ar zice oricum ca mai bine iau un taxi :)) Nu stiu daca ma credeti sau nu ca asa ar fi, dar eu il stiu asa de bine de 18 ani, zau :)) Am vorbit cu asistenta mea ca daca e, o sun si urca in masina si ne vedem direct la spital, ca oricum mi-e mai de folos decit barbatul care nu e-n stare sa dea o spaga sau sa aranjeze ceva sau sa ceara ceva de la cineva, iar barbatul sa apaar cind se descurca sa-l lase pe Vladimir cu cineva, acum pe bune, cu el sau fara el tot aia, dar ma rog, e si copilul lui :)) (fetele, sint f rautacioasa, I know, dar ma mai amuz/racoresc si eu... oricum, sint mult mai bine acum, hormonii de sarcina au facut ceva de nu mai imi pasa prea tare, ma concentrez pe alte lucruri si-mi vad de viata mea...)
pe toata lumea!
36+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
babyangel spune:
Buna dimineata,
Am niste biscuiti cu chips de cioco..yammy , yammy..Asa ca va invit sa-i incercati alaturi de un expresso cu lapte si scortisoara.
Am inceput sa recuperez ce ati scris, asa ca incep sa si raspund cate ceva![]()
Castelana Superba telegrama
Asteptam impresii de la cina

Ami sa stii ca l-am educat pe bebe bine, si a inteles de ce mami trebuie sa lucreze la cuibusor
. Si mi-a promis ca sta acolo pana termin tot de amenajat pe aici.
Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Bine ai venit acasa Miruna ! Asteptam poze cu bebe Daniel
Incearca sa iti pui comprese fierbinti pe canalele de lapte. Se pare ca ajuta. Cat despre rani...e nasol rau. Foloseste mult Garmastan sau alte remedii ce iti spun fetele, ca ranile astea trec destul de greu. Pupici , sa treaca!
SensibilaFelicitari pt bebeluna Gia...Stai sa vezi tu ca pana nasti mai creste si "ii da peste nas" dr-ului care a zis atunci de retard.
AndiraAndira, bafta pe maine la eco si sa fie femuril drept , fara probleme
Rebiana , vad ca si tu ai un bebe educat, care a iteles ca Martie i-a fost predestinat
Anca

cu
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
babyangel spune:
Si uite cateva motate pt Jeni
CURAJ MAMI JENI!!

Sa fie totul rapid si usor!!
Marsy, felicitari pt minune! Sa fie daria o papacioasa si o cumintica!
Oana esti o mamica care radiaza de fericire! Iar negrutzul Eric e delicios!

Aster Doamne ajuta!! Si scoatem motatele si pt voi..Nici o problema!!

Anca

cu
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Annya, cat ai dat pe Chicco Trio enjoy? ca si pe mine ma bate un gand... Multumesc ![]() 37S Eliza ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
Neata!!!

Cori, caruciorul Trio Enjoy Fun a costat 1500Ron. Mie mi-a placut ca este f usor (7,5kg), se inchide f usor (tip umrela) si are si cele 3 piese, care daca le iei la alta firma te costa cu mult mai mult. Mai aveau pe bleumarin cu putin alb si cu verde+alb. Exista fotografii pe chicco.ro. Daca te gandesti sa mergi la magazin sa-l iei, vezi ca nu incape ambalat in portbagaj, ci numai pe bancheta din spate, asta daca ai o masina mai maricica (in renault clio de ex. nu incape). Daca-l stii eu te sfatuiesc sa-l comanzi pe net de undeva si sa ti-l aduca ei acasa.

31+
Radu Alexandrupoze
oanka80 spune:

HAI JENI!!!, curaj mamico, sa ai parte de o nastere usoara 

Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 5 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:

BRAVO MARSY. fie ca scumpa ta Daria sa va bucure viata clipa de clipa si sa fie un copil sanatos. refacere rapida 

Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 5 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Am intret sa las cateva motate pt jeni

HAI JENI

Nastere usoara si recuperare rapida...
Fetelor am o stare,,,,de-mi vine sa ma duc in padure
37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
oanka80 spune:
OANA bine ati ajuns acasa 

. suntem cu adevarat fascinati de comoara voastra ERIC. e un copil adorabil, iar tu radiezi pana in maduva oaselor de fericire. toti iepurasii de la odiseea noastra sunt minunati si imi doresc ca nici unul din ei sa nu stie ce e necazul sau boala. sigur sunt niste bebei binecuvantati. oana, sa aveti si voi parte de bucurii si asteptam sa ne povestesti trairile sufletesti de cand te-ai intalnit cu puiul tau. 

pupici pt ginerica 

Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
ALINA2 felicitari pt vestile bune de la eco si sa dea Dumnezeu sa nu astepti mult pana la marea intalnire. asa mi-a zis si mie luni ca am colul deschis, placenta de grad III si ca in curand nasc. iata ca au trecut 5 zile si maria nu da semne sa ne surprinda.
ami_84 si annya9 imi doresc sa fiti cu gura poleita si sa nasc zilele acestea caci sunt tare nerabdatoare sa vin si eu cu puiul meu acasa
.
am o nelamurire si va intreb pe voi: eu acum sunt in saptamana 39, DNP e 3 martie, dar nu ar trebui sa mai fie o sapatamana pana la termen? pe 3 martie intru in saptamana 40 si ma gandeam ca ar trebui si aia sa treaca 
[redami-84[/red] pe la ce ora ajungi azi la spital??
eu ma pregatesc pt un dus si o epilare generala si o sun pe dr sa vad cand ma cheama. sper sa nu raman acolo
din moment ce nu ma doare nimic ![]()
Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*