Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Fetelor....pe webshots e un album special in care sa punem pozele pt colaj??? Ca eu nu-l gasesc..
Am pus 3 pozici intr-un album facut de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

stiu eu stiu eu pot sa spun eu ce reprezinta desenul??

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ne-am intors de la control si domnul doctor ne-a spus ca 99.9% este o fractura de clavicula suferita la nastere. O sa mai facem o ecografie sa fim 100% siguri...dar deocamdata m-am linistit. Multumim ca v-ati gandit la noi.

Daca aveti vreodata nevoie de un doctor ortoped pediatru (sper sa nu fie cazul) il recomand pe domnul doctor Costel Vlad. Noua ne-a placut tare mult de el.

Emanuelle multumesc de info.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

io nu cred in "disciplinarea" somnului, meselor si...a bebeilor, in general. citind chestia aia de la Lorex, cu embrionii ma gandeam si ce-or zice ei de incercaarile mamelor de a-i pune deodata pe program de adulti, cand ei au avut "all inclusive" non-stop in burtica...hmm

Decenuela, pai cine ti-a facut clatite? Ca dureaza 100 de ani... timp pe care il poti folosi mai cu...folos la altele. Jiji unde e cand gatesti tu?

Azi nu am facut decat atat: . fara somn so far... sa ma ingrijorez?

CRISTIES, votez 2 martie, dar mesajul tot tre sa il scriu si trimit pe 28, nu? Desi cu jumate din el pierdut si cu Ema ca azi...nu stiu cand s-o fac, dar ma bazez pe week-end.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ne-am intors de la control si domnul doctor ne-a spus ca 99.9% este o fractura de clavicula suferita la nastere. O sa mai facem o ecografie sa fim 100% siguri...dar deocamdata m-am linistit. Multumim ca v-ati gandit la noi.

Daca aveti vreodata nevoie de un doctor ortoped pediatru (sper sa nu fie cazul) il recomand pe domnul doctor Costel Vlad. Noua ne-a placut tare mult de el.

Emanuelle multumesc de info.

Mirela fericita de Mara Ioana

si neonatologul nu a zis nimic in maternitate? ce nesimtit!...

multa sanatate Marei!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ma termina psihic caracterele si formatele de scris...
cred ca e problema de la ei, de la forum, ...
de ex daca vreau sa ingros un cuvant, cand dau vizualizare imi apare [b] care nu trebuie sa se vada, sau se ingroasa toata propozitia..

nush ce sa fac..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

io nu cred in "disciplinarea" somnului, meselor si...a bebeilor, in general. citind chestia aia de la Lorex, cu embrionii ma gandeam si ce-or zice ei de incercaarile mamelor de a-i pune deodata pe program de adulti, cand ei au avut "all inclusive" non-stop in burtica...hmm

Decenuela, pai cine ti-a facut clatite? Ca dureaza 100 de ani... timp pe care il poti folosi mai cu...folos la altele. Jiji unde e cand gatesti tu?

Azi nu am facut decat atat: . fara somn so far... sa ma ingrijorez?

CRISTIES, votez 2 martie, dar mesajul tot tre sa il scriu si trimit pe 28, nu? Desi cu jumate din el pierdut si cu Ema ca azi...nu stiu cand s-o fac, dar ma bazez pe week-end.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

recunosc,eu sunt o mamica mai "rea"... la radu a mers cu disciplinarea mai bine decat acum la alex...

cris d. pot doar sa-mi imaginez cat esti de obosita daca asa a fost ziua...... rabdacol cat incape!noroc ca nu da fenomene de supradozare...

si eu sunt de acord cu modificarile pe care le faceti!

si pt fetele tehnicutze!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

stiu eu stiu eu pot sa spun eu ce reprezinta desenul??

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

DECI DACA BEA IAR IMI TRAGE CLAPA NU MAI VB CU EA IN VECI SI PURURI!!!!
AM ZIS!! BEA!! DACA NU TE AUD COMENTAND NUSH CE-TI FAC!!
VREI SA NE CERTAM? .. si iar

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

deci si tu stii cum e sa convietuiesti cu un berbec,ha?

uf... (uneori iau toti peretii la rand...)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am gasit asta la ghiocei de 2009....

Discutie intre doi embrioni
-Tu crezi in viata de dupa nastere?
-Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva... Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
-Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
-Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura...
-Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras. Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
-Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
-Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
-Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
-Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
-Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
-Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
-Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

_

Foarte, foarte tare ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput