Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am revenit!si pe mine m-ai speriat cu colicile. la primul baiat colicii au aparut din maternitate si erau puternici de prima data, dar la piticul astlalt au aparut la 2 sapt, prima data maraia dar statea singur si din ce in pana acu sta numai in brate, plange. cred ca o sa ma apuc iar de fumat. simt uneori ca am nevoie de o tigara, dar nu as vrea sa ma apuc iar cat timp alaptez.....
cristies sper azi sau maine sa reusesc si eu sa pun poze nu stiu cand e termenul limita.
am incercat mai devreme sa dorm cu el... de unde frate a inceput a marai, vecina de la 4 a dat drumul la muzica ca la baieram..... acu cred ca o sa-mi doarma puiul vreao ora ca de.... mie mia sarit somnul... deja imi beau cafeluta slaba de dupa masa. mamici voi reusiti sa dormiti in pranz cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

beey, io nu vreau sa ne mutam pe 1!! ce, ne dau ashtia afara daca prelungim odiseea cateva zile, pana nasc fetele??
predam mesaju cu stafeta cu tot pe 28, ca e oficial randul iepurasilor si asa e frumos, dar incepem la "Primele 365 zile din viata unei comori"...cand sunntem gata, cu totzi pufii in brate...

Ema nu a dormit de azi dimi de la 6 DELOC! e prima zi....o fi virusu' ?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am primit SMS de la Ioana_fota cum ca se intoarce astazi acasa de la spital, tot in varianta 2 in 1! Ma bucur ca e ok si bebelusa e hotarata sa mai astepte pt ca e in binele ei!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

DECENUELA, nu stiu ce zici tu de kile, dar ai o fata de holiud, mama!oki de Liz Taylor (d-astea mai fresh nu stiu cu oki d-ashtia), buze de Jolie, cred si io ca sufera tati de jiji ca nu te prinde la inghesuiala. bafta in we

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

lucia, eu am avut o modificare a lohiilor cum spui tu dupa ce am stat in frig, la vreo doua saptamani de la nastere. Am sunat dr si mi-a dat tratament. Totusi, daca nu te doare nimic si scurgerea nu e importanta cantitativ, nu cred ca ai motive de ingrijorare.

elefantica felicitari pt alaptatul de azi!

arwen, imi pare rau ca a trebuit sa va schmbati planurile, sunt sigura ca o sa iasa bine si asa!

roxy, si a mea a dormit mult ieri dupa-amiaza, dar noaptea n-a dormit mai prost decat de obicei. Adica prost, dar la fel. Oricum eu ma bucur ca se trezeste des, pt ca papa si (sper eu) ia in greutate. La voi cum a fost?

oani, xela, miremia, felicitari pentru cresterea din prima luna! miremia, te asteptam cu vesti bune de la dr, sa nu fie probleme cu clavicula bebelinei!

alecsa, felicitari speciale pentru voi, sper sa puteti veni acasa cat mai repede!

plateea, ziceai de compresele multi mam, am cumparat eu, dar la mine n-au avut un efect spectaculos, sa nu-ti para rau. Imi pare rau ca a trebuit sa renunti la drum.

alicredo, am citit povestea nasterii, foarte detaliata, am trait momentele alaturi de tine.

cristies, ai PM.

miri mik, multumim pt sfaturi!

cris.d, onitza, of, sanatate multa!

lorex, super, o sa ai o martisoara! De acord cu propunerile!

myky, bine ai venit!

decenuela, esti simpatica tare, imi plac postarile tale de numa'!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Daca s-a stabilit ce s-a stabilit si ca a dat Doamne Doamne de am facut si eu curat in baie (fara legatura) - zic ca n-ar fi rau sa prelungim termenul pentru fotografii pana marti 2 Martie. Si daca tot suntem in prelungiri la odisee o asteptam si pe Lorex acasa cu o poza frumusica a Bobitzei. De acord everybody?

Sau vreti sa fie termenul 28febr si sa aveti martisor electronic?

Cum ar fi mai bine?

Buna ideea cu scrisul pe prima pagina. Merci Decenuela! Myky, pls nu vorbi de tigari in casa ... nefumatorului. Mai am patru luni si implinesc un an de cand nu mai fumez...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

LOREX, de acord cu orice faci si ca te ocupi.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Am primit SMS de la Ioana_fota cum ca se intoarce astazi acasa de la spital, tot in varianta 2 in 1! Ma bucur ca e ok si bebelusa e hotarata sa mai astepte pt ca e in binele ei!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Ma bucur pentru ele, bravo! Rebiana, multumim pentru veste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DECENUELA, nu stiu ce zici tu de kile, dar ai o fata de holiud, mama!oki de Liz Taylor (d-astea mai fresh nu stiu cu oki d-ashtia), buze de Jolie, cred si io ca sufera tati de jiji ca nu te prinde la inghesuiala. bafta in we

poze

povestea noastra

Subscriu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

beey, io nu vreau sa ne mutam pe 1!! ce, ne dau ashtia afara daca prelungim odiseea cateva zile, pana nasc fetele??
predam mesaju cu stafeta cu tot pe 28, ca e oficial randul iepurasilor si asa e frumos, dar incepem la "Primele 365 zile din viata unei comori"...cand sunntem gata, cu totzi pufii in brate...

Ema nu a dormit de azi dimi de la 6 DELOC! e prima zi....o fi virusu' ?

poze

povestea noastra

cris.d, de acord cu tine!

Despre Ema, poate n-a luat virusul si nu vrea decat sa doarma bine la noapte. Sper ca nu te mai doare capul.

Mergi la inceput