Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
mariucasara spune:
Neatza!
plateea
Eu nu am ceva real de care sa ma plang. Doar chestii mici, neimportante, in rest totul e in capul meu. Cred ca din cauza problemelor din timpul sarcinii, mi s-a obisnuit neuronul ala mic si blond sa isi faca 1000 de griji si scenarii sumbre, asa ca acum nu pricepe ca bebe e sanatos, voinic, creste, si inca imi trec toate tampeniile prin cap.
Cristies
Acum ma uit pe mail daca e cartea.
mamidepuiuti la un google rapid se pare ca taxa de habitat e o taxa locala. Nu e in toate orasele. 
Azi mergem si noi la medic in special sa il masoare pe Maria-sa, ca de cantarit il cantaresc eu de 2 ori pe saptamana.
Dam si de baut ca azi implinim o lunita.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
xela_07 spune:
mamidepuiuti - aleg si eu o
ca de cand am vazut ca nu-l afecteaza pe pici ma rasfat in fiecare dimineata.
Si peste mine a venit Andreea azi noapte ca cica sa doarma si ea cu mama si prin urmare m-am trezit pe la 12 cand s-a trezit Cristi ca nu mai puteam de cald ca se bagase mandra in mine si e ca o sobitza.
decenuela - eu cred ca Jiji a domit mai linistit de la siecsul vostru
, ia incearca si in seara asta si zi si aici Dom'le sa stim sa schimbam rabdacolul
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
mariucasara spune:
Carmita
Abia astept nora! Am vazut mamica si sigur o sa fie o frumoasa.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo cris_mario....noi am intrebat ..noi am raspus...deci pana la urma cum se face cu mutatul postarilor? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
asa e

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
danyelana spune:
Neata fetili, 
Decenuela si Mamidepuiuti, merci pt cafea ca am mare nevoie. Sunt zombi ca Arthur a dormit azi-noapte numai la tzatzi si eu va dati seama cum am dormit.......cu grija si mai mult treaza. Da las'ca trece. Cum zicea cineva aici "primii 18 ani sunt grei"
Pana acum Arthur nu a dormit deloc in patut la el dar azi-noapte a fost si mai si.... numai mufat....
Miri, ai dreptate cu obisnuitul in patut si cu plansul trei nopti, ne-a spus si tipa de la ONE dar iti dai seama ca Jean-Marie nu ar accepta. Dupa ce a plecat data trecuta infirmiera de la noi a zis ca el nu poate sa fie asa barbar cu baiatul.
Ieri dupa-masa am dus-o pe mami la aeroport si am revenit tarziu si obositi si de aia nu am mai intrat. 
Decenuela, frumos din partea lui Jiji ca v-a lasat sa feceti siecs. Sa va fie de bine. 
Plateea, mult curaj ca sa rezisti in "cuibul de viespi" 
Carmenut, deci asa cu Lorena se lasa asteptata.
Lasa ca mai e putin si vine si nu te vei mai satura de ea
Pupici si profita de ultimul week-end in doi. 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
mariucasara, Laaaaaa muuulte lunite!
sa fiti sanatosi cu totii, si sa treaca repede uratele de ganduri sumbre.
danyelana...
dulce!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
danyelana spune:
Mariucasara, la cat mai multe lunitze pt Sebi. 

Cristies, am pus si noi o poza pt colaj 
Larisel, merci pt sfaturile legate de costipatie.
Stii cumva daca sunt valabile pt toti bebelushi sau doar cei cu LP, sau san sau combinat. 
Merci 
Cris.d, cum se mai simte Ana? Ai reusit sa dormi? 
mamicii curajoase. 
pozele mele
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui alicredo fetele am luat fiecare mesaj in parte si l-am postat acolo la semnatura.sper ca nu va suparati Daca vrea careva sa sterg mesajul sa imi spuna..Chiar vreau sa va am langa mine si peste ani.Multumesc ptr toate gandurile bune si ptr rabdarea cu care ati citit povestea, mai ales ca stiu cum e sa fii mamica, sa nu-ti ajunga timpul, sau graviduta pe ultima suta de metri! Sunteti minunate! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ptr voiCris_mario poate reusesti si tu ceva de genul.Eu nu vreau sa pierd mesajele ca mi-s dragi. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
super tare
,dar cum sa le duc akl mesajele,cu copy/paste..k dk dau reply imi deschide aici pag,nu akl 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui decenuela NEATZA FETILI,,,LA CAFEA VA ROG... AM OVESTE BUNA .... MI-A DAT VOIE JIJI SA FACEM SIECS.....DORMIT..FACUT...TERMINAT...TREZIT...CA PE CEAS DOMLE. cum mai stati la cap constipatie? io nu mai stiu ce sa fac.... jiji a fost mai cumintel...colicii au fost mai blanzi in noaptea asta... trimit mesajul...moare bateria Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |

felicitari!!!

Andreea
o printesa grabita...
danyelana spune:
Lorex, eu sunt de acord cu toate modificarile pe care le faci tu pe prima pagina.
fata tehnicutza si Bobitza-Martisoara. 

pozele mele
Charles Baudelaire