Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
Andreea, multumesc! Pentru prima data in viata mea am emotii la o ecografie, nu stiu de ce. Nu neaparat ca-l vad pe bebe, emotiile astea sunt normale, dar sa vad ca totul e bine.
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Va pup burticilor! Eu nu sunt in tata si e mai greu. Incerc sa profit din plin de zilele acestea de weekend dar nu ma pot abtine sa nu trec o fuguta si pe aici. Va doresc un week.end de 5 zile si o zi de 36 ore... ![]() |
Scuze... nu sant in tara...
Ramonika spune:
nushulica - felicitari
m-am uitat intamplator pe lista sa vad cine mai e
, cand colo, surpriza...
sarcina usoara si bebe sanatos! 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
maya71 spune:
TANTI, La Multi Ani! Sa fi sanatoasa... ca iubita cu siguranta este si daca este o zi frumoasa atunci in fiecare zi sa fie ziua ta...
crina-s spune:
Madutza, Lorag asteptam vesti bune de la eco !
Si la noi ploua de azi noapte de nu se mai opreste.E foarte innorat si destul de frigut, dar sufletele noastre sunt pline de primavara si de ghiocei (nu-i asa burtici frunoase?).
Aseara am aflat ca a murit mama unui prieten f bun din bucuresti. Sunt un pic trista, mai ales ca nu am cum sa ajung la inmormanare care va fii tocmai in predeal. Viata asta e prea scurta.....si trebuie traita la maxim.

9+
crina 
chichiutza spune:
salut burtici!
Madutza si Lora, bafta multa la eco! Abia asteptam vestile bune!:)
Eu azi m-am trezit rau...durere de cap, greata ( ma bucuram c-am scapat), n-am reusit sa mananc si sa beau nimic pana acum! Offf...Afara zici ca-i toamna si nu cred ca vedem soarele cateva zile!. Si m-am apucat si de bocit...hormonii astia...
Sper ca voi aveti o zi mai buna!
Cristina
8+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza salut burtici! Madutza si Lora, bafta multa la eco! Abia asteptam vestile bune!:) Eu azi m-am trezit rau...durere de cap, greata ( ma bucuram c-am scapat), n-am reusit sa mananc si sa beau nimic pana acum! Offf...Afara zici ca-i toamna si nu cred ca vedem soarele cateva zile!. Si m-am apucat si de bocit...hormonii astia... Sper ca voi aveti o zi mai buna! ![]() Cristina 8+ |
chichiutza, hei, ce este cu starea asta la tine?
Bea 2-3 pahare de apa si incearca sa rontai ceva uscat. De multe ori durerea de cap apare din cauza deshidratarii. Fruntea sus! Odihneste-te si va fi bine 
Povestea nasterii
Mada
8+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
chichiutza spune:
habar n-am, asa m-am trezit din somn! Am rontait un covrig uscat si-am baut cu greu un pahar cu apa. Acum sunt un pic mai bine, dar tot parca m-a lovit cineva cu leuca. Eu n-am avut niciodata greata, ieri cred c-am baut vreo 3l de apa. Nu cred eu ca-s asa deshidratata. Cine stie...oi fi intrat si eu in rand cu lumea gretoasa si vomitatoare. 

Cristina
8+
chichiutza spune:
aaa :) si stau lata in pat si m-am apucat de citit un roman siropos, cu printese si contese si baluri si printi...ce idee buna!![]()
Cristina
8+