Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
vanyy2009 spune:
buna dimineata pe la pranz
-incep prin a ura bun venit noilor burticute, sa aveti parte de sarcini usoare si la termen
-lora, madutza va asteptam cu vesti bune de la eco
Va spusesem fetelor ca ieri a plouat toata ziulica si ca a fost frig...eeeee in schimb azi e o zi asa frumoasa cu soare....primavara ce sa mai
9+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 buna dimineata pe la pranz ![]() -incep prin a ura bun venit noilor burticute, sa aveti parte de sarcini usoare si la termen ![]() -lora, madutza va asteptam cu vesti bune de la eco ![]() Va spusesem fetelor ca ieri a plouat toata ziulica si ca a fost frig...eeeee in schimb azi e o zi asa frumoasa cu soare....primavara ce sa mai ![]() 9+ |
Te invidiez! Aici e mohorat si plua asa incet, incet...nu prea ai chef de nimic. Poate doar de romane siropoase de-ale chichiutzei

Povestea nasterii
Mada
8+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
maya71 spune:
Buna burtici! Sunt, deci exist... Nu...e mult mai mult.
Am auzit ca la voi e soare? Aici ploua maruntel, noroc cu atmosfera de sarbatoare (suntem multi, multi prieteni, peste 100?!). Am capitulat la 5 dimineata si ei ai continuat dar dimineata pe la 9 cine le le dadeam desteptarea...hihihi
Aseara am aflat si o veste minunata... a nascut sotia unui prieten o fetita. Am zis ca facem o gradinita la cate mamaici sunt pe aici...
Sa aveti un week. cu mult soare in suflet si nu numai!
vanyy2009 spune:
pai cred ca era timpul sa se mai schimbe un pic vremea asta ca doar vine primavara
....aici de vreo 2 zile e urat afara, cu ploi si alte cele dar vad ca azi e soare si frumos, sper sa tina asa
9+
vanyy2009 spune:
aaaa am uitat sa spun ca maine schimbam semnaturaaaa , facem 10 saptamani fix
....eheeee suntem mari de acum nu?
9+
LoraG76 spune:
Fetelor, multumim ca v-ati gandit la noi! 
Vin cu stiri proaspete si f.bune: uitati-va la semnatura mea! Suntem foarte bucurosi toti 3 - eu, tati si Iustina pentru viitoarea membra a familiei. Toate masuratorile au iesit f. bine, e totul in regula. I-am vazut manutele, degetelele, piciorusele, talpitele...avea o mutrita tare nostima, semana cu o extraterestra..
Cand era cu mana dreapta sub cap, cand tragea de cordonul ombilical...o jucausa nostima foc!
Abia astept sa citesc si de la voi niste vesti asa bune! 
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!
Lora, mami de Iustina si 
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Va multumesc mult!
Cred ca merita o incursiune pe la cofetarie si-o sarbatorire cu muuulte prajituri, nu??? Macar azi sa-mi permit! ![]()
Lora, mami de Iustina si 
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Lora felicitari! Cred ca sunteti tare fericiti.....
Frumos nume ati ales fetitei voastre!
Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!

9+
crina