Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elefantsica, chris, xela, cu mare drag:) daca aveti itnrebari nu ezitati sa veniti pe la noi prin odisee:) fetele va ajuta cu drag. fu o adevarata cruciada cu alaptatul si la noi, dar nah, eu cum sunt la al treilea, si am avut bafta de o moasa (pe care si acum o mai solicit cand avem diverse probleme) absolut fenomenala, parca parca sunt mai detasata. desi... si eu ma enervez, si eu sunt epuizata si terminata si ce vreti:)

nu mai tin minte cine intreba, dar colicile se intensifica intr-adevarpe la 3 luni si dispar, daca avei bafta pe la 6. la 3 luni incep sa faca partsuri "adevarate" si pana ies alea... mama mama... daca-i puneti pe burtica o sa le placa enorm.

elefantsica, suptul daca e de confort il poti inlocui cu o suzeta pur si sipmlu. nu va fie frica de ea. eu m-am opus la primul, i-am dat-o celui de-al doilea si fu mult mai bine. face minuni, mai ales ca aveti in magazin dintr-alea contra colicilor. insa incercati sa observati care le plac mai mult. ca idee, al doilea e fan de suzi aplatizata pe o parte si musai din latex. latex sau silicon... e o diferenta enorma la textura:)

inca un truc pt pusul in pat, de la 8 saptamani poate incepe "dresajul" cu somnul in pat singurel. bebe stie deja ce e ziua si ce e noaptea. de la 8 sapt in sus creierul percepe ritmurile si se pot educa. depinde de fiecare dintre voi pt ce optati (somnul e un subiect foarte sensibil exact ca alaptatul) dar daca va decideti ca bebe trebuie sa doarma singur in patul lui si camera lui, acum e momentul. va costa 3 nopti albe cu plansete infioratoare, cu cele mai lungi minute pe ceas, dar....eforturile va vor fi rasplatite. si iertati cuvantul dresaj... din pacate asta este, un fel de conditionare nocturna indispensabila (zic eu) unui somn odihnitor pe mai tarziu. va recomand o carte "somnul, visele si copilul" de marie thirion...un fel de biblie a somnului pt copii...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex...perfect de acord multumim ca te ocupi

eu am terminat treaba,ar mai fi baia si ceva de calcat,dar las pe maine,oricum akm tre' sa se trezeasca printesa si vine baiatul cel mare ... so...nu stiu knd ne mai citim k vor sta ei la calculator(dar mai va vizitez...nu pierd eu akm cu predarea stafetei,zic asta ptr ca el pleaca de la noi duminica seara )

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Pai tare harnicutza esti Lorex.....eu personal as avea o singura adaugire ... la bebelina mea ...s-a nascut la 39 sapt si 4 zile si a avut 51 cm, iar la ora ...e vina mea aici ...cand am dat msj-ul andre_linei am scris 19.23, pe urma am vazut pe foaie de iesire din spital ca scria 19.22, acum nu ca ar conta un min in plus sau in minus ...aaa..si ca sa iti fie mai usor ...suntem nascute pe 28 ian ...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Pai tare harnicutza esti Lorex.....eu personal as avea o singura adaugire ... la bebelina mea ...s-a nascut la 39 sapt si 4 zile si a avut 51 cm, iar la ora ...e vina mea aici ...cand am dat msj-ul andre_linei am scris 19.23, pe urma am vazut pe foaie de iesire din spital ca scria 19.22, acum nu ca ar conta un min in plus sau in minus ...aaa..si ca sa iti fie mai usor ...suntem nascute pe 28 ian ...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELEFANTICA, multumesc de link. CRISTIES si tie multumesc ca "mi-ai deschis ochii"..ca tare inchisi ii mai am de la noptile albe.

Ma intreba cineva daca la Paul am patit la fel cu sanii...NU!!!! La PAul alaptatul a decurs super bine...nu stiu ce s-a intamplat de data asta.

Si Paul a fost pus sa doarma in patutul lui pt ca tati a tinut f mult la intimitatea cuplului si a spus un "nu" hotarat cand i=am propus sa doarma bebe cu noi in pat...fapt pt care, Paul acum doarme atat de bine singur ca noaptea daca te furisezi la el in pat, si el dormind profund, prin somn, te impinge cu picioarele sa ramana singur, nu suporta sa daorma cu cineva. LA fel vom proceda si cu Danutz, va dormi la el in patutz, asa e cel mai bine, se odihneste toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

elefantsica, chris, xela, cu mare drag:) daca aveti itnrebari nu ezitati sa veniti pe la noi prin odisee:) fetele va ajuta cu drag. fu o adevarata cruciada cu alaptatul si la noi, dar nah, eu cum sunt la al treilea, si am avut bafta de o moasa (pe care si acum o mai solicit cand avem diverse probleme) absolut fenomenala, parca parca sunt mai detasata. desi... si eu ma enervez, si eu sunt epuizata si terminata si ce vreti:)

nu mai tin minte cine intreba, dar colicile se intensifica intr-adevarpe la 3 luni si dispar, daca avei bafta pe la 6. la 3 luni incep sa faca partsuri "adevarate" si pana ies alea... mama mama... daca-i puneti pe burtica o sa le placa enorm.

elefantsica, suptul daca e de confort il poti inlocui cu o suzeta pur si sipmlu. nu va fie frica de ea. eu m-am opus la primul, i-am dat-o celui de-al doilea si fu mult mai bine. face minuni, mai ales ca aveti in magazin dintr-alea contra colicilor. insa incercati sa observati care le plac mai mult. ca idee, al doilea e fan de suzi aplatizata pe o parte si musai din latex. latex sau silicon... e o diferenta enorma la textura:)

inca un truc pt pusul in pat, de la 8 saptamani poate incepe "dresajul" cu somnul in pat singurel. bebe stie deja ce e ziua si ce e noaptea. de la 8 sapt in sus creierul percepe ritmurile si se pot educa. depinde de fiecare dintre voi pt ce optati (somnul e un subiect foarte sensibil exact ca alaptatul) dar daca va decideti ca bebe trebuie sa doarma singur in patul lui si camera lui, acum e momentul. va costa 3 nopti albe cu plansete infioratoare, cu cele mai lungi minute pe ceas, dar....eforturile va vor fi rasplatite. si iertati cuvantul dresaj... din pacate asta este, un fel de conditionare nocturna indispensabila (zic eu) unui somn odihnitor pe mai tarziu. va recomand o carte "somnul, visele si copilul" de marie thirion...un fel de biblie a somnului pt copii...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

multumim mult de sfsturi.....pe mine m-ai terminat la capitolul...colici...ADICATELEA ABIA DE ACUM INCEP??????????? POATE SA FIE SI MAI RAU????? IOI

si cu somnul...e jale...cica am renuntat la dormitor in care nu intra patutz de copil decat daca inlocuim patul actual cu o canapea. el acu doarme pe pat..pe o paturica...nu mai vrea in cos....io fug noaptea dupa ce adoarme...ma intind langa el si adoarme cu tt in gura...of...o sa fie cam greu

unde gasim samburi de cirese..tre sa ne inarmam cu de toate

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

lorex...de acord cu tine...as mai sugera sa punem si link-uri cu muzica pt calmat bb....evental ginastica pt mamicile...piele si os ca mine...fa cat mai potzi vb lui cristies...si multumim, esti o dragutza

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

cristies...sugerez sa scrii mare pe prima pag mesajul cu pozele pt album si tu hot pana cand le primesti..poate nu toate mamicile citesc din urma ca sa fie la curent,,,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lorex multumim pt initiativa!
Decenuela saculet cu samburi de cirese am luat eu de la DM din Real (citisem de la Andre-lina ca exista). Noi nu ne chinuim prea tare cu colicii deocamdata asa ca nu l-am testat, insa pe el scrie ca trebuie incalzit la microunde la 140 de grade. Daca l-a folosit cineva sa-mi spuna si mie cat e de sigur ca n-as vrea sa fac rau copilului.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Lorex sunt
Lucrez la prima pagina, dar nu o sa salvez inca aici, o salvez la mine in calc si cand trecem la scutece doar ii dau copy-paste!
Decenuela, buna ideea ta,am notat-o, orice sughestie e binevenita!

Mergi la inceput