Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
cris.d....ravneam la ele de ieri....la amiaza le-am fc si acu le-am umplut si bagat la cuptor....la ora astsa..imi fac deja siesta. din nefericire stau intr-o gars pe care am fc cu 2 camere. bucataria e in camera de zi un fel de open space...asa ca jiji e cu mine tot timpul...si pt ca moare fara mine...facut 2 clatite fuga p;up la el..si tot asa ..daca el nu doarme...
plateea...fluturasii aia ain tai swunt toti viespe? lasa ca si ai mei...ma plang ca pe mort..of ce obosita esti...iar tatsa tot ma intr de dosarul de alocatie..etc..ceilalti bunici au net si vor in fiecare seara dsa-l vada pe jiji...nu se vede ridica-0l..mai la stanga..asa, asa...ooo ce frumos plange....dar nu zic hai inchide si nu mai stresati bb. doamne noroc ca sunt singura si nu ma freaca nimeni la icre..scuzati exprimarea dar m-am saturat de astia de-si dau cu parerea....cum se creste copilul altuia...
alicredo..da cata povestea...ne-ai tinut in suspans
of cred ca mi-s fost sete aseara cat alaptam si...n-am av apa langa mine si-mi iese herpes. cu ce trece?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cristies spune:
Lorex, ai pm.
Decenuela, m-ai distrat cu "ce frumos plange".
Plateea, no comment.
Miemia, cum rezolvati problema?
Ioana, sanatate si cumintenie!
Mariucasara, am o carte despre depressiile pp. Nu stiu daca e pe mailul comun.. o caut.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
esti o scumpa! o sa fie bine1 o sa vezi! Dumnezeu e sus si vede si ne da putere sa ducem multe si sa trecem cu bine peste. deci si tu stii cum e sa convietuiesti cu un berbec,ha? ![]() nikole multumim ptr aprecieri. cum asi putea eu sa trec ce ati postat voi referitor la povestea noastra acolo la nastere...unde am trecut-o ulterior? ne-ati scris asa de frumos incat e pacat sa pierd ce ati scris singura varianta e cu copi paste? si sa le postez eu? ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
si eu ma intrbam cum sa fac asta,ptr ca multe fete au citit povestea aici si nu au mai facut aprecieri akl la nasterea unuei stele

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
greu rau cu 3 copii...offf

tipa,tip si eu la ei...unul vrea aia,unul aia....oooffffffffff
...vreau doar sa dorm...cer prea muult???? i-am facut baitza,mi-am facut si eu,pe baieti ii spala tati,pap si am duc in pat,sper sa dorm la noapte 
va pup,ne citim maine
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
miremia spune:
Mamidepuiuti nu ne-a zis nimeni nimic. Doctorul a spus ca este posibil ca ei sa nu-si fi dat seama si ca a fost mult mai bine ca s-a fracturat clavicula, caci se putea intampla ceva mai nasol cu un nerv al bratului.
Elefantica micuta este bine acum, nu o doare.
Cristies mi-a spus doctorul ca o sa se repare singura...adica in timp o sa ii dispara "umflatura" (am uitat termenul medical
). O sa merg cu ea sa-i fac si o ecografie la clavicula si eventual una la sold. Spunea domnul doctor ca e bine de facut si ca in curand o sa devina obligatorie la nastere. Si mi-a mai spus sa nu oblig copilul cu nimic...daca ea vrea sa stea cracanata ca o broasca asa sa o las, sa nu cumva sa o infas si sa nu o pun in premergator.
Mirela
fericita de Mara Ioana
onitza spune:
Cuscra, zau ca azi ma gandeam la tine cum rezisti cu 3 copii.
Capul sus, e doar o perioada, cand va mai creste si printesa, iti va fi mai usor, acum e si oboseala care isi spune cuvantul din cauza noptilor nedormite. La fel imi doresc si eu cel mai mult, sa reusesc sa dorm o noapte legata, dar da, deocamdata clar cer prea mult....as putea doar in eventualitatea in care i-as "imprumuta" tzatzele lui tati sa ii dea el sa pape mesele de peste noapte.
CRIS, rabdacolul la tine e clar echivalentul Infancolului in cazul lui Danutz, adica nu ajuta la nimik...asa caaaaaa...iti propun sa mergi la o sedinta de inot! Garantat te vei relaxa si te vei simti alt om! Sau masaj...sau pur si simplu somn. Ceva trebuie sa faci si pentru tine, sa simti ca iesi din rutina. Te oboseste alaptatul, Ema care imi amintesc eu (sper sanu gresesc) ca nu a mai dormit de la 6 dim pana la pranz, Ana care vrea si ea atentie plus alte detalii casnice care te doboara. Om esti si tu!!! Incearca sa te odihnesti ami mult, cheama pe mama ta! EU am avut-o o sapt la mine si zau ca a contat....da, ma trezeam eu noptile si stateam cu bebe dar ea imi gatea ziua de ex si mi=l culca pe paul seara, cu tot ritualul de spus poveste, pupat, iar wc, iar mi=e sete si alte rasfaturi.
In noaptea asta vine tati acasa!!!! Uraaaaaa!!!!!!!! SUnt happy!!!!!
Abia astept! ![]()
plateea spune:
cris_mario... trebuie sa iti fie groaznic de greu!
spor la dormit, sper sa i o noapte linistita!
mariucasara... sper ca e doar o pasa mai nasoala. pe mine ma ajuta grozav sa ma plang pe forum. imi spun si eu naduful, si ma racoresc, chiar daca uneori va plictisec. dar... decat in casa asta de nebuni, mai bine arunc porumbeii pe forum. poti sa incerci. poate terapia asta te-ar ajuta si pe tine cat de cat!
dulce!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
DECI DACA BEA IAR IMI TRAGE CLAPA NU MAI VB CU EA IN VECI SI PURURI!!!! AM ZIS!! BEA!! DACA NU TE AUD COMENTAND NUSH CE-TI FAC!! VREI SA NE CERTAM? .. si iar ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
no...

mami.
...cu ce am gresit?
de ce strigi la mine??
bea e de vina! si tu te descarci pe mine.
..dar daca asta iti face bine...hai striga,...urla...eu sunt umarul pe care poti plange daca ai nevoie
...numa nu ma bate...mi-ai cerut prietenia....eu ti-am dat-o iar acum vrei sa ne certam?

ptr tine!din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
decenuela...
multumim...mii se umple sufletul de bucurie cand vad ca e citita povestea![]()
cris_mario....noi am intrebat ..noi am raspus...deci pana la urma cum se face cu mutatul postarilor?
plateea mama ei de telenovela! be strong!
ce pot sa mai zic si eu.In 8 martie plecam in tara si parca vad ca o sa am in jur o gramada de femei binevoitoare
mai citesc si eu ce va ziceti voi...ca sa ma documentez sa fiu la punct cu toate pe cand ajung ca sa le pot da replici![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
carmita_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea cris_mario... trebuie sa iti fie groaznic de greu! spor la dormit, sper sa i o noapte linistita! mariucasara... sper ca e doar o pasa mai nasoala. pe mine ma ajuta grozav sa ma plang pe forum. imi spun si eu naduful, si ma racoresc, chiar daca uneori va plictisec. dar... decat in casa asta de nebuni, mai bine arunc porumbeii pe forum. poti sa incerci. poate terapia asta te-ar ajuta si pe tine cat de cat! ![]() dulce!Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Plateeuta imi pare rau ca esti dezamagita de faptul ca ti s-a anulat excursia si asta ca asta, pentru ca e trecatoare. Eu te declar in mod oficial eroina, pentru ca reusesti sa rezisti in mediul ala

Lorexule raportez: nu am nascut si s-ar putea sa am si o martisoara
ar fi tare sa nastem in aceeasi zi. Ce zici de asta? 
Azi am fost la control dimi la 9, am intrat dupa o ora si ceva de asteptat, m-au tinut acolo sa o monitorizeze pe Lorena, inimioara, miscarile.. in fine mi-a zis tanti moasa de vreo 5 ori muy bien.. Dupa care am iesit si am mai asteptat ceva pana am intrat sa-mi fac controlul medical, adica eco. Si aici toate bune si frumoase, cantarim 3440g aproximativ desigur. Si ar fi o problema ca moasa mi-a luat secretie si din fata si din spate
Si in legatura cu prima pagina, nu-ti face problema, ca si eu am remarcat ca exista anumite erori, care nu depind de noi, asa ca fata tehnicuta draga nu te mai stresa atat

Mariucasara

cheer up ca-ti vine nora zilele astea, e un motiv de fericire doar, nu? Mikule da, mult a fost, putin a ramas. Mari sanse sa fi avut Murillo dreptate, 28 februarie, ar fi tare sa nasc chiar de ziua lui Brunotje

Danyelana lasa ca vine si Lorena

Am tot vrut sa scriu pana acum, dar am fost centralista azi
Ma bag sa mai citesc din urma si revin, in special vreau sa citesc povestea nasterii a lui Alicredo.
40+
Lorenaam intrat in prelungiri..
Mello motanelul iubit

..
si iar