Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
annya9 spune:
Felicitari Marsy!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!!!

Bine ai revenit Oana!!! Sa-ti traiasca bebe Eric, sa fie sanatos si norocos!!!

![]()
31+
Radu Alexandru
poze
freedelia spune:
Neatza!!! Abia astept sa citesc ce s-a mai intamplat de aseara!!!

Bravo Marcy!!! 

Asteropi -- wow, mai ai asa putin!!!! Sa vedem daca mai sta bebelina ta pana in Martie -- 48 de ore!!!
Jasmine -- bafta multa, sa mai stea bebe un pic si iti doresc sa reusesti sa nasti asa cum iti doresti si sa fie totul bine! Domane-ajuta!
Andira -- Doamne-ajuta si tie la echo, abia astept sa vii cu vesti bune!!!
Stefanna -- wow, si tu!!! Mai ai 2 zile!!!! Daca nasti luni seara, fiind cu 16 ore in urma mea, nastem in acelasi timp ![]()
Delia -- mersi de gandurile frumoase si bafta la doctor Marti!
Oana -- bine ai revenit acasa, abia stept sa iti citesc povestea!!!
Vladi -- exact asa ma gandeam si eu despre Dayanara, ca e in materie de carucioare cum erau unii baieti prin scoala generala si liceu cu masinile, stiau absolut toate caracteristicile, preturi, avantaje, dezavantaje, etc. Cand a aparut intrebarea despre carut, eram sigura ca in 2-3 mesaje vine ea cu raspunsul parca direct de la linia fierbinte pt carucioare ![]()
Il trimit pe asta si postez inca unul pentru Jeni.
Pupici!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 3 zile maxim!!!
POZE
freedelia spune:

Hai Jeni!!! 

Jeni -- mai ai numai cateva ore pana la marea intalnire. Ma intreb daca reusesti sa te odihnesti ceva in noaptea asta. Eu una nu stiu daca voi reusi sa dorm in noaptea dinaintea nasterii (este prima mastere progrmata pentru mine, o experienta noua). Sigur ai emotii, dar o sa fie totul bine, ai sa vezi!!!
Pupici si nastere usoara. Abia astept sa citesc ca ai nascut!!!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 3 zile maxim!!!
POZE
CoriMami spune:
Neatza fetelor,
e sunt treaza de la 4 am, dupa ce toata noaptea l-am visat pe Michael Jackson ...nu am mai putut dormi de emotie si ganduri despre nastere si faptul ca o sa-mi cunosc in curand comoara.
Ieri am fost sa-i arat eco doctorei cu care o sa nasc la Municipal, si am asteptat 2 ore fiindca doctora mea era de garda si a avut 2 ceza de urgenta- printre care un bebe de 32 sapt saracu
.
Si despre dubla de cordon..mi-a zis sa mai fac o eco si daca tot asa e, ea ma sfatuieste ceza, dar decizia imi apartine
.
Mi-a zis ca a asistat la copii cu tripla de cordon care s-au nascut cu Apgar 9, si la copii cu dubla care s-au nascut vai de ei si si-au revenit f greu
.
Uffff....si eu acuma ce aleg?

Uitati aici niste cafelutze pt cand va treziti!
Bine ai venit Oana si pofta buna lui bebe Eric azi :)
Curaj si Doamne ajuta Jeni, va fi totul bine!
37S
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
castelanaC spune:
Buna dimineata!!!
felicitari Marcy!!!!!!!!!!!!!!!!, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! tu refacere usoara si lapte rauri, rauri!!!!
Miruna, bravo draga mea!!!!! Uaua ce dolofan, imi amintesc ca erai ingrijorata ca era mic la masuratori, uite ca a iesit perfect!
hai sa facem galerie si sa vina laptic si la tine!! scoate sexoasele la aer si sa vezi cum nu mai fac rani, doar laptic pretios!!!!
Refacere usoara!!!!

Carmen Kossir, asa da fiecare saptamana reprezinta acum la inceput o noua etapa, ma bucur ca te simt vioaie si vesela. Sofia? ce face?
sensibila, brava pentru rezultatele la eco! vine ea bebelina cand e pregatita!
ami da e tare telegrama, i-am citit-o si sotului si apoi am ras si noi asa manzeste, cum am facut FIV noi glumim intre noi ce-ar fi sa iasa chinez...ca nu stie nimeni nimenica "procedeul conceptie" asa ca le pregatim o telegrama similara daca au gresit astia ceva pe la eprubete!![]()
dayanara, stai mai lelax si lasa fixurile, ce sa se intample? tot e perfect, capisci? vei avea nastere usoara si bebelina de nota 10, asa trebuie plecat la drum.
Rebiana, cat ma bucur pentru tine!!!! hai ca mai e putin,a ai rezistat tu eroic si sigur va fi si nasterea ok.
astero, deci te cam pregatesti, nu? he he he vine martisorul!!!!! AMR usor si nastere usoara!
Ina esti bine? obo? cum puteti fetelor sa mai mergeti la servici? Eu una ma tot gandesc la voi! sa aveti putere si sa nu va extenuati!
Jasmine tinem pumnii si noi sa mai stea bebe la burtica!
castelana fericita
34+ 
CoriMami spune:
Annya, cat ai dat pe Chicco Trio enjoy? ca si pe mine ma bate un gand...
Multumesc
37S
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
castelanaC spune:
Ella, hai ca parca vad ca primesti de ziua mamei cadou frumos!
Bebe geo e cavaler si iti aduce floricele direct!
oanaiacovita, bun venit acasa!!!!!!!!!!!! bebe Eric mancacios si tu sa ai laptic. recuperare usoara!![]()
Gabihila aai vazut ca fata creste? sa nu te mai stresezi, tu devi talie de viespe si ea sa vezi ce domnisoara se face!![]()
cori mamy ce faci la ora asta pe net? stai in pat si incearca sa mai dormi!![]()
Freedelio, cat ai zis tu ca nasti mai devreme si uite ca ai ajuns la final, ai fi crezut? cumnata mea saraca in presaptamana nasterii a mesr pe jos peste 15 km, cadea lata si bebelina nica, a venit cand a vrut ea. ai grija de tine!
jeni ai marea intalnire, saraca de tine, se "citea" ca ai emotii, o sa fie bine, noi tinem pumnii aici stransi si cantam:
Hai Jeni!!!!!!
fetele eu una nici pana acum nu am luat carucior, mama lui, sotul vrea unul eu altul sa vedem care va iesi pana la urma.
in plus nici cadita nu am luat, cred ca doar astea mai sunt de
luat ca si cumparatura mare.
eu sunt fericita, am camasa de noapte, am gasit in fine sa nu mai fiu cu butucii la vedere, ieri mi-au trimis de la clinica si catalog cu camere salon, sa-mi aleg, zici ca plec in vacanta. Sotul mi-a zis ca-s fraiera ca eu tot pe cea mai ieftina o ieu, macar sa profit de conditiile din tara asta, in Europa canci...cica. vedem, nu prea sunt eu asa pretioasa, dar cine stie poate ma fac...![]()
castelana fericita
34+ 
castelanaC spune:
Draga Vladimirescu, m-am tot gandit la tine, la Ioanaa28, si la voi in general...
E greu si foarte dificil sa pastrezi o atmosfera de "lapte si miere" in casa sa nu vada copilul, el desigur trebuie protejat, dar apoi daca se intampla ceva, al ce intelege?
Nu cred ca exista reguli sau retete fixe, totusi o decenta in a auzi el tot da, cu asta sunt de acord.
Dar ceva din realitatea prezenta in familie trebuie sa stie si el, in maniera soft evident. Daca-l afecteaza... aici cred ca este o interdependenta cu ce fel de copil e mai sensibil sau nu, cu cat este expus, cu ce fel de comportant au parintii in general, nu doar in situatia conflictuala.
Acum este mai delicat la voi, nu este doar baietelul mare ci si cel mic ce vine. Implicatiile emotionate ale mamei sunt mult crescute exponential. Pe voi dragelor pica tot greul, trebuie sa-l protejati si pe noul venit, pe cel mare, pe voi sa fiti sanatoase si sa aveti putere sa zambiti de dragul lor.
Mi-a placut postarea ta Vladi, cum ai descris ca dormeai cu baietii tai strans imbratisati de tine.
o imagine plina de candoare, caldura si frumusete!
Sa nu va ascundeti sa va "revarsati" sentimentele asupra copiilor vostrii, va ajuta sa treceti mai usor peste tot.
Eu cred ca fiecare cuplu are momente de panica si de cumpana, cica femeile sunt cele mai experte in dezamorsarea tensiunilor, dar pana cand uneori. Sa va dea Dumnezeu putere dragele mele si intelepciune sa treceti peste prezentul asta care nu-i asa roz, dar pentru voi e albastru ca vine baiatullllllllll nr 2 si sa vedeti cum va bucura noua viata.
Imi cer scuze ca mi-am permis sa va scriu despre problemele voastre.
dar nici nu pot sta asa departe (unde sunt) si sa accept ca-s de vina hormonii de sarcina...
nu e ca nu-s dar totusi noi suportam atatea si fizic si psihic si ei sa ne supere (nu zic mai mult) chiar unde si cand doare mai tare?
sa fiti tari si sa aveti grija de voi!
papati bine (Vladi ai si slabit, cred ca si cu pipa tot amica ai ramas...
), incercati sa dormiti, luati vitamine, ceva sa va asigure necesarul de elemente importante in perioada asta si nu uitati nici momentele frumoase ce v-au facut sa stati langa sotul vostru pana acum, poate mai bine le scrieti cand va vin in minte.
Intr-un cuvand alimentati-va cu cuvinte si amintiri frumoase, cresti-va un ambient bun ca doar va pregatiti sa fiti a 2-a oara mame!
fetelor va pup
si scuze ca eu o novice in materie mi-am permis sa-mi dau cu parerea.

Doamne Ajuta sa fie bine la toata lumea!
castelana fericita
34+ 
dayanara spune:
oana si eric bine.ati venit acasa! ma bucur ca bebe e mancacios, mami
rebiana si eu ma uit dupa lorex :) stiam ca si la noi la odisee, in afara de asta i.am vazut si pozele de iti taie aerul 
gaby ma bucur a joy a luat bine in greutate, acum esti linistita
annya sunt sigura ca e frumos caruciorul, asa a avut o prietena de.a mea, tot chicco enjoy, rosu un pic si restul era din material gen de blugi , de jeans ma rog :)
cori daca doctora a spus a ca nu.s probleme si tu vrei naturala, poti incerca, in caz ca bebe nu coboara, sigur iti vor face ceza pana la urma
castelana sa porti sanatoasa camasa!
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:

Hai Jeni!

nastere usoara si recuperare rapida alaturi de tamara
roxana
35
silvana aroa si