Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele...cafea,suc sau laptic? pt fetele virusate avem ceiut cu lamaie...

cum a dormit lumea? la noi radu a vrut sa doarma cu mine si cu alex... asa ca la ora 1 inca eram treaza...... dupa care am cazut la datorie pana la 6 .20 cand a papat alex

micki_mica esti totala cu " spin de patut si dragoste netarmurita de brate" ...asa face alex cand sta cu buni...... cu mine stie ca nu-i merge tot timpul si sta si in patut dar ma tot boscorodeste ...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

NEATZA FETILI,,,LA CAFEA VA ROG...

AM OVESTE BUNA .... MI-A DAT VOIE JIJI SA FACEM SIECS.....DORMIT..FACUT...TERMINAT...TREZIT...CA PE CEAS DOMLE.

cum mai stati la cap constipatie? io nu mai stiu ce sa fac....

jiji a fost mai cumintel...colicii au fost mai blanzi in noaptea asta...

trimit mesajul...moare bateria

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

felicitari,JIJI!!!

BTW...cum "iti moare bateria" ?????acum ,dupa ce ati prestat? ar trebui acum sa ai 2 duracell...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

greu rau cu 3 copii...offf
tipa,tip si eu la ei...unul vrea aia,unul aia....oooffffffffff ...vreau doar sa dorm...cer prea muult???? i-am facut baitza,mi-am facut si eu,pe baieti ii spala tati,pap si am duc in pat,sper sa dorm la noapte
va pup,ne citim maine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

sper ca ai reusit sa te odihnesti azi noapte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

bre.. ori e viata mea o telenovela, ori sunt eu tampita...
i-am aratat sotului link-ul cu alaptatul al fetei de la clopotei, si concluzia lui a fost ca "aaa... deci copilul nu ar colici, ii e doar foame... crezi ca nu-i ajungeeeee?"
soacra e ofticata si daca nu fac cum zice ea pune bot si nu mai vb neam cu mine. "her way or the high way!", socrul zice "pe la spate" sa ii dau ignore. taica-miu are un stres major daca am vb "acum!" cu dr, pt un examen pe care o sa il dau cel mai devreme in mai, iar maica-mea, e GELOASA... "pe bune!" pe copil, ca "ea nu mai apuca sa vb cu mine, sa barfim ca alta data,, ca din cauza lui sunt palida si slaba! (69 kg), ca o fi el copil, da pe ea de mine o intereseaza ca eu sunt a ei...".

m-am tacanit eu, sau asta nu e viata? cum Doamne iarta-ma sa nu te ia pandaliile???

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

tu nu esti tampita!...ceilalti in schimb,concureaza cu succes pt podiumul tampitilor,din pacate...... noi suntem aici pt tine ,macar putin suport moral sa ai si tu...

e buna ideea cu cris d. sa mearga la schimb de mame la tine ...... ce zici,cris d. ? dresura face cu ei!

Mergi la inceput

carmita ,vei avea si tu martisor viu?

larisel mama,ce spui tu acolo? TAXA PE HABITAT? ce e asta? si trebuie raportata in 30 de zilela fisc altfel te amandeaza? ... poi eu nu am "raportat" nimic,iar fii-miu are mai mult de 30 de zile... is buna de plata?

cris d. ,onitza cum a fost noaptea? cum se simt copiii? dar voi? multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza!

nu am apucat sa citesc, dar am apucat sa scriu....mult de vreo ora. deeeci, CRIS MARIO SI PLATEEA, AVETI PM!!

merg sa pap si apoi citesc.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

buna mamici de pufuleti!
Pentru colici medicul pediatru mi-a recomandat ca dupa fiecare masa din timpul zilei sa-i dau copilului alternativ bonnisan 5-10picaturi,debridat 1ml(piciul meu are o luna si 4,250gr.) si ceai Babydrink sau Babycalm dat cu lingurita.La noi a functionat!Deci,dupa fiecare masa ii dati de fiecare data altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata asa, pe fuga!
azi tre' sa termin povestea nasterii... daca oi reusi, plus alte mici trebusoare (a se citi perierea orgoliilor a 4 bunici, 2 nasi), plus bbTo , plus ca poate reusesc azi sa pap macar de 2 ori. ieri de ex, ca in fiecare zi, de altfel... daca va imaginati, la cati "binevoitori" am in jurul meu, am reusit sa mananc o singura data. plus 5 masline si o felie de cascaval, plus ceva dulce...

asa ca va ofer bun bun niste cornulete din foietaj, umplute cu muuult rahat (pe principiul rahat cu cornulete), acoperite cu nesanatos de mult zahar praf...

nu am retinut f mult, decat ca

miri_mik... te asteptam mai des pe la noi, sunt atat de valoroase postarile tale...

mamidepuiuti... saru-mana!

carmita... chiar ar fi mumos sa nasti in aceeasi zi cu lorex. 1 martie suna asa frumos...

micki_mica.. bine ai revenit, draga mea. imi fuse un dor teribil de tine. ma bucur ca sunteti ok, si sper ca pana acum ai uitat toate grijile si supararea si tratamentul din timpul sarcinii...

trimit, si mai revin. sunt prin zona!

Mergi la inceput

AAA, sunt nelamurita de 2 treburi...

1. larisel, ce fisc, ce taxa??? bre... ma bagati in boale...

2. decenuela... fir-ai tu sa fii, gheorghita... te lauzi asa... cu nerusinare ... vreaaau si iooooo!!!

Mergi la inceput

cris.d... mi-or dat lacrimile...
deci tu ai inceput acum, ceea ce o sa patesc vreo 3 zile incepand de acum...
vai, mie!

Mergi la inceput