Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Eu......de zi sunt una din prietenele voastre dragi. ![]() BCE absente! Sarcina s-a oprit in evolutie acum cateva zile. Hematomul a oprit circulatia sangelui spre embrion. Poate daca ar fi fost descoperit mai devreme si tratat din timp ar fi fost alta poveste...si poate..si poate...e prea tarziu acum . Am inteles ca acest hematom s-a format din cauza lipsei de progesteron in organism. Tratamentul a dat rezultate, hematomul s-a micsorat, dar prea tarziu..Luni ma duc sa-mi mai faca un Bhcg in spital, sa ma mai vada un doctor la ecograf si apoi..chiuretaj...nu stiu daca tot luni sau in alta zi.. Nu stiu ca sa mai zic...nu mai am cuvinte...si nici lacrimi. Povestea nasterii Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze |
Mada, imi pare sincer rau pt. pierdere,
12+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Buburuza_10 spune:
Madutza, imi pare atat de rau... Nu prea stiu ce sa-ti spun, decat sa fii tare, sanatoasa si sa ai incredere ca bebe nr. 2 va veni curand! 
12+
Kamy13 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Fetelor, multumim ca v-ati gandit la noi! ![]() Vin cu stiri proaspete si f.bune: uitati-va la semnatura mea! Suntem foarte bucurosi toti 3 - eu, tati si Iustina pentru viitoarea membra a familiei. Toate masuratorile au iesit f. bine, e totul in regula. I-am vazut manutele, degetelele, piciorusele, talpitele...avea o mutrita tare nostima, semana cu o extraterestra.. Abia astept sa citesc si de la voi niste vesti asa bune! ![]() Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat! Lora, mami de Iustina si ![]() 13+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Felicitari Lora pentru fetita! Ce-o sa se faca taticul cu 3 fete pe cap?
Incet, incet apar si in Odiseea noastra carucioarele roz si albastre, de fetite si baieti, incep cumparaturile...mai un pic si suntem la jumatatea Odiseei! Si eu o sa merg la eco saptamana viitoare si poate vad daca e fetita
12+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
LoraG76 spune:
ooof, madutza...ma doare pe mine sufletul pentru tine...
Cate intrebari raman fara raspuns...imi pare nespus de rau, nici nu stiu ce as putea sa spun sa te intaresc. Sa-ti dea Domnul multa sanatate si putere! 
Mi-ati facut pofta de prune uscate, asa ca azi am cautat pan-am gasit - au mers la fix dupa prajitura mult prea dulce pentru gustul meu obisnuit, dar in sarcina s-au cam schimbat priritatile culinare.
Maya, dar pe unde te plimbi??? Zi-ne si noua, macar cu gandul sa fim alaturi de tine pe-acolo...auzi, distractie...super!!!
Kamy, tati e in culmea fericirii...de cand a aflat rade intruna - un prieten i-a zis c-ar fi cazul sa-si ia permis de port-arma deja.
Buburuza, acusi ai sa afli si tu si cine stie, poate o sa te gandesti la fustite si fundite!
Va pup ca e gata masa!
Lora, mami de Iustina si 
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maya71 spune:
Madutza, sunt aici cu peste 100 de prieteni, cateva sunt proaspete mamici (zici ca s/au vorbit sa faca o gradinita, erau 6 aseara dar intre timp au mai venit...) aseara chiar a nascut o prietena (fetita Cristina Ana), etc... si ne/am strans noi la o mica barfa despre copii. Am ramas uimita la cate dintre ele li s/au spus... 'Sarcina oprita in evolutie, recomand chiuretaj'... si 'chiuretajele' lor alergau in jurul nostru... asa ca mai ai putintica rabdare si mai cere parerea si altui doctor. Madutza te rog eu mult, nu face ca mine... regret enorm ca m/am pripit si ... si ai incredere, ai incredere si dai o sansa, poate/poate va e dat sa... ii e dat sa va vada mutitele voastre.
maya71 spune:
Va pup burticilor, ma duc ca e nebunie jos... trec mai tarziu sa 'iau pulsul' si sa vad ce faceti.
Madutza, vreau sa/ti stergi lacrimutele...eu de abia ma abtin dar, vreau sa vii cu vesti bune si... 'uita/te' la mine... cat de curand o sa fiu si eu cu burtica si... o sa am multe nasicute (toate burticile de aici) printre care si tu cu nasicutul/nasicuta mica... ai auzit... vreau sa fii iar fericita si sa ma faci si pe mine sa zambesc si sa ma bucur. Fato, trebuie... 'Fii barbata, Zoe!'
andra_b spune:
Darene - sper sa fie ok urmatoarea ecografie, Doamne ajuta!
Lora ce ma bucur ca totul a fost super la eco!
Madutza, nu am cuvinte sa spun la ce ai scris... Te imbratisez si sper sa treci peste asta cat mai repede!
Doamne ajuta la fetele care mai fac eco!
Eu de la constipatie am trecut azi la diaree... se pare ca am luat prea multe masuri disperate pentru asta... ![]()
Aici la Cluj azi a plouat, dar in ciuda la ploaie am mers la niste prieteni/veri cu familia si am facut mici, am mancat peste (mmmmmmm) si salata de cartofi cu ceapa proaspata. Oups!
sper ca nu provoc pofte!
Ceea ca m-a cam sacait a fost faptul ca fiecare are cate o parere creata despre ceea ce eu ar trebui sa fac sau sa nu fac, si sincer m-am cam saturat!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
chichiutza spune:
Andra, binenteles ca toata lumea e foarte priceputa si plina de bune intentii. Zici si tu da da si faci ce-ti dicteaza tie instinctul. :)
. Tolul e sa scapi de ei la timp si sa reusesti sa schimbi subiectul cand devine deranjant.
Cristina
8+
andra_b spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Andra, binenteles ca toata lumea e foarte priceputa si plina de bune intentii. Zici si tu da da si faci ce-ti dicteaza tie instinctul. :) . Tolul e sa scapi de ei la timp si sa reusesti sa schimbi subiectul cand devine deranjant.Cristina 8+ |
Corect
Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
madutza_bra spune:
Fetelor, multumesc pentru sustinere. Incerc sa fiu cat de realista se poate. Sunt sigura ca maine voi gandi mult mai la rece situatia. Poate era o sarcina compromisa de la inceput si a fost mai bine ca s-a intamplat acum si nu s-a intamplat mai tarziu, ar fi fost mult mai dureros.
Voi ramane oricum alaturi de voi, cu o parere, cu o povestire...
Nu ma las batuta. Ma face sa fiu tare si baietelul meu, care este o dulceata vesela. Imi propun ca pana in sept-oct cand ajungeti sa va tineti in brate bebelusii, sa vin si eu cu o veste buna.
Maya, sunt barbata?
Fug sa fac capitol nou.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze