Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
LoredanaB spune:
Ce faceti burticilor?
Vad ca si la voi o zi cu soare una cu ploaie.Aici e tare frumos afara...am tinut ferestrele deschise toata ziua.
Lora 

mii de felicitari. Ma bucur enorm pentru voi.O fetita

.
Mandutza
la ce ora ai programare la eco?
Vanyy de maine 10+...bravo
Sa cresteti mari!
Maya
distractie placuta si pe mai departe!
Fetelor ce repede trece timpul.In curand toate vom sti ce purtam in burtici: fetite sau baietei.
10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Buburuza_10 spune:
Lora, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaari! O fetitaaaaaa!!! Ce dragutzzzzzz!!! Vei fi experta in fustite, rochite, codite, etc!!! Sa va traiasca ambele fetitze si sa va bucurati cu si de ele! 
Madutza, multa bafta la eco! De abia astept vestile tale f bune! 
Cat despre vreme, azi au fost 31 de grade aici, iar ieri am fost la plaja. E superb! Insa nu trebuie sa ma invidiati pentru ca peste vreo luna... s-a terminat! Vine canicula! Iar incepand cu mai ne asteptam la temperaturi de peste 40 de grade!
Va pup pe toate!!! 
12+
mihaelka77 spune:
Lora felicitari pentru printesa ta!!!!
Sotul meu a comandat fetita dar eu am visat de cateva ori ca am un baiat grasunel si cuminte.
Ciudat e ca toata familia e curioasa sa afle sexul.. in afara de mine. Nu am deloc curiozitatea asta. Poate a tarziu acum ma gandesc numai sa fie totul bine.
alice_14mara spune:
Lora...felicitari
...repede s-a mai vazut...sa fie intr-un ceas bun
Noi suntem bine
,Luca mi se urca in cap toata ziua,normal ca el vrea fratior...sa aiba cu cine se juca
. Eu tare imi doresc o fetita...sa o imbrac cu rochite,cu fundite
,e tare frumos cred
7+ si Luca(20.02.2008)
madutza_bra spune:
Lora, felicitari pentru fetita jucausa. Sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase!
Eu......de zi sunt una din prietenele voastre dragi.
BCE absente! Sarcina s-a oprit in evolutie acum cateva zile. Hematomul a oprit circulatia sangelui spre embrion. Poate daca ar fi fost descoperit mai devreme si tratat din timp ar fi fost alta poveste...si poate..si poate...e prea tarziu acum
. Am inteles ca acest hematom s-a format din cauza lipsei de progesteron in organism. Tratamentul a dat rezultate, hematomul s-a micsorat, dar prea tarziu..
Luni ma duc sa-mi mai faca un Bhcg in spital, sa ma mai vada un doctor la ecograf si apoi..chiuretaj...nu stiu daca tot luni sau in alta zi..
Nu stiu ca sa mai zic...nu mai am cuvinte...si nici lacrimi.
Povestea nasterii
Mada
8+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
mihaelka77 spune:
madutza imi pare foarte rau. Nici nu stiu ce sa spun; mi s-a strans stomacul. Nici o femeie nu trebuie sa treaca prin momentele astea. Am trecut si eu de 2 ori si stiu cat e de crunt. Imi pare sincer rau.
crina-s spune:
Madutza era bun ecograful, performant?
Nu stiu ce sa zic.....imi pare nespus de rau

.....Oricum eu cred ca mai e o urma de speranta pana luni.

9+
crina 
madutza_bra spune:
Da crina, este bun ecograful. Este acelasi la care am vazut inimioara acum 1 sapt... este aceeasi dr-ita. Nu cred ca este loc de erori..din pacate.
Povestea nasterii
Mada mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Da crina, este bun ecograful. Este acelasi la care am vazut inimioara acum 1 sapt... este aceeasi dr-ita. Nu cred ca este loc de erori..din pacate. Povestea nasterii Mada mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze |
sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele acestea cumplite.
Esti puternica, stiu asta!Ai sa o iei de la inceput in curand.

9+
crina
chichiutza spune:
offf...parca stabilisem ca s-a terminat cu vestile proaste!!!![]()
![]()
Madutza...n-am cuvinte....

Cristina
8+