Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
cine ma poate ajuta cu linkuri muzica relaxare bb si gimnastica mamici (pana acum nu prea am fost interesata prea mult de aceste aspecte
), pentru prima pagina am doar doua trei linkuri - ASTEPT PROPUNERI PE PM!!!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SorinaF Fetelor....pe webshots e un album special in care sa punem pozele pt colaj??? Ca eu nu-l gasesc.. Am pus 3 pozici intr-un album facut de mine. ![]() de Luca Stefan |
da, iti trimit PM
_
Bobitza
miri_mik spune:
lia, incearca masajul pe burtica: pui bebe pe spate. palmele una langa alta pe burtica lui, degetele deschise in evantai. mana dreapta lejer mai jos decat cea stanga. incepi o miscare circulara cu mana dreapta ins ensulm acelor de ceasornic, de fapt cu podul palmei presand usor pe burtica. mana stanga o urmeaza. trebuie sa fie o miscare circulara fluida. la un moment dat palma dreapta trece pe deasurpa celei stangi (altfel faci nod pe maini:) repeti miscarea de 9 ori. dupa care apuci piciorushele le presezi pe burtica. apoi le intinzi, repeti de cateva ori si reiei miscarea circulara.
onitza, incearca creoma de la dr A.vogel pe baza de plante.
cris, de aceea i spuneam ca somnul este o pb delicata. si stiind ca mù-am lovit de n ori de reactii vehemente, prefer s anu comentez. sugerez doar ca o metoda riguroasa da rezultate neasteptate mai incolo. fetele care sunt la al doilea copil si primul doarme fericit, nu cadeti in capcana: "vai ii trezeste pe frate-sau". am facut noi asta si am avut nopti de adevarat cosmar. care abia acum, la 2 ani incep sa se aranjeze...
a, ceva foarte important pentru fetele care alaptati. in timpul alaptatului beti apa, un litru de apa. daca nu "stiti" sa beti la comanda, impuneti-va! alaptatul va deshidrateaza pe voi in primul rand.
si daca-mi permiteti, mutati-va la 365 de zile cand ati nascut cu toatele...
ma retrag la munca de creatie:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
lorex spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Am primit SMS de la Ioana_fota cum ca se intoarce astazi acasa de la spital, tot in varianta 2 in 1! Ma bucur ca e ok si bebelusa e hotarata sa mai astepte pt ca e in binele ei! ![]() |
Ce bine! Sanatate si sarcina la termen IOana!

_
Bobitza
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui miremia Ne-am intors de la control si domnul doctor ne-a spus ca 99.9% este o fractura de clavicula suferita la nastere. O sa mai facem o ecografie sa fim 100% siguri...dar deocamdata m-am linistit. Multumim ca v-ati gandit la noi. ![]() ![]() Daca aveti vreodata nevoie de un doctor ortoped pediatru (sper sa nu fie cazul) il recomand pe domnul doctor Costel Vlad. Noua ne-a placut tare mult de el. Emanuelle multumesc de info. Mirela fericita de Mara Ioana |
offf...doamne!!! mititica de ea...

...dar acum e totul ok?Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
dandanaG spune:
am pus poza![]()
cate un ghiocel pentru fiecare!

Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
SorinaF spune:
multumesc lorex
si multumesc elefantica pt link-ul afisat la semnatura ta despre alaptat...tare motivant!!!!!!!!!!!!
mariucasara spune:
Xela da, stau singura si cu Sara si cu Sebi, mai vine mama din cand in cand si mai imi aduce cate ceva de mancare sau o mai culca pe Sara la pranz. Oricum eu ma simt mai bine sa nu ma bata nimeni la cap, deci nu aici e problema. Eu am antecedente vechi cu episoade depresive.
Cristies super filmulet!
Oani, Lorex, Nikole, multumesc de sustinere!
Stiu cam ce urmeaza dar deocamdata incerc sa ma tin tare. Pot sa iau magne B6?
miri_mik si eu sunt fan esarfe. Acum scriu cu bebe in wrap, iar la plimbare nu as putea iesi singura cu amandoi daca nu l-as purta pe Sebi in wrap.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
plateea spune:
bre.. ori e viata mea o telenovela, ori sunt eu tampita...
i-am aratat sotului link-ul cu alaptatul al fetei de la clopotei, si concluzia lui a fost ca "aaa... deci copilul nu ar colici, ii e doar foame... crezi ca nu-i ajungeeeee?"
soacra e ofticata si daca nu fac cum zice ea pune bot si nu mai vb neam cu mine. "her way or the high way!", socrul zice "pe la spate" sa ii dau ignore. taica-miu are un stres major daca am vb "acum!" cu dr, pt un examen pe care o sa il dau cel mai devreme in mai, iar maica-mea, e GELOASA... "pe bune!" pe copil, ca "ea nu mai apuca sa vb cu mine, sa barfim ca alta data,, ca din cauza lui sunt palida si slaba! (69 kg), ca o fi el copil, da pe ea de mine o intereseaza ca eu sunt a ei...".
m-am tacanit eu, sau asta nu e viata? cum Doamne iarta-ma sa nu te ia pandaliile???
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui plateea bre.. ori e viata mea o telenovela, ori sunt eu tampita... i-am aratat sotului link-ul cu alaptatul al fetei de la clopotei, si concluzia lui a fost ca "aaa... deci copilul nu ar colici, ii e doar foame... crezi ca nu-i ajungeeeee?" soacra e ofticata si daca nu fac cum zice ea pune bot si nu mai vb neam cu mine. "her way or the high way!", socrul zice "pe la spate" sa ii dau ignore. taica-miu are un stres major daca am vb "acum!" cu dr, pt un examen pe care o sa il dau cel mai devreme in mai, iar maica-mea, e GELOASA... "pe bune!" pe copil, ca "ea nu mai apuca sa vb cu mine, sa barfim ca alta data,, ca din cauza lui sunt palida si slaba! (69 kg), ca o fi el copil, da pe ea de mine o intereseaza ca eu sunt a ei...". m-am tacanit eu, sau asta nu e viata? cum Doamne iarta-ma sa nu te ia pandaliile??? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |

as vrea sa pot spune ...stai linistita in telenovele e mai rau ...dar sincer ...daca pana si mama ta e geloasa pe bebe ...
...no comment ...tot ce pot sa spun e ca TREBUIE sa fii STRONG pentru tine si bebe ...doar voi contati ... si nu uita doar tu stii ce este cel mai bine pentru copilul TAU ...

...suntem alaturi de tineElena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Luca Stefan