Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
LoredanaB spune:
Buna seara burticilor
! Vad ca e cam liniste pe aici, se vede ca e weekend.
Andreea bine ai venit printre noi si felicitari pentru
. Am tras cu ochiul putin la pozele cu Eric Sebastian...e tare frumusel
. Sa va traiasca mare si sanatos!
Crina odihna placuta!
Lore cred ca e tare frumoasa zona unde lucrezi...nici nu dardai ca si noi. Referitor la vaccin ...aici nu se face.Sunt la a doua sarcina si nu mi s-a spun nimic despre antitetanos.Poate fetele din tara stiu mai multe detalii.
Fetelor voi faceti testul de diabet gestational? Eu il urasc ...e cea mai nasoala analiza pe timpul sarcinii.Daca ar fi dupa mine nu l-as face.
O seara frumoasa!

10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Lore. spune:
Intr-adevar LoredanaB este foarte frumoasa zona unde lucrez.Nu e zona cea mai de lux din Spania sau cea mai frumoasa dar eu sunt multumita.Hotelul e chiar pe plaja.Iesi din hotel si la 50 m e nisip.Receptia hotelului este indreptata inspre plaja,adica toata ziua vad marea.E o splendoare.Dimineata cand lasam usile deschise de la intrarea in hotel intra un miros de ,,mare,,de nu iti poti imagina ce senzatie e.
Dar nici tu nu te poti plange.Austria e foarte frumoasa.Germania si Austria sunt tarile care m-au atras intotdeauna.Dar nu a fost sa fie.Am venit in Spania.Viena ,ce sa mai zic.E ceva de vis.
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Andreea ce bine-ti sade semnatura ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Raluca, am 'tras cu ochiul' la pozele voastre... sunteti minunate
mi/au dat lacramioarele... pe cuvant.
maya71 spune:
Va pup burticilor! Eu nu sunt in tata si e mai greu. Incerc sa profit din plin de zilele acestea de weekend dar nu ma pot abtine sa nu trec o fuguta si pe aici. Va doresc un week.end de 5 zile si o zi de 36 ore...
darene spune:
Buna dimineata !
Fetelor, imi pare rau ca deocamdata nu pot citi din urma, sper sa fie numai vesti bune.
Despre mine :
Joi dimineata am eliminat un cheag de sange cam cat o treime de deget. A venit sotul de la servici si am fost la gine. Mi-a dat si raportul de la eco - bataile inimii erau de 110.Suboptimal scrie pe raport. Gine a zis ca o sa repetam eco peste 10 zile. Joi mi-a dat sa fac test de sange, duminica o sa-l repet sa vedem daca creste hcg. De joi dupa-amiaza nu am mai avut scurgeri, am stat mai mult in pat, sper sa fie bine.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
darene spune:
Am reusit sa citesc capitolul asta !
Mai am insa dinaintea lui...
Bine ati venit Moshulik si Andreea !
Vad ca vorbiti de nume. Khalid e numele socrului, care s-a stins din viata anul trecut din cauza cancerului. Am fost de acord de la inceput sa-i pun numele lui, mai ales ca stiam ca e bolnav.
La nume de fetitze nu ne potrivim, sotul ar vrea Majdolin (nici macar nu e nume arabesc). La un moment dat am fost de acord amandoi pentru Nadine, desi nu ma entuziasmeaza prea tare, dar alte variante nu-mi plac. Pentru nume de baietel nu ne-am decis - eu as vrea Ali, dar inca nu sunt convinsa 100% pentru ca e scurt - nici sotului nu-i prea place - soacra ar fi incantata pentru ca e numele tatalui ei, mai vedem.
Hainute, daca e sa fie fetitza o sa incep sa umpar prin luna a 7-a. Daca e baiat nu mai trebuie sa iau - am saci de hainute pentru ca nu am aruncat si nu am dat nimic.
Eu am inceput sa am ameteli cand ma ridic din pat, nu prea mai mananc - bag mai mult cu forta. Desi ma roade stomacul de foame, de multe ori mi-e greu sa mestec si sa inghit. Am inceput sa am greturi mai intense - mai ales dupa-amiaza (probabil de la duphaston). Am observat ca orice as manca imi produce gaze in stomac pe care daca nu le elimin (pe gura) am greata. De 2 nopti am cate 3-4 vise vivide pe noapte. Ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte, ziua cred ca mai mult de 20 de ori.
Sper sa nu fie ironie cu starile astea, in sensul ca bebe nu e ok. Abia astept sa vina duminica - dimineata fac iar test iar seara ma duc dupa rezultate.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
simonaelena spune:
Darene nu te panica si eu am exact acelasi simptome. Ma innebunesc arsurile de la stomac si senzatia de foame - desi nu prea pot minca nimic, merg noapte la toaleta de 5 6 ori si ziua nu am putut sa le tin sirul. De Balonare nici nu vrea sa vb e groaznic....dar sper sa treaca si sa ne bucuram pe deplin ca suntem insarcinate. Doctorul mi-a zis ca e ok, sunt pur si simplu semne ale primului trimestru de sarcina.
Mult succes!
madutza_bra spune:
Neata fetelor!
Andree27, Moshulik, bine ati venit! Sunteti pe listuta
Eu sunt in general bine, cu exceptia durerilor de burta pe care le calmez cu no-spa
. Cred ca se contracta uterul, pentru ca am asa semzatii ciudate cateodata...parca...simt ca se misca (uterul-ca pe bebe nu am cum sa-l simt).E ciudat! Partea ff buna e ca am reusit sa vb cu dr-ita care mi-a facut eco vinerea trecuta la municipal si m-a chemat azi sa vada cum mai e hematomul si cum e bebe bineinteles ![]()
O sa vina socrii sa stea cu baiatul cateva ore. Intru pe seara sa va dau amanunte despre eco.
Intradevar e cam liniste pe aici. Maya, imi place sun suna urarea ta
Povestea nasterii
Mada
8+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Andreea82 spune:
Neata la voi,
Darene, linisteste-te, hai ca o sa fie bine 

Andre27, bine ai venit! Sarcina usoara sa ai! 
Madutza, bafta la eco! Te asteptam cu vestile bune!
Aici toarna intr-una de aseara si e un friiiig...unde e primavara care se arata acum cateva zile?
LoraG76 spune:
Darene, sper din tot sufletul ca o sa fie totul bine pana la urma! 
Stai cat mai mult in pat si gandeste pozitiv!
Eu peste o ora merg la ecografie!
O zi buna tuturor!
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Diana (24.04.2008)